MOTOBRAND Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Cateva poze facute in ziua prezentarii modelelor honda, la Potcoava, Galati! just me umbrit de doua vajnice calaretze!!! just me neindurandu-se sa o calareasca!!! Bunicul meu pozand langa motocicleta despre care a zis:"DACA ERAM CU 30 DE ANI MAI TANAR, MOTOCICLETA DIN ASTA MI-ASH FI LUAT!!!" Am ramas Je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Tare faza ca bunicul tau vrea o Honda cbr de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 frumoase motoare dar cam accidentate muierile celea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Daca as avea bani si eu o Honda mi-as lua..... Unii au banii dar nu mai au varsta/Altii au varsta dar nu mai au banii... Frumoase animale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 frumoase motoare dar cam accidentate muierile celea erau obosite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRANDUTZA Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Ma intreb unde-or fi disparut fetele de la Potcoava, cand am ajuns eu pe acolo (ce-i drept mai spre seara). O fi plecat MOTOBRAND cu toate? Dl MOTOBRAND eu imi amintesc ca prezentarea Honda a fost in 02.09.2005. De ce dezinformezi masele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quad.yamaha400 Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Cateva poze facute in ziua prezentarii modelelor honda, la Potcoava, Galati! just me umbrit de doua vajnice calaretze!!! just me neindurandu-se sa o calareasca!!! Bunicul meu pozand langa motocicleta despre care a zis:"DACA ERAM CU 30 DE ANI MAI TANAR, MOTOCICLETA DIN ASTA MI-ASH FI LUAT!!!" Am ramas Je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate