KristaKe Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Fratzilor ... la Tomina inca nu au adus filtre de aer de 400 ... astept de 3 saptamani ... nici nu pot sa o reglez fara filtru ... si mi-a papat 12% Cand ajung ... va spun si pretzu ... bine ...ati putea sa dati un tel sa cereti si voi ...poate dak sunt mai multe de adus se mai grabesc si ei .... zic si io .... Numa' bine ! Luni o sa sun si eu la Tomina pt un filtru de aer...sper sa nu-mi zica un pret sau durata astronomica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Fratzilor, ce fel de filtru de ulei trebe la RF-u de 400 ? sa stiu ce draq sa cer la oameni Hai mersi mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 dar cu ala de aer ai rezolvat? zi si mie cum sta treaba ca eu inca nu mi-am facut rost...cat despre consumabile, nici eu n-am habar de care trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Kristake ... io am luat 3 buretei d'aia de la placile de baza , i'am crosetat frumos asa dupe filtru si am rezolvat problema ...ca la tomina inca nu au venit ...da nu mai puteam fara filtru.... deci ... problema e momentan carpacita .... cand or veni filtrele , atunci skimb si eu improvizatia . Vezi ca e patent propriu ... ai grija cum il vinzi Bah ce de motoare asta seara la ARC ..... probabil din cauza lu' Taricescu ala ...... Io m-am retras subit asa ...ca .....aveam un proiect la care trebea sa ma manifest .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 cred ca la solutia asta o sa recurg si eu pana la urma... cati pesos tre sa-ti trimit ca sa-ti folosesc si eu inventia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Gixx tu esti tipul care avea RF-ul ala negru ? De cat ai cauciucul ala pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Nu fratzica ... io am un RF roshu... tavalit un pik pe partea stanga si pe spate am 160/60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Gixx tu esti tipul care avea RF-ul ala negru ? De cat ai cauciucul ala pe spate? you mean this one? dar nu stiu de cat e cauciucu...ma uit maine si-ti zic daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrub Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 DIN MARTIE SUNT SI EU PROPRIETARUL UNUI SUZUKI RF 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 felicitari man, pune si tu o poza...ca nu-l deochem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Da da ... sus cu poza ... sa o vaza lumea ... nu fi egoist Sa o porti sanatos si sa te poarte sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sena76 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 salut!! alt rf , alt incepator care iese la o plimbare? 0722350439 catalin bucuresti apropo! are cineva peda schimbator d vanzare?ca am nimerit putin sub un tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 Frumos foc Sa aveti grija un de altu Prin ce zona stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sena76 Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 zona militari nimeni nu vrea sa dea o tura , vad!! astept in continuare - sgeorgica@yahoo.com , ori messenger , ori 0722350439 maine chiar as vrea sa dau o fuga pana la sinaia....! ceva voluntari?? a , ce vroiam sa va mai spun .. am luat o printr un baiat din mures , sebi , pt care garantez oricand. deci , cum se procedeaza: -ii zici modelul p e care l vrei sau pur si simplu ti o gasesti singur pe mobile.de -dai 200 euro avans -iar fata de pretul afisat pe site , -50-100 euro , cam atat se discuta , adaugi 1350 euro si o ai acasa , cu nr , talon , etc , inmatriculata p o firma de leasing din mures iar dupa un an se trece pe numele tau. mi a placut ideea , si eu asa am luat o .mai am cativa prietei care au facut la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Maine luni 17.04 ma duc la Tirgu Mures sa imi aduc motorul. Asa ca de acum pot zice prezent la plimbari si intruniri Ia uitati cum sta el si astepta : PS: Nu vreau sa para a reclama dar e un lucru care te ajuta cand iti cauti motor, eu unul am stat aproape o iarna de vorba cu fiecare si am analizat oferte .Alegerea e personala. Poate ar fi bine sa scriem fiecare cum le-am luat si asa fiecare vede o oferta mai larga si alege. L-am ales de pe mobile.de , omul a fost si a vazut motorul ,l-a adus fara nici avans( pe riscul lui - daca nu il vreau el il vinde ) si fara nici o obligatie de cumparare, a negociat aprope cu 250 euro pretul din germania iar partea lui in care intra motorul la cheie cu tot cu numere si inmatriculari - 1000 euro. Modalitati de contact : Fox-Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) Felicitari Vecine'. Abia astept sa vad jucaria. Motoreta mea are (din pacate) o mica bucatica lipsa dar sper sa o rezolv repede. Daca afli cumva de unde pot sa cumpar si eu bucatica lipsa anunta-ma si pe mine. Despre asta este vorba. Capacelul mic din partea dreapta-sus a carenei care, din pacate, l-am piedut in timpul Mitingului Comemorativ din 14/04. (OFFFF) Editat Aprilie 16, 2006 de AdyBoby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Cred ca te poate ajuta hellryder avand in vedere ca o ai pe cea din partea opusa si iti poate face una cred.Mai bine vorbesti cu omul e super de treaba a incercat sa ma ajute de cate ori a putut. Uite nr de tel : 0745640897(Radu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Ieri am fost la Bistrita la Luci sa imi vad si eu RF-u, o ajuns vineri noaptea.. din '94, gri metalizat, fara zgarieturi, impecabil, mai dureazaz cateva zile cu inmatriculatu, vama, numere, hartogaraie Pe sapt viitoare pun si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) Ma bucur ca vad din ce in ce mai multe RF-uri! Poate ne vedem miercuri seara pe la 19.00 al Arc, sa mai schimbam o vorba, o impresie.... BAfta tuturor! Editat Aprilie 16, 2006 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Ieri am fost la Bistrita la Luci sa imi vad si eu RF-u, o ajuns vineri noaptea.. din '94, gri metalizat, fara zgarieturi, impecabil, mai dureazaz cateva zile cu inmatriculatu, vama, numere, hartogaraie Pe sapt viitoare pun si poze Asta ? Are o poveste mai ciudata RF-ul ala poate il intrebi si poate iti explica tie ... In februarie exact RF-ul ala era fabricat in 93 si avea 18 mii de km... am vrut sa il cumpar de la el ..dar pana dimineata il vanduse ... ( eu eram 99 % hotarat seara si i-am lasat instant message seara ) Acum a aparut la vanzare cu un an mai tanar si cu inca 7000 de km in plus. Daca nu e acelasi motor scuzele mele dar pozele sunt exact aceleasi si nu vad rostul sa fi pus pozele altui motor decat al celui pe care il vindea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 (editat) cred ca l-a inmatriculat in loc de anul de fabricatie 93 cu 94, ca iti garantez ca se poate, iar anul trecut nu era inmatriculat si pe acte era 93, deci cum sa-l dea cu 94...dar acum ca are hartia cu 94... ...dar la o adica, sa fim seriosi, ce conteaza 93...94, tot un drac e, sa-l folosesti sanatos si voios! Editat Aprilie 16, 2006 de KristaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 E clar ca daca asta e motorul au fost ceva manevre la mijloc. Eu l-am vazut de ceva vreme pe site din nou dar nu am zis nimic....insa poate pentru baiatul asta conteaza lucrurile astea mai ales cand cumperi de la el pe incredere .... avand in vedere ca acest leasing este o miscare financiara si banii care ii dai nu figureaza concret pe acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Bestiuta a invatat drumul spre casa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Ingerasule, sa te poarte ca gandul in toate locurile la care visezi Sa-l stapanesti sanatos, si te astept la o liniutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 (editat) Bestiuta a invatat drumul spre casa ... Frumos peisaj, si soseaua parea perfecta, tot sa mergi cu motorul. Cum ti se pare la drum lung, e obositor ? P.S.: Unde ai ascuns numarul ? Editat Aprilie 18, 2006 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate