mosu_gpz Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 sal! m-am hotarat sa cumpar rf 600!dar am citit cateva articole unde se zice ca are consum exagerat:10l urban si 8l la drum!! e adevarat? ce-mi pot spune posesorii de rf?am cam ramas pe ganduri.nu am 1 portofel asa gros cat sa-mi permit sa consum cat un autoturism... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sal! m-am hotarat sa cumpar rf 600!dar am citit cateva articole unde se zice ca are consum exagerat:10l urban si 8l la drum!! e adevarat? ce-mi pot spune posesorii de rf?am cam ramas pe ganduri.nu am 1 portofel asa gros cat sa-mi permit sa consum cat un autoturism... atat consuma in medie rf-urile din romania dar nu pentru ca asa au iesit ele din fabrica ci pentru ca sunt uzate tuburile emulsoare si cuiele de dozaj. costa intre 200 si 300 de dolari un kit complet si atunci o sa consume un 6-6.5 urban si un 5-5.5 extraurban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Rider Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sal! m-am hotarat sa cumpar rf 600!dar am citit cateva articole unde se zice ca are consum exagerat:10l urban si 8l la drum!! e adevarat? ce-mi pot spune posesorii de rf?am cam ramas pe ganduri.nu am 1 portofel asa gros cat sa-mi permit sa consum cat un autoturism... Salut! Consumul real dupa parerea mea se face in felul urmator: fac plinul cu manutza mea, dau kilometrajul mic la 0 si merg numai in afara (sau numai in oras sau combinat depinde ce consum vrei sa faci); am grija ca la 100 km sa fiu la o benzinarie sa fac iar plinul cu mana mea. Rezultatul: cati litri am pus atat e consumul la 100 de km. Mie mi-a dat in afara orasului, mers de "croaziera" daca imi dai voie (adica la 5-6.000 de rotatii), 6,5 litri la 100 de km. Am mai facut un consum de "fitze" amestecat cu un mers sportiv (adica ambalari multe si zgomotoase prin oras si mers cu 160 km/ora in afara, schimbat viteze pe la 8-9.000 de rotatii) si mi-a luat 8 litri la 100 km. Cam asta e! Mesaj completat Aici vezi preturi pentru piese. Salut! Aveam o parere buna despre engleza mea...stii cumva si cum se zice la "distributie" sau ce anume caut ca m-am uitat dar nu imi dau seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Salut! Consumul real dupa parerea mea se face in felul urmator: fac plinul cu manutza mea, dau kilometrajul mic la 0 si merg numai in afara (sau numai in oras sau combinat depinde ce consum vrei sa faci); am grija ca la 100 km sa fiu la o benzinarie sa fac iar plinul cu mana mea. Rezultatul: cati litri am pus atat e consumul la 100 de km. Mie mi-a dat in afara orasului, mers de "croaziera" daca imi dai voie (adica la 5-6.000 de rotatii), 6,5 litri la 100 de km. Am mai facut un consum de "fitze" amestecat cu un mers sportiv (adica ambalari multe si zgomotoase prin oras si mers cu 160 km/ora in afara, schimbat viteze pe la 8-9.000 de rotatii) si mi-a luat 8 litri la 100 km. Cam asta e! Mesaj completat Salut! Aveam o parere buna despre engleza mea...stii cumva si cum se zice la "distributie" sau ce anume caut ca m-am uitat dar nu imi dau seama. vezi ca si tu ai ceva probleme cu tuburile emulsoare de aici si consumul. depinde ce cauti. daca e vorba despre lantul de distributie se numeste "camchain" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 (editat) caut si eu un capac de la intinzatorul de lant de la bascula spate..are cineva idee unde gasesc??...si un dop dinala de cauciuc care vine in capul semighidonului?? Editat Mai 8, 2010 de sambartonro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Buna ziua, Sunt incepator, vreau sa cumpar un RF400 de la cineva din Bucuresti, dar nu prea ma pricep, poate cineva sa ma insoteasca la vizionare (contra cost) si sa-mi de acordul ca e ok mobra? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 sal! m-am hotarat sa cumpar rf 600!dar am citit cateva articole unde se zice ca are consum exagerat:10l urban si 8l la drum!! e adevarat? ce-mi pot spune posesorii de rf?am cam ramas pe ganduri.nu am 1 portofel asa gros cat sa-mi permit sa consum cat un autoturism... stai cuminte,nu cred ca vrei sa cumperi un motor care nu se mai fabrica in special rf...si da manca f mult,or fi limited edition pt romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talanu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Salut baieti. A veniot caldura , nu ne intalnim si noi pe undeva ????????? Eu sunt din bucuresti. Poate facem un drum pe undeva unde vreti voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Buna ziua,Sunt incepator, vreau sa cumpar un RF400 de la cineva din Bucuresti, dar nu prea ma pricep, poate cineva sa ma insoteasca la vizionare (contra cost) si sa-mi de acordul ca e ok mobra? Multumesc. te pot ajuta eu. da pm. stai cuminte,nu cred ca vrei sa cumperi un motor care nu se mai fabrica in special rf...si da manca f mult,or fi limited edition pt romania prietene stai linistit, gasesti absolut toate piesele noi chiar si acum... nu vorbi ca sa te afli in treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talanu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Stiti pe cineva care a pus pe un RF 600 crashpaduri ????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 prietene stai linistit, gasesti absolut toate piesele noi chiar si acum... nu vorbi ca sa te afli in treaba a fost unu la mine in oras care a avut 2 rf'uri aduse de la nemti in stare f buna..cel putin la aspect ca in rest au fost un chin cele 2 rf'uri.eu mi-am zis parerea,poate alti au o parere mai buna despre ele cat despre piese normal ca se gasesc doar iasa $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 salut, nu am mai trecut de mult pe aici si vad ca se discuta lucruri interesante stii pe unde se gasesc tuburile emulsoare noi? eventual pe producator ca sa nu ma usuce de bani. beleaua e ca nici in manual nu sunt numerotate si nici nu da niste limite de service pentru gaurile alea. mi-am facut timp zilele trecute si mi=am sincronizat carburatoarele si am reglat amestecul dar nu am apucat sa ii fac un consum.. oricum acum 2 saptamani am dat o tura pe la munte si nu pot sa zic ca am tras la maxim de ea iar consumul a fost de 7.8 vezi ca si tu ai ceva probleme cu tuburile emulsoare de aici si consumul. depinde ce cauti. daca e vorba despre lantul de distributie se numeste "camchain" Mesaj completat m-am uitat eu aiurea.. codul este su0949400810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Are cineva o janta spate in stare buna de vanzare?Buna insemnand dreapta si nesudata sau crapata.Si o toba originala in stare buna.Cumpar urgent 0727364388. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Are cineva o janta spate in stare buna de vanzare?Buna insemnand dreapta si nesudata sau crapata.Si o toba originala in stare buna.Cumpar urgent 0727364388. stiam ca am vazut undeva toba originala: http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?req=s...Toba%20Rf%20600 pot sa te intreb de ce iti trebuie? ca se aude fix ca un scuter cu toba aia originala daca ai toba sport si vrei sa se auda mai incet poti sa iti cumperi sau sa iti faci tu singur un db-killer pe care il scoti si il montezi cand ai tu nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ca tot se vorbeste de tobe....ce ii pot face tobei originale sa scoata un sunet mai gros/puternic??? ca bazaie ca o musca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Dezmembrez RF600 din '94, toate piesele. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 nu poti sa ii faci nimic, daca o gauresti o sa se auda mai tare dar o sa scoata un zgomot ascutit si nu unul mai serios ca la tobele aftermarket. am taiat eu cu flexul toba originala ca eram curios ce-i inauntru... hi tech nu gluma vreo 3 tevi care intra intr-o camera, ies prin alta, samd. ca tot se vorbeste de tobe....ce ii pot face tobei originale sa scoata un sunet mai gros/puternic??? ca bazaie ca o musca Mesaj completat intreb din curiozitate, ai cazut sau te-ai enervat prea tare pe el? parca tin minte din posturile tale ca era intreg la un moment dat.. Dezmembrez RF600 din '94, toate piesele. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 nu m-am enervat sau cazut, numai ca e batrana si medicamentele costa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit25 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Buna tuturor.As vrea sa cumpar si eu un rf600r dar a fost cazut cu el si nu are carenele laterale nici plasticul de ornament din interiorul carenei,pretul ar fii acceptabil pt motor dar as vrea sa stiu cat m-ar costa carenele laterale si daca se pot gasii binenteles Uitati si motorul cum arata... Multumesc..astept sa imi scrieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Bandit ai mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamiie Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Vand RF 900,an fab.'94,inm.,culoare negru mat,pret:800euro,rel. la tel.:0724 391 050 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talanu Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 salut. am nevoie de un filtru de aer rf 600 . are cineva contracost sau daca stiti de unde sa il cumpar si eu din bucuresti? si ce ulei folositi care credeti ca e cel mai bun. Multumesc. Astept raspunsuri de la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 salutare...are idee cineva unde gasesc stop pe leduri? daca ati vazut pe vreun site un anunt ceva dati-mi un link ca am cautat dar nimic pana acum....multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebt Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 salut. am nevoie de un filtru de aer rf 600 . are cineva contracost sau daca stiti de unde sa il cumpar si eu din bucuresti? si ce ulei folositi care credeti ca e cel mai bun. Multumesc. Astept raspunsuri de la voi. http://romimoto-piese.ro/category/10500000...4/?show=gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Stie cineva si poate sa imi zica si mie la ce temperatura trebuie sa se mentina motorul dupa ce s-a incalzit? La mine nu trece acul ala de albastru deloc (pana acum am presupus ca nu e suficient de cald afara dar se pare ca e gresit). Eu imi pun problema ca nu am termostat dar nici macar nu stiu unde sa il caut, e drept ca am luat un manual de rf in format .pdf dar nu se intelege nimic in pozele alea negre. Asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate