f_zoltan Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) Am pendulat sa postez la chestii dsitractive sau la choppere, da' am decis ca aici merge la un "asa nu" Rat-bike chinezesc: Editat Noiembrie 9, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Mai custom decat atat nici ca se putea . Le face concurenta alora de la OCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 si io care spuneam ca rusii lucreaza ijul cam din topor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Am pendulat sa postez la chestii dsitractive sau la choppere, da' am decis ca aici merge la un "asa nu" Rat-bike chinezesc: Si de ce nu .......ASA DA RAT BIKE CHINEZESC.........ca doar e rat bike TOTAL AU FOST DEJA POSTATE aici pozele astea in topicul cel mai urit chopper /index.php?...pic=29777&st=10 Da oricum arata a CRAZZY RAT BIKE Interesant ar fii sa stim ce motor are pe el si cum a facut transmicia finala......... salut L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Mie chiar imi place Cred ca s-a lucrat mult la ea, si pot respecta chestia asta... cat despre cat de urat e.. pai nu e frumos... dar are farmec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Unde este rezervorul? In rest e belea motorul. BossHoss made in China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Unde este rezervorul? Rezervorul este prins pe roata din spate in partea dreapta.In partea stanga se gaseste o baterie de masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Tot am stat si am studiat pozele,daca va uitati in a 5 poza se vede lantul de transmisie.... Stiti cum a facut transmsia?,motorul este pus pe cadru cu tot cu cutia lui originala.....pe patrea dreapa a cutiei a anulat planetara si pe partea stinga unde se vede lantul a pus un pinion direct pe axul ce iasa din cutia de viteze pt planetara.....asa sa scutit sa adapteze alta cutie si amreiaj........ Super interesant facut....e un adevarat BOSSHOSS RAT BESTIAL CHINEZESC L&R roby Rezervorul este prins pe roata din spate in partea dreapta.In partea stanga se gaseste o baterie de masina. Trebe sa te contrazic ...rezervorul este prins pe ARIPA ROTII DIN SPATE, nu are cum sa fie prins pe roata ca ar da ture cu tot cu roata si rezervorul si bateria REZERVORUL este pe PARTEA STINGA SI PE DREAPTA E BATERIA exact cum ai sta pe motor ......... Teai exprimat exact asa cum te uiti la poza din fata motorului ..... te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Si totusi parca nu am vazut multe RAT Bike-uri cu racire pe apa/antigel/supa de chinez/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 (editat) Trebe sa te contrazic Nu cred ca ma contrazici.Cel mult ai adus o completare care clarifica lucrurile.Dar pentru a fi si mai aproape de adevar ar mai fi de spus ceva:Bateria este prinsa atat de cadru ( partea de jos) cat si de aripa (in lateral). Editat Noiembrie 10, 2005 de im0rtel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 Roby, esti un maniac Trebuia sa-i dai si astuia de cap Bravo! Am vazut ca i-ai luat apararea matahalei. Nu te contrazic, dar cunoscandu-ti prima lucrare si inchipuindu-mi ce pregatesti acum, imi pun intrebarea daca ti-ar place sa mergi cu asa ceva. Lasand la o parte ca dupa profilul folosit la cadru scula tre'sa cantareasca o tona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Roby, esti un maniac Trebuia sa-i dai si astuia de cap Bravo! Am vazut ca i-ai luat apararea matahalei. Nu te contrazic, dar cunoscandu-ti prima lucrare si inchipuindu-mi ce pregatesti acum, imi pun intrebarea daca ti-ar place sa mergi cu asa ceva. Lasand la o parte ca dupa profilul folosit la cadru scula tre'sa cantareasca o tona. Nare cum sa cintareasca atit tre sa aibe pe undeva la 500 kg poate 600kg da miar place sa conduc creatura asta pe bune chiar as vrea....ca tare BESTIE ARATA SALUT L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate