pedros Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) kav gpz, motoare de clasa medie,, dar tot nu-mi dau seama ,ce cauta motoarele de gpz ,pe cadru de enduro,poate ca au fost bune ,dar tot ,mi-se par mici, chiar daca puterea e pe acolo Editat Ianuarie 26, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 kav gpz, motoare de clasa medie,, dar tot nu-mi dau seama ,ce cauta motoarele de gpz ,pe cadru de enduro,poate ca au fost bune ,dar tot ,mi-se par mici, chiar daca puterea e pe acolo N-au cuplu in ture joase mai Pedro ca foarte mici n-ar fi ele. Dar deh, ca sa scoti tot 50 de cai din 500 cmc, tre' sa sacrifici un pic la cuplu. Nici eu nu imi dau seama ce cauta, dar vorba aia: l-au pus pe touring, street, cruiser, de ce sa nu il puna si pe enduro la o adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 kav gpz, motoare de clasa medie,, dar tot nu-mi dau seama ,ce cauta motoarele de gpz ,pe cadru de enduro,poate ca au fost bune ,dar tot ,mi-se par mici, chiar daca puterea e pe acolo pentru strada e ok, ca doar il pacalesti din gaz si ambreiaj, dar pe coclau nu prea are ce cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Kawasaki si Suzuki nu prea au ce cauta pe off-road in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 am auzito si pe asta!cum nu au frate ce cauta in off-road?? vrei sa zici k un suzuki rm(rmz drz) sau kavasaki kx nu au ce cauta la off road???doar nu pentru asta sunt facute??merge dominatoru tau in off road si nu merg kava si suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Kawasaki si Suzuki nu prea au ce cauta pe off-road in general... nu pot crede asta ,vrei sa spui ca drz 400 nu mere in of-road,dar pt asta e facut.... Editat Ianuarie 27, 2009 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) am auzito si pe asta!cum nu au frate ce cauta in off-road?? vrei sa zici k un suzuki rm(rmz drz) sau kavasaki kx nu au ce cauta la off road???doar nu pentru asta sunt facute??merge dominatoru tau in off road si nu merg kava si suzuki Ce suza sau kawa mai mare de 500 gasesti tu la ora actuala care sa aiba treaba cu aratura? VStorm? KLR? Right... Iar capritele ... lasa capritzele de-o parte. Aia e alta ciorba de peste! Editat Ianuarie 27, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ce suza sau kawa mai mare de 500 gasesti tu la ora actuala care sa aiba treaba cu aratura? VStorm? KLR? Right... Iar capritele ... lasa capritzele de-o parte. Aia e alta ciorba de peste! ,,,,,,klx. e fakut de kavasanki,,,,,si te pomenesti ca dominatorul tau are ce cauta pe aratura,,,, ?ai sa fim seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 kawasaki klr 600 cmc suzuki dr 600-650 cmc merg in off road amandoua si se tin destul de bine pentru ciclistica lor. cu dr-ul daca esti stapan pe el poti face si hard.. domnul switch:toata lumea gresete..noi doar am corectat sper sa intelegi cum sta treaba!bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Am ras de am innebunit! Referindu-ne strict la categoria asta de 600 - 650cmc: - Kawa KLX de 650 e una din cele mai bune moto de off la categoria asta; - Suzuki DR 650 da mucu' oricand si la orice ora multor motociclete din categoria asta in off... - Honda are XR-ul cu care sa se laude la offroad, Dominatorul fiind net inferior in off celor mentionate mai sus dpdv al volumului si cantitatii de plastice si al puterii/cuplului reduse; - Yamaha XT 600 e bunicica, usurica (tot la categoria asta) dar e LESINATA fata de DR 650 si nu mai zic de KLX 650; - LC4 le "ingroapa" pe toate (asta ca o paranteza) La alte categorii pentru off: - Suzuki RMZ e fooaaarte tare; Suzuki DRZ la fel; - Kawa KX-ul iarasi o chestie foarte buna in off. Cum sa spui ca nu au ce cauta in offroad - e o afirmatie GRATUITA, PRIPITA si NEADEVARATA. Unele chestii trebuiesc gandite inainte de a le spune. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate