Constantin Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Timpul pare sa se indrepte. Faceti niste propuneri de deplasari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Voi cam cu ce viteze mergeti? Un GS 500 E s-ar putea baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 Peste suta in afara. Daca este grup, se adapteaza unii dupa altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Eu la drum drept... 120-130, daca mergeti asa, poate ne intalnim pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 3, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2005 O propunere ar fi Predealul. Dar poate are cineva alte idei mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 3, 2005 Share Postat Noiembrie 3, 2005 Imi pare rau dar sambata nu pot sa vin cu voi dar daca ramanetzi peste noapte pe undeva poate va insotzesc la intoarcere. Vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 -La Predeal ar fi f. bine -putem sa continuam Brasov - Cheia - Ploiesti - Buc . .... intalnire - OMV Baneasa ora 10.00-10.25 .... plecare la 10.30 .... veniti si cu alte propuneri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 -La Predeal ar fi f. bine -putem sa continuam Brasov - Cheia - Ploiesti - Buc . .... intalnire - OMV Baneasa ora 10.00-10.25 .... plecare la 10.30 .... veniti si cu alte propuneri . Daca veniti la Brasov si mergeti la Cheia dup-aia vin si eu. Numai pana la Cheia. Probabil vom fi doi, un GS 500 E si un GSX 600 F. Pe la cat ajungeti in Brasov si unde vreti sa ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Of!Iar plimbare iar nu pot sa vin iar n-o sa va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 .... ce faceti ? .... nu vreti sa iesiti la plimbare ? -va asteptam la OMV . tel. 0745157641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 dorule, sincer as veni, dar fara regulator moare bateria la snagov.... stiu ca am incercat deja. , as avea deci nevoice de 5 baterii... se baga careva? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 6, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2005 La 10,30 au venit la OMV Baneasa Doru, Razvan 2 si eu. Am facut traseul Buc - Cheia - Bv - Predeal - Buc. Prin munti timpul splendid. S-a rulat si cu 200 la ora, zic ei. La mine, FJR, arata mai mult. Durata cca 7 ore, cu pauze. Pozele le pun baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 A fost o plimbare foarte frumoasa , vremea super ,compania placuta si drumul destul de bun . .... poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 (editat) La 10,30 au venit la OMV Baneasa Doru, Razvan 2 si eu. Am facut traseul Buc - Cheia - Bv - Predeal - Buc. Prin munti timpul splendid. S-a rulat si cu 200 la ora, zic ei. La mine, FJR, arata mai mult. Durata cca 7 ore, cu pauze. Pozele le pun baietii. Razvan 2 aici... Intr-adevar, a fost o plimbare foarte placuta, si sper ca nu ultima din acest an. Astept cu interes weekend-ul urmator. Editat Noiembrie 7, 2005 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 -Salutare BAXXTER -a fost o placere excursia asta .... o asteptam pe viitoarea . P. S. -Mircea a intrebat cu ce viteza am rulat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Eu duminica am facut tura Buc-Alexandria-Giurgiu-Buc si am inghetat pe motor (dupa orele16.00 a fost cam frig). Astazi parca a fost mai cald, numai fiindca este luni si motorul in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 -Salutare BAXXTER -a fost o placere excursia asta .... o asteptam pe viitoarea . P. S. -Mircea a intrebat cu ce viteza am rulat. viteza mare ... prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate