Sari la conținut

.BoBo.

INACTIV
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de .BoBo.

  1. Salutari frati "Mincinosi". Crapar si.. mai nou amator de rapitor. Il prind, pozez, pup si... eliberez. P.S. Am si ceva poze dar nu le gasesc acum.
  2. B - 92 - PA! la RF-ul meu. ( I -ul l-am preparat cu putin diluant) Si la Dragstar am B - 49 - ROC ( si ma gandesc cum sa atasez cumva un "K" fara sa iau amenda) La Dragstar am vrut B XX OBO , dar mi-au spus ca "O" si "I" nu pot fi decat in mijloc pentru a nu se comfunda cu "0" sa "1"
  3. .BoBo.

    Yamaha Dragstar

    Multumesc de urari. Motocicleta este din 1998 si a fost 3.800 Euro. Da, ma intereseaza crashbar-ul si astept poze.
  4. .BoBo.

    Yamaha Dragstar

    Am intrat in randul lumii. Proaspat mandru posesor al unui DragStar 650. Urmeaza cateva uppgrade-uri cum ar fi : Crashbar, borsetuta din fata si un pic de lucrat pe la tobe iar pe urma mai vad. Deocamdata foarte multumit.
  5. Salutare, Am si eu nevoie de grila mica de sus de la carena din drapta de la RF (adica bucata lipsa). Sper ca ma poti ajuta. Multumesc
  6. Vin si eu. La 9 sunt acolo - 0744.65.89.18
  7. Cred ca reusesc. Azi nu pot sa vin la arc pentru ca vreau sa vad meciul.
  8. Salutare Bogdan ma numesc, am aproape 27 de anisori si sunt "Bercenar" de cand ma stiu. De 2 ani calaresc un Suzuki RF de 600 fara incidente notabile. Adresa: Str. Uioara Nr. 1 Messenger : T_Ady_B Tel: 0744.65.89.18. Vad ca suntem destul de multi de prin partile locului. Bafta multa, asfalt uscat si multi Km calare fara incidente neplacute.
  9. Eu am facut identificarea la motor marti 30.01.2007 S-a uitat pe talon sa verifice ITP si a fotografiat seriile. A verificat insa si cauciucurile (sa fie dimensiunea celor inscrise pe talon) Nu stiu daca era vreo problema daca erau altele dar acolo a verificat. Taxa identificare - 67 Ron
  10. Din cate stiu eu concediul medical este una iar asigurarile de sanatate reprezinta cu totul altceva De concediu medical ( platit ) nu beneficieaza decat dupa 6 luni de la angajare dar, casa asigurarilor de sanatate acopera costurile medicale Daca gresesc va rog sa ma contraziceti.
  11. Ideea este buna. Poate reusesc sa fac ceva in privinta asta dar am nevoie de mai multe date despre el. Cine cunoaste mai multe date poate sa ma contacteze ( nevoie si de Cartea de Identitate ) 0744.65.89.18 Bogdan
  12. Salutare. Trebuie sa-mi iau si eu placute de frana pe fata si nu stiu de care. Dati-mi si mie un sfat. Please
  13. Poate vine omul la Arc sa admiram putin jucaria.
  14. Felicitari Vecine'. Abia astept sa vad jucaria. Motoreta mea are (din pacate) o mica bucatica lipsa dar sper sa o rezolv repede. Daca afli cumva de unde pot sa cumpar si eu bucatica lipsa anunta-ma si pe mine. Despre asta este vorba. Capacelul mic din partea dreapta-sus a carenei care, din pacate, l-am piedut in timpul Mitingului Comemorativ din 14/04. (OFFFF)
  15. Cred ca nu intra pe forum sau nu are net. O sa ii las un mesaj pe moto poate intra si el in "Comunitate"
  16. Ce are 18 cm lungime, 5 cm latime si innebuneste femeile ? raspuns:
  17. Abia asteptam si prima plimbare.
  18. Reclama la Suzuki http://www.abum.com/show/12402/how_bikers_...their_dogs.html
  19. Daca vreti sa vedeti un filmulet tare intrati aici. Dupa 10 min. inca ma mai doare burta de ras. http://www.abum.com/show/13207/angry_german_kid.html
×
×
  • Creează nouă...