yzefeeR Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 http://www.streetbuzz.net/geruchte/speedfi...es-and-info/en/ Aici toate datele . Eu n-am stat sa citesc... Din ce am vazut in poze , are etrier radial , Boxe , un bord destul de ciudat , amortizor pe gaz . Ma rog Mie nu imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 nici mie nu imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 mie imi lasa impresia ca e o chinezerie ieftina facuta in graba Nici mie nu imi place ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 http://www.streetbuzz.net/geruchte/speedfi...es-and-info/en/ Aici toate datele . Eu n-am stat sa citesc... Din ce am vazut in poze , are etrier radial , Boxe , un bord destul de ciudat , amortizor pe gaz . Ma rog Mie nu imi place. primesti si boxe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 eu le-am vazut "pe viu" acolo in Germania: sigur sunt facute-n China Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 are design`u un pic chinezesc. Cum zicea si mihaiand "e o chinezerie ieftina facuta in graba". nici mie nu-mi place. SpeedFight 2 ii mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 arata urat dar macar are si el o furca adevarata,niciodata nu mi-a placut la SP2 bascula aia monobrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 arata urat dar macar are si el o furca adevarata,niciodata nu mi-a placut la SP2 bascula aia monobrat. True. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 mai frumos speed fight 2 WRC...de 15 mii de ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Chinezariile sunt viitorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) Sorin... atunci prefer sa tin rablamentu meu din '99 care si peste 5 ani merge mai bine ca o chinezarie noua :-) de la peugeot doar jet force si speedfight 2 imi plac in rest slabut slabut cu modelu asta raman ei fara clienti de apreciat la noul model ... furca. Editat Decembrie 6, 2008 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Ziceti ca arata a chinezarie...dar nu ati citit si voi ca este facut in colaborare cu o firma asiatica? Rau nu arata...pare calitativ, insa nu este asa sport cum doriti voi...asta nu inseamna ca e urat. La capitolul mecanica are motor pe peugeot si nu de chinezarie, furca intoarsa si ceea ce nu ati observat, 4 pistoane/ etrier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 arata urat dar macar are si el o furca adevarata,niciodata nu mi-a placut la SP2 bascula aia monobrat. dc nu ti-a placut ?ai mers si ti se pare ciudata ? Dintre toate scuterele cu care am mers , speedfight-u are cea mai moale suspensie pe fata , pt ca e pe arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) dc nu ti-a placut ?ai mers si ti se pare ciudata ?Dintre toate scuterele cu care am mers , speedfight-u are cea mai moale suspensie pe fata , pt ca e pe arc. Pai si stii cum e ... Ca sa fie reising nu trebuie sa fie moale Editat Decembrie 6, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Pai si stii cum e ... Ca sa fie reising nu trebuie sa fie moale Am mers cu un NRG , care aproape ca nu avea suspensie pe fata si nu a fost mai reising deloc ... Acum ... nu te contrazic , pt ca nu sunt reisar de meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Asa e mihaiand...nrg-urile cel putin generatia veche nu au suspensii pe fata...dar toate scuterele au suspensii pe arc, doar ca sunt in ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) dc nu ti-a placut ?ai mers si ti se pare ciudata ?Dintre toate scuterele cu care am mers , speedfight-u are cea mai moale suspensie pe fata , pt ca e pe arc. Am mers cu SP2 si nu ma-m simtit in siguranta dupa am mers si cu un SP2 cazut si cand am luat mainile dp ghidon vira singur. La Nrg vechi aceasi senzatie mi-a lasat si mie ca nu ar avea cursa furca,cu cel nou nu am mers. PS:cea mai misto suspensie mi sa parut la kymco agility,bine poate sunt subiectiv. Editat Decembrie 6, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Am mers cu SP2 si nu ma-m simtit in siguranta dupa am mers si cu un SP2 cazut si cand am luat mainile dp ghidon vira singur.La Nrg vechi aceasi senzatie mi-a lasat si mie ca nu ar avea cursa furca,cu cel nou nu am mers. Aceeasi problema o avea si scuterul meu inainte. Cand luam mana de pe ghidon vira singur. Insca se poate regla , chiar de acolo de la ax ... acum merge fara maini lejer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 mie imi place saua aia de pe el... e ruperea curului )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Daca te referi la aia transparenta din plastic sau ce e ea , e pus doar de prezentare sa se vada portbagajul nu vezi ca in alte poze are Sha !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 mie-mi place .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas.bc Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 am stat si mam documentat si eu oleak despre speedfight 3 ... mi sa parul o porcarie ..pt k o bagat urmatoare motoare : 50 cmc racire pe aer in 2 timpi ....50 cmc racire pe lichid in 2 timpi .....si o motorizare de 50 cmc in 4 timpi ....am ramas prost cand am vazut ...parerea mea e k o stricat speedfighturile bagand motorizare in 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 am stat si mam documentat si eu oleak despre speedfight 3 ... mi sa parul o porcarie ..pt k o bagat urmatoare motoare : 50 cmc racire pe aer in 2 timpi ....50 cmc racire pe lichid in 2 timpi .....si o motorizare de 50 cmc in 4 timpi ....am ramas prost cand am vazut ...parerea mea e k o stricat speedfighturile bagand motorizare in 4 timpi Unde ai gasit informatiile astea ? Numai "Speed" nu o sa mai fie ... cu motor in 4 timpi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 am stat si mam documentat si eu oleak despre speedfight 3 ... mi sa parul o porcarie ..pt k o bagat urmatoare motoare : 50 cmc racire pe aer in 2 timpi ....50 cmc racire pe lichid in 2 timpi .....si o motorizare de 50 cmc in 4 timpi ....am ramas prost cand am vazut ...parerea mea e k o stricat speedfighturile bagand motorizare in 4 timpi poate or fi persoane care vor 4t. desi mi se pare aiurea sa pui motor 4t pe 50cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Acum cine stie ce tehnologie au bagat pe motoru in 4 timpi ... De exemplu , eu am R125 in 4 timpi si trage mai tare ca RS 125 (2t) , de la 0 la 125 . Amandoua limitate la 15 cai. Poate o fi si motoru ala gen reising... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate