EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Rolly da tu esti tot mai prost pe zi ce trece... inteleg ca un neuron te ajuta sa gandesti (nu prea inteleg cum e posibil) ial altul sa scrii la tastatura, dar "Prin bombe inteleg oameni ca tine care caracterizeaza functionarea unor scutere dupa tipul de burnout care il fac." chiar nu inteleg cum e posibil sa fi asa prost nu intelegi care e faza? Toti or inteles "faza" si la ce ma refeream numai tu esti mai incapatanat. PS: Fa rost de niste celule stem si puneti'le in cap.... in timp ce dormi neuronii se joaca ping pong, cu putin noroc vor fi destui cat sa joace o miuta hai bft. Killah taci ca te faci de (cuvant urat) sincer . Rolly iti da maxim la tot ce ii zici. Editat Decembrie 8, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Mda.. vad ca e plin forumul asta de pupincuristi ehh asta e... pacat ca nu am si eu 2-3 sclavi care sa fie ceva de genu "" mereu cand zic ceva... si zic asta pentru ca asa e, am explicat de nush cate ori ce vroiam sa spun dar unii gasesc asta motiv de ras... grow up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Hai gata ca te intreci cu gluma ! Il cunosc pe rolly si m-a ajutat de multe ori si l-am ajutat si eu. Asa ca nu te mai trezi tu sa zici de "pupincuristi" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Mda.. vad ca e plin forumul asta de pupincuristi ehh asta e... pacat ca nu am si eu 2-3 sclavi care sa fie ceva de genu "" mereu cand zic ceva... si zic asta pentru ca asa e, am explicat de nush cate ori ce vroiam sa spun dar unii gasesc asta motiv de ras... grow up... Hai sa-ti zic o chestie...am un prieten care un NRG ca al tau si ii fuge 84km/h(e delimitat) si nu se mai vaita atat!Eu nu inteleg ceva: spui ca ai A1 si ti-ai luat scuter(asta daca am inteles eu bine faza cu A1)..Pai daca ai ce nu ti-ai luat si tu un scuter de 125ccc sau o moto la 125cc de vrei asa viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) plin forumul de destepti. Killah..eu zic sa merg la un atelier/service si sa ceri ajutor acolo pentru ca aici toti inteleg ce vor ! o zi buna. Editat Decembrie 11, 2008 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Suntem, nu ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) m-ai dat pe spate gata. apropo am uitat sa pun " (ghilimele) la destepti. Editat Decembrie 11, 2008 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate