Sari la conținut

im0rtel

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    im0rtel@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    tulcea
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

im0rtel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. im0rtel

    Un Dnper Modificat

    Cand iti expira verificarea tehnica ? Modificarile sunt omologate la RAR ?
  2. im0rtel

    H_d Ul Lui Gogles

    Poza este facuta in Iasi.
  3. im0rtel

    Un Nou Custom

    Regret faptul ca , dupa ce altcineva a raspuns nu se mai pot edita mesajele anterioare.As fi putut sa scriu acolo aceste cuvinte , in loc sa mai fac un post nou. In primul rand : cele patru intrebari erau adresate lui Klaus.Oricare alte incercari de raspuns sunt totusi binevenite. In al doilea rand : acestea sunt toate datele pe care doresc sa le fac publice in acest moment.Daca ti-ai argumenta rugamintea cu mai mult decat un : Respectandu-ne, te respectam (In care faci 2 greseli : respectul meu fata de tine nu atrage de la sine putere si respectul tau fata de mine , desi am inteles ce vrei sa spui , modul in care ai construit fraza o face neinteligibila .Pe langa asta vorbesti la plural.Adica in numele unui grup.Daca mi-ai spune ce grup ti-a dat voie sa vorbesti in numele lui ( cu acordul scris al fiecaruia ) as putea sa imi dau seama cu cine stau de vorba , de fapt. In al treilea rand : eu nu invocam nimic in intrebarile mele.Am incercat sa postez cat mai la subiect dar am deviat deja prea mult . De aceea , daca doreste robychopper , poate sa stearga acest post.
  4. im0rtel

    Un Nou Custom

    Chestiunea nu este daca ar face fata sau nu ; ci daca in acel moment acest cadru s-ar rupe.Si nu ma refer la crapaturi la suduri ci la a se face cadrul bucati. Cand am spus "pericol de rupere" ma refeream defapt la pericolul de rupere al cadrului. Si as avea o rugaminte : nu mai scrieti posturi de genul " si io " sau "sunt de acord cu X " , etc. Sunt sigur ca puteti mai mult de atat.
  5. im0rtel

    Un Nou Custom

    Salut Klaus. Ti se pare suficient de sigur acest cadru ?. Crezi ca va trece cinstit testele de la omologare ? Ce pericol de rupere exista in cazul unui impact frontal cu un autovehicul sa zicem la 100 km/h ? Daca s-ar rupe in locul pe care ti l-am desenat nu crezi ca ar face varza stomacul pilotului ?
  6. Vad ca s-a baut si s-a mancat bine ; cu mici cu bere ... ca la romani.
  7. im0rtel

    Nu E Din Romania

    Motociclistul a plecat inainte sa apara culoarea verde si nu s-a asigurat in ambele parti. Dincolo de vina pe care o poarta ar trebui sa ne gandim la vietile celor implicati in accident.Desi , dupa parerea mea , masina nu circula cu viteza exagerata , impactul a fost destul de puternic.Motorul si motociclistul a fost facuti praf. Langa acea casca este prezenta o bucata de pantalon imbibata cu sange. Acest exemplu da de gandit deoarece arata ca motociclistii sunt mult mai vulnerabili in cazul unui impact cu un automobil.
  8. Cred ca ar fi bine sa luati un aparat foto pentru ca sunt multi care nu au posibilitatea sa ajunga dar ar dori sa afle pareri despre modul in care s-a desfasurat evenimentul.
  9. Pozele pe care le-am atasat aveau adresa pe ele.De aceea nu am considerat necesar si un link.
  10. Cam asa arata chopperul ce-mi place.Foarte important : trebuie sa aiba 2 locuri.
  11. Nu cred ca ma contrazici.Cel mult ai adus o completare care clarifica lucrurile.Dar pentru a fi si mai aproape de adevar ar mai fi de spus ceva:Bateria este prinsa atat de cadru ( partea de jos) cat si de aripa (in lateral).
  12. Rezervorul este prins pe roata din spate in partea dreapta.In partea stanga se gaseste o baterie de masina.
  13. La oras trebuie introdusa urmatoarea expresie : Suceava , Suceava (Romania) (de exemplu).
  14. Beau doar vinul facut de mine.Nu am incredere in ce se vinde pe piata si nici nu sunt dispus sa arunc cu banii.
×
×
  • Creează nouă...