Sari la conținut

Detinatori de Suzuki RF

.BoBo.
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut, caut si eu urmatoarele pt mobra mea:

Cauciucuri: 120/70-17 si 160/60-17, SH, desigur ;))

Bujii pt motorul de 400 VC. modelul exact din manual il stie cineva?

Cablu de soc.

Filtru de aer.

Vreun link de unde sa le comand?

Am inteles ca s-ar potrivi de pe banditul de 400 filtrul,cablul si bujiile, dar acolo au vreo 800 de posturi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

nu, nu se potriveste! la cel de 400 se potriveste filtrul de bandit 400 in schimb.

la cel de 600 se potriveste cel de pe gsxr 750w 93-95 si cel de pe rf 900, sunt aceleasi filtre. or mai fi si altele dar eu doar de astea sunt 100% sigur!

Link spre comentariu

vezi ca si tu ai ceva probleme cu tuburile emulsoare ;) de aici si consumul.

depinde ce cauti. daca e vorba despre lantul de distributie se numeste "camchain"

Salutare si La multi ani!

Am observat ca esti din Galati! Zi-mi te rog ce parere ai despre reprezentanta Suzuki din Galati (parca-i zice Ivas)?

Mai exact daca vreau sa fac distributia, am garantia ca fac baietii o lucrare buna si nu ma jecmanesc la bani?

Cand e vorba de umblat la motor parca as vrea sa ma asigur ca am de-a face cu profesionisti!!

Link spre comentariu

Vizitator stress_L&P

DA! ;) am manualul daca vrei. e aceeasi furca cu rf-ul de 600.

Mesaj completat

m-am uitat in manual, 445 ml. dar mai bine pui la nivel, e mai precis. ah, l-am uitat, iar ma uit in el! oferta cu manualul ramane!

Link spre comentariu

Salut, caut si eu urmatoarele pt mobra mea:

Cauciucuri: 120/70-17 si 160/60-17, SH, desigur ;))

Bujii pt motorul de 400 VC. modelul exact din manual il stie cineva?

Cablu de soc.

Filtru de aer.

Vreun link de unde sa le comand?

Am inteles ca s-ar potrivi de pe banditul de 400 filtrul,cablul si bujiile, dar acolo au vreo 800 de posturi...

Nimeni?

Link spre comentariu

Vizitator stress_L&P

bujiile sunt ca la rf-ul de 600 si (parca) 900. cr9e. astea-s varianta simpla, cr9ek sunt cu 2 electrozi, cr9eix sunt cu iridium. filtrul de aer e acelasi cu cel de pe bandit 400 (tot motorul de fapt e acelasi). fisele poti pune si auto fara probleme. gume cauta la bursa dar nu iti recomand sh-uri. tu faci cum vrei.

Link spre comentariu

Am un set de simeringuri ulei ALL BALLS pentru suzuki de 400 si cred 600 in plus la 60 lei plus transport.Daca este cineva interesat sa dea de stire.Sunt cu 2 arculete.

Link spre comentariu

bujiile sunt ca la rf-ul de 600 si (parca) 900. cr9e. astea-s varianta simpla, cr9ek sunt cu 2 electrozi, cr9eix sunt cu iridium. filtrul de aer e acelasi cu cel de pe bandit 400 (tot motorul de fapt e acelasi). fisele poti pune si auto fara probleme. gume cauta la bursa dar nu iti recomand sh-uri. tu faci cum vrei.

Treaba ciudata cu bujiile, fiindca daca motorul este identic cu cel de 400 de pe bandit, acela functioneaza cu cr8ek, asa am gasit pe toate sit-urile care aveau bujii si posibilitatea alegerii modelului motocicletei, chestia e ca sunt cele mai scumpe bujii standard pe care le-am vazut vreodata, oare daca folosesc cr9ek e vreo problema? Ma intreb totusi ce bujii sunt pe el acum, nu gasesc nicicum o cheie sa imi intre pana la bujii sa le scot.Filtru de aer este intr-adevar la fel cu cel de pe bandit, cablul de soc oare se potriveste de la cel de 600?

Recomandati-mi totusi o cheie buna care poate sa isi faca treaba.Multumesc!

Link spre comentariu

Recomandati-mi totusi o cheie buna care poate sa isi faca treaba.Multumesc!

Salut in latura cu cheia sper sa te pot ajuta eu,cheia pe care o am este pt Rf 600 dar cred ca va merge si la tine!!!0720011617...nr meu,daca te mai intereseaza astept un telefon!

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
Vand far de Suzuki RF900r,an 94. Daca e cineva interesat,nr de tel. 0765.76.75.70,sau PM.Multumesc

Valabil.Si mai am doua branhii de pe partea dreapta,negru mat,in buna stare.Relatii la acelasi telefon,sau PM.Multumesc

Link spre comentariu