StreetFighter69 Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Sal, am si yo o intrebare despre omw bixxol nush am vazum ca tot fak reclama la el si am observat ca au si pt moto in 4T!! am observat ca in omw-urii ii 1L de ulei ii 53 de lei!! mai scump k motul si altele din cate stiu lasati si voi aicia niste pareri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 eu folosesc Castrol/Mobil/Motul/Repsol. omw-u nu prea imi place(MIE PERSONAL)da nu te lua de fiecare data de pret!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Sal, am si yo o intrebare despre omw bixxol nush am vazum ca tot fak reclama la el si am observat ca au si pt moto in 4T!! am observat ca in omw-urii ii 1L de ulei ii 53 de lei!! mai scump k motul si altele din cate stiu lasati si voi aicia niste pareri!!! uite aici http://www.pro-bike.ro/forums/lofiversion/...php/t22179.html eu zic ca topicul e bine documentat. dintre toate tiputile de ulei pe care le-am folosit pana acum (yacco, motorex, repsol si motul) motul 300v e de departe cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 eu folosesc Castrol/Mobil/Motul/Repsol.omw-u nu prea imi place(MIE PERSONAL)da nu te lua de fiecare data de pret!! daca ma gandesc mai bine,la tine cred ca mere si cu uei de gatit,baga ulpio ca-i bun,tine vreo 3 prajeli!! trilu-lilu crocodilu,bujie da care-mi iau,da ulei de care pun?ca eu sunt un mos batran,ca stie sa ceteste romaneste,englezeste,dar eu pe zane-l tavaletse,cand ma enerveste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 omw unisol ... de la bunica... ps. prietenii stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) da de foaie muiata-n ulei,......n-am amintit nimic Editat Ianuarie 7, 2009 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 In Fine , singuru care o fakut ceva cat de cat cum trebe ii adiy P.S. BAG P>>> IN CEI CARE-SI DAU CU PAREREA SI IN CEI CARE CITESC DIN REVISTE SI VIN PE FORUM SA EXPLICE CARE-I TREABA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 In Fine , singuru care o fakut ceva cat de cat cum trebe ii adiy P.S. BAG P>>> IN CEI CARE-SI DAU CU PAREREA SI IN CEI CARE CITESC DIN REVISTE SI VIN PE FORUM SA EXPLICE CARE-I TREABA stii sa citesti? sau ai translator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 Bon, hai ca ma las pe mana ta recomandami u un ulei semi-sintetic bun, am sa bag ce zic u , si daca-i bun am sati multumesc cu o bere !! sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 ulei putoline off road 4+ 10w40 sau 10w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 ulei putoline off road 4+ 10w40 sau 10w50 sal,ok am intales dar trebuie sa gasesc si semi sintetic ca nu am racire pe apa , am pe ulei si daca bag ful sintetic nu mere asa bine moto am observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate