Shak Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 (editat) Cel mai tare DR Big,adica, are o conditie care nu o are nici un alt Big........ e al meuuuuuu. Azi l-am adus pe Bigy de la paintbrush........bonus si casca e ca si motorul. Ce parere aveti? Munca prestata de Dl. Kerosen. In poza 2 se vede cum e vopsit motorul(acolo unde bate blitzul). Editat Noiembrie 12, 2005 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 super tare casca! modelu' de pe motor nu-mi place da' asta e chestie de gust! frumos lucrat oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fmaguran Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 sa-l porti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Frumos.. ti-ai customizat putin DRul! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 1 intrebare: DR BIG ii un motor enduro, eventual dula purpose asai? ce rost avea airbrushul? ca o umpli cu noroi si oricum nu se vede... Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 Este pentru enduro dar eu nu prea am de gand sa il namolesc "tare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 felicitari, a iesit super mishto. sa o stapanesti sanatos, si la cat mai multi km fara incidente neplacute. p.s. sa ai totusi un pic de grija cu ea in teren mai accidentat, ca e putintel cam grea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 Multumesc de urari! Da stiu ca e grea(diferenta mare de la ea la aprilia (doar 60Kg) dar e ok, sunt obisnuit cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Multumesc de urari! Da stiu ca e grea(diferenta mare de la ea la aprilia (doar 60Kg) dar e ok, sunt obisnuit cu ea. Felicitari pt aceasta frumusete Nu stiu daca ma cunosti , mai sti cine a mai lucrat la motoru' ala? Pe langa KEROSEN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 Nu te cunosc dar sunt sigur ca o sa te cunosc. Mai ales ca o sa mai trec pe la alba. Sunt coleg de servici si prieten bun cu fratele lui Cosmin. Pune si tu o poza cu tine pe la Profile ca ce am vazut acolo ma ingrozit, iar daca tu esti ala atunci vreau sa te cunosc cat mai tarziu posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Salut! colegu' ...cred ca sti cine sunt ( Alba Iulia ...C.A.T.V.) Frumos motorul dar nu il ai de mult asa-i? ultima data cand am stat de vorba o aveai doar pe domnisoara PEGASO acum ai trecut si pe mrs. BIG Faina scula si fain realizata, s-o stapanesti sanatos (de fapt sa le stapanesti sanatos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 cat tea costat sa desenezi alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 Ciao Bazile. Da moshu stiu cine esti. Lasa ca la vara o sa facem ceva iesiti impreuna (gasca din Cluj cu ceea din Alba), si pana atunci o sa mai trec eu pe la sediu sa stam la o poveste. Pretul care a fost a fost "promotional" pentru ca sunt prieten FFFFF bun cu fratele meseriasului aka Kerosen. Dar merita, deoarece multumirea ca o ai asa cu cum ai vrut tu nu se compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate