baiatu_tony Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 asta a lucrat o zi intreaga unchiul meu , inuntru a luat furtun dinacela de pompieri , dar pana la urma s-a razgandit si nu l-a mai montat pe motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 http://www.mv-motorrad.de/cosmoshop/lshop,...7,,10107,,,.htm de varianta asta ce parere aveti? bineinteles manufacturate fiindca pretul este exagerat si puse de doua ori mai multe gheare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 http://www.mv-motorrad.de/cosmoshop/lshop,...7,,10107,,,.htm de varianta asta ce parere aveti? bineinteles manufacturate fiindca pretul este exagerat si puse de doua ori mai multe gheare cred ca sistemul e bun dar nu pentru endureala adevarata ci doar sa inaintezi.cum crezi ca se pot face viraje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 cred ca sistemul e bun dar nu pentru endureala adevarata ci doar sa inaintezi.cum crezi ca se pot face viraje? nu ai cum sa iei curbe ....se fac praf( parerea mea) in max o zii daca tragi de ele .....sunt de plimbarica ...pe zapada/gheatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 cred ca sistemul e bun dar nu pentru endureala adevarata ci doar sa inaintezi.cum crezi ca se pot face viraje? nu ai cum sa iei curbe ....se fac praf( parerea mea) in max o zii daca tragi de ele .....sunt de plimbarica ...pe zapada/gheatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 nu se poate pune oare camera in loc de valva de pe janta? oricum ar fi.. se pare ca se poate.. da inca nu stiu cum... si nush exact ce cuie is alea check this out: http://www.dailymotion.com/video/x7orib_pn...to-journal_auto edit: astea ar fi cuiele: http://www.best-grip.com/eng/default.asp Daca citesti atent se vorbeste demult de cuiele astea pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Multumita lui Soso, care mi-a dat un cauciuc, m-am apucat sa manufacturez un cauciuc de iarna, dupa cum si le face si @steluwa. Sa vedem ce o iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=52285 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Expensive. Cu 30 de lei mi-am facut cauciucul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 da! l-ai facut dar cat crezi ca te tine? in 2-3 iesiri se rod suruburile1 asta iti spun din experienta ,am avut si eu facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Nici nu intentionez sa fac mai mult de 3-4 iesiri anul asta iarna. In martie deja nu mai e zapada. La 0,5 eurocenti bucata, inseamna aproximativ 150 de euro cauciucul spate si 80 de euro cauciucul fata, deci un230 euroi. Iau la holsuruburi de 900 de lei de turbez, mai exact 4500 de bucati de 6x50. Calculul este unul aproximativ, dar imi demonstreaza ca pentru un endurist de weekend care sunt, nu se merita absolut deloc in momentul de fata achizitionarea de gripsuri speciale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 aici ai dreptate ! sunt f ok cu holsuruburi si mai ales daca nu te dai mult... noi ne dam in fiecare saptamana si de 2 ori si m-am saturat sa tot dau jos cauciucul si sa schimb holsuruburile cele de pe mijloc le schimb in rest nu se prea rod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 După 3 ore jumate de muncă, două julituri la mână Âşi una pe frunte, si mai multe tipuri de holsuruburi incercate, a iesit roata spate umpluta cu holsuruburi 6x40. Ajutat bineînțeles de junioru familiei, care acum stie ce-s suruburile si bormasina. Si zgarieturile de la "cuie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) bre trebuia sa folosesti mai groase pe mijloc 8-10x40 si cele de pe lateral mai scurte adica 30-35 sa nu dea in toba si in lant. ps vezi ca noi inlocuim tobele uite ce au facut bajetii cu cuiele mele: /index.php?showtopic=301971 Editat Ianuarie 10, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Poze de azi de la Dumbravita, pe lacul inghetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 bre trebuia sa folosesti mai groase pe mijloc 8-10x40 si cele de pe lateral mai scurte adica 30-35 sa nu dea in toba si in lant.ps vezi ca noi inlocuim tobele uite ce au facut bajetii cu cuiele mele: /index.php?showtopic=301971 Am cautat in toate magazinele de profil si nu am gasit holsuruburi de 8 sau de 10, ma indrumi undeva unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 este interesanta jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Interesanta....si simpla. Cat costa? Si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 este interesanta jucaria foarte interesanta si presupun ca mult mai convenabila decat kit-ul de senile...dar ce se intampla cu roata de fata cand dai de zapada mai mare? daca fata se afunda prea tare, senila o sa sape intr-o veselie. Exista o solutie si pentru fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Interesanta....si simpla.Cat costa? Si de unde? o la MOTOTECH-RACING importator husaberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 este interesanta jucaria Cee smecherieeee... 1. Sper sa se incadreze in "simplu si bun" ca tot ce am vazut pana acum era destul complicat de montat. 2. Pretul din cate am inteles eu este la jumatate fata de cele complicate 1700 euro cu tot cu tva. Interesant. Domnu' Domnu' o dati la o tura sa o incercam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate