cristi 57 Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Am avut un accident cu motorul, vineri intre 12 - 15, am fost lovit de cineva ( in jurul orei 13:12)si nu mai stiu nimic, mi-am pirdut memoria. La 12 am plecat de la Morarilor, de la service-ul unde am masina la reparat, iar la ora 15 am ajuns la nasul meu 2 statii mai sus fara sa stiu nimic de mine(cam mult). Am fost la spital, dus de familie, dar nu mai tin minte, am facut niste radiografii si sunt bune. Am uitat toate evenimentele din ultima saptamana, acum incep sa-mi revin. Luni trebe sa fac o encefalograma si daca iese bine atunci totu-i OK. Mai multe nu stiu! doctorii spun ca s-ar putea sa nu mai stiu niciodata ce sa intimplat in aceasta perioada... asta este. Intrebarea este cine a vazut sau stie ceva? Este vorba de o motocicleta galbena lovita de o masina. Vreau sa stiu doar locul.... unde s-a produs accidentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Am avut un accident cu motorul, vineri intre 12 - 15, am fost lovit de cineva ( in jurul orei 13:12)si nu mai stiu nimic, mi-am pirdut memoria. La 12 am plecat de la Morarilor, de la service-ul unde am masina la reparat, iar la ora 15 am ajuns la nasul meu 2 statii mai sus fara sa stiu nimic de mine(cam mult). Am fost la spital, dus de familie, dar nu mai tin minte, am facut niste radiografii si sunt bune. Am uitat toate evenimentele din ultima saptamana, acum incep sa-mi revin. Luni trebe sa fac o encefalograma si daca iese bine atunci totu-i OK. Mai multe nu stiu! doctorii spun ca s-ar putea sa nu mai stiu niciodata ce sa intimplat in aceasta perioada... asta este. Intrebarea este cine a vazut sau stie ceva? Este vorba de o motocicleta galbena lovita de o masina. Vreau sa stiu doar locul.... unde s-a produs accidentul Pai si politia ???? nu stie unde s-a produs accidentul. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) bine ca nu ai uitat parola de aici p.s. sanatate! Editat Decembrie 16, 2008 de taurasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Pai si politia ???? nu stie unde s-a produs accidentul. ? te-ai gandit ca poate are nevoie de martori? bine ca nu ai uitat parola de aici Poate a tinut-o mine computerul pt el, sau nu i-a fost afectata memoria de lunga durata. Carcotasilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Am avut un accident cu motorul, vineri intre 12 - 15, am fost lovit de cineva ( in jurul orei 13:12)si nu mai stiu nimic, mi-am pirdut memoria. La 12 am plecat de la Morarilor, de la service-ul unde am masina la reparat, iar la ora 15 am ajuns la nasul meu 2 statii mai sus fara sa stiu nimic de mine(cam mult). Am fost la spital, dus de familie, dar nu mai tin minte, am facut niste radiografii si sunt bune. Am uitat toate evenimentele din ultima saptamana, acum incep sa-mi revin. Luni trebe sa fac o encefalograma si daca iese bine atunci totu-i OK. Mai multe nu stiu! doctorii spun ca s-ar putea sa nu mai stiu niciodata ce sa intimplat in aceasta perioada... asta este. Intrebarea este cine a vazut sau stie ceva? Este vorba de o motocicleta galbena lovita de o masina. Vreau sa stiu doar locul.... unde s-a produs accidentul Bine ca esti OK. La prima si cea mai rea tranta care am luat-o vreodata cu moto(avem SS), stiu locul unde am cazut,am avut si poza la gazeta politiei din comuna,dar nu imi amintesc nici pana in prezent de ce am cazut,din momentul impactului pana la spitalul de urgenta din CT,drum de vreo 50-60 km cu salvarea nu stiu nimic cu toate am vb tot drumul cu asistenta,banuiesc ca era tinerica altfel nu ma deranjam . Editat Decembrie 17, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Banuiesc ca motocicleta galbena de care pomenesti este Nipra aia faina reparata de tine,nu? Intreb pt. ca ar fi util de stiut de ce tip de motor e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Banuiesc ....de ce tip de motor e vorba. Asa-i! Caut un martor care stie locul accidentului. In memoria mea nu mai exista data de 12 si 13.12.2008. Daca stiu locul si ora pot gasii martori oculari. Acum cateva ore am iesit din spital, mi-am revenit, sunt bine. Repet: intre Morarilor si Iancului ora 13.00 data 12.12.2008 Editat Decembrie 17, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Eu nu ma prind,ai fost lovit si ai ajuns nu stiu unde!Pai cum?Si daca tot cu mobra de unde sti ca ai fost lovit?Si daca ai fost lovit si omul te-a ajutat si ai spus multumesc,la revedere?Poate mai explici o data si pt mine ca sunt in ceata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Poate mai explici o data si pt mine ca sunt in ceata! pai asta a si zis omu, ca e in ceata. N-a zis ca nu se mai putea misca. A zis ca nu mai tine minte. De-aia a intrebat daca a vazut careva de vrun accident (cu el bineinteles). Io ii doresc succes maxim. Ciudata situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 pai aia de la spital nu au date despre cine te-a adus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Eu nu ma prind,ai fost lovit si ai ajuns nu stiu unde!Pai cum?Si daca tot cu mobra de unde sti ca ai fost lovit?Si daca ai fost lovit si omul te-a ajutat si ai spus multumesc,la revedere?Poate mai explici o data si pt mine ca sunt in ceata! Reciteste primul post. Nu stie cine l-a ajutat, cine l-a lovit. Iar un motor mai poate functiona rezonabil in urma unei busituri usoare. pai aia de la spital nu au date despre cine te-a adus? L-a adus familia la spital. Scrie in primul post. Jeeezaz cititi inainte sa postati! Multa bafta la gasit martori. Aiurea situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate