Chivu Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 am facut pana ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Pai uite razvy asta zic...pene peste pene, Doamne fereste mai cadeti cu ele ca vreti sa va dati iarna...si in sezon stati degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Pai uite razvy asta zic...pene peste pene, Doamne fereste mai cadeti cu ele ca vreti sa va dati iarna...si in sezon stati degeaba... la noi e uscat pe jos. sunt vreo zece grade. nu e prima pana. am vreo 4000km cu motorul asta si am luat deja vreo doua cuie. stie cineva cat e un kit de pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) am vazut la mine aici in oras..la piese auto ...6 lei kitu...kitu ala cu snur. am vazut si tub cu spuma(se infileteaza pe valva) vreo 10 lei parca. kitu cu snur ar fi mai indicat daca ai o gaura mai mare(daca ai prins un cui mai serios). ala cu spuma pt "gaurele" mai mici . Editat Ianuarie 21, 2009 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Ia-ti 1 asa si 1 asa sau cel mai bine du-te la vulcanizare. Da mergi la arat cu el de ai luat 2 cuie? Editat Ianuarie 21, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Pai uite razvy asta zic...pene peste pene, Doamne fereste mai cadeti cu ele ca vreti sa va dati iarna...si in sezon stati degeaba... nu-i stres ... si eu am un cui in roata de vreo 2 luni si n-am treaba cu el , sta bine in roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ia-ti 1 asa si 1 asa sau cel mai bine du-te la vulcanizare. Da mergi la arat cu el de ai luat 2 cuie? pai la noi in oras e mai ceva ca in lanul de porumb. ma gandeam sa imi cumpar un kit dinala sa il tin dupa mine in caz ca fac vreo pana si sunt la o distanta mai mare de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Vine primavara si am inceput sa ma uit dupa un scuter, ia uitati-va ce am gasit eu aici : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-161636.html astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 sunnyboy, nu stiu daca sunt adevarate ofertele, dar am vazut si la 1000 euro sr model 2006(si era an fabr. 2007) Asta pare ceva mai real, daca ai banii eu zic sa te bagi. Garantez 100% pentru model si marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Vine primavara si am inceput sa ma uit dupa un scuter, ia uitati-va ce am gasit eu aici : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-161636.html astept parerile voastre ai gusturi bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 sunny , mai cauta ca gasesti SR 2006 cu 1000-1200 n-are rost 2008 parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 sunnyboy, nu stiu daca sunt adevarate ofertele, dar am vazut si la 1000 euro sr model 2006(si era an fabr. 2007) Asta pare ceva mai real, daca ai banii eu zic sa te bagi. Garantez 100% pentru model si marca. ai gusturi bune am uitat sa va spun ce mi-a atrans atentie"FULL OPTION + ALARMA CU PAGER ! PRET 1700 EURO (Astept si alte variante) !", am gasit cateva scutere la bani buni, nu as da atatia bani pe un scuter de 50cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cu 1700 euro iau motor, mai vechi dar e motor de 125 in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Intradevar , iti iei un RS 125 .. daca ai bulanu , unu chiar bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 chiar in ce consta kitu de pene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Cu 1700 euro iau motor, mai vechi dar e motor de 125 in sus iar eu maxiscuter ... chiar din 2007 . De fapt, iau unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 da...kymco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 chiar in ce consta kitu de pene? kitul contine: o pana de vulpe, un tub de super-glue si doua pastile orbit da...kymco... Rolly, nu te lua de kymco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 kitul contine: o pana de vulpe, un tub de super-glue si doua pastile orbit cat am putut sa rad la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 kitul contine: o pana de vulpe, un tub de super-glue si doua pastile orbit Ai uitat sa precizezi ca primesti bonus la super promotie daca esti cumparatorul cu numarul de bon 9999565498 o punga de seminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Aprilia SR 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Aprilia SR 40 asta ie model dinala nou, spaidar men. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 da uitativa oleak ca la anuntu ala mai e intr-o poza un sr da modelu mai nou , ce faruri yo pus...mai bn il lasa cum era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 da uitativa oleak ca la anuntu ala mai e intr-o poza un sr da modelu mai nou , ce faruri yo pus...mai bn il lasa cum era... mai bine te uitati la felul in care scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Aprilia SR 40 poate ii modelul cu 40 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate