asdfghjk Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) La Multi Ani tuturor! Am cateva excursii pe care nu le-am facut si mi le doresc. Una este pana la Gibraltar. Daca este cineva amator, suntem deja 2, plecam imediat ce se face vreme buna, probabil in Aprilie. Ar mai fi loc de 2, nu sunt adeptul grupurilor mari. Mergem de dim de cand se lumineaza pana pe la 5 in fiecare zi, sa avem timp si de o bere seara nu sa picam lati. La dus mergem prin Belgrad- Milano - Genova, pe urma numai pe coasta. La intors ne hotaram acolo. Cred ca va dura 10 zile - 2 sapt. in functie de vreme si de cat mergem pe zi. Viteza pe sosea 120-160. Opriri numai la gaz fara timp pierdut cu exceptia turelor din orasele de pe traseu. 3700 km dus Editat Ianuarie 7, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) Mare pacat sa faci un traseu ca asta si sa nu treci prin munti deloc. Asfalt uscat de pe-acum! LE - Bine, acum mi-am dat seama ca e vorba de aprilie, scuze. Editat Ianuarie 7, 2009 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 sal asta aveam si eu in cap anul trecut insa cu o intoarcere prin franta/paris chiar si asa cum vrei tu ai undeva la 4000 km dus si e pacat sa.i faci pe autostrada eu facusem traseul DOAR PE DRUMURI NATIONALE SI NUMAI PE LANGA APA mai mult de 400 de km pe zi nu se merita facuti oricum ai da.o la sf de zi vei vedea o medie de 50 /60 km pe ora asta am invatat si eu de la un motociclist batran cu care ma tot luam in gura ca eu merg 1000 pe zi si el o tinea pe a lui dar a avut mare dreptate asa ca daca ai cam 400 - 450 pe zi vezi cum mai faci 10 zile si ma repet e pacat sa mergi prin locurile alea pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 m-am gandit la 600 pe zi, se fac usor, am mai facut multe drumuri, de fapt si tu. traseul e aproximativ, pe unele tronsoane merge pe coasta, pe altele te tragi nitel mai la interior si mergi pe autostrada. am experienta asta, am zis ca tine sa fac toata california pe coasta de la los angeles la san francisco, inebunesti de cap, nu merita. in unele zone ai ce vedea in altele nu prea sau peisajul se repeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 poti ca compari zona nisa monaco marsilia cu coasta californiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 din nefericire circulatie pe costa italiana-franceza-spaniola se desfasoara(pe drumurile nationale, nu pe autostrada) destul de incet.. localitati multe cu circulateie din plin, treceri de pietoni, etc..... asa incat 400 km pe zi e ceva realist. mai mult se poate face dar fara prea multa placere. iar daca ajungi la gibraltar mergeti o zi si in maroc.. la Tanger.. e fun..poti spune ca ai calcat in AFRICA (io am fost).... io as merge la atlantic ..... offffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 din nefericire circulatie pe costa italiana-franceza-spaniola se desfasoara(pe drumurile nationale, nu pe autostrada) destul de incet.. localitati multe cu circulateie din plin, treceri de pietoni, etc.....asa incat 400 km pe zi e ceva realist. mai mult se poate face dar fara prea multa placere. iar daca ajungi la gibraltar mergeti o zi si in maroc.. la Tanger.. e fun..poti spune ca ai calcat in AFRICA (io am fost).... io as merge la atlantic ..... offffff da ma zapacitule atlantic scrie pe noi .................daca mai am job pana atunci daca nu spargem banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) pai unde la atlantic, ca pana la amsterdam ajungi in 2-3 zile si nu e mare branza de vazut, nordul germaniei e nasol si aglomerat, am fost recent. Editat Ianuarie 7, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 m-am gandit la 600 pe zi, se fac usor, am mai facut multe drumuri, de fapt si tu. traseul e aproximativ, pe unele tronsoane merge pe coasta, pe altele te tragi nitel mai la interior si mergi pe autostrada. am experienta asta, am zis ca tine sa fac toata california pe coasta de la los angeles la san francisco, inebunesti de cap, nu merita. in unele zone ai ce vedea in altele nu prea sau peisajul se repeta. cei 1000 Dorule salutare Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) Frumos traseul, l-am facut in 2007 la intoarcerea dinspre Gibraltar, va recomand cu caldura la intoarcere lantul Alpin. Daca ajungeti la Gibraltar va recomand traseul spre Camara da Sintra spre Capul Roca (cel mai vestic punct al Europei), traseu pe coasta Atlanticului, e in top 20 al traseelor facut de Motorrad. Daca mai doriti detalii despre traseu.... cu placere ... oricand. Bafta si asfalt uscat ! p.s. traseul l-am facut invers Austria-Elvetia-Franta(traversare Lyon-Bordoeaux) apoi pe coasta Atlanticului-Spania-Portugalia-Gibraltar-intoarcere pe Riviera Mediteraneeana, in total aproximativ 9500 km, facuti in 11 zile Editat Ianuarie 7, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 Frumos traseul, l-am facut in 2007 la intoarcerea dinspre Gibraltar, va recomand cu caldura la intoarcere lantul Alpin. Daca ajungeti la Gibraltar va recomand traseul spre Camara da Sintra spre Capul Roca (cel mai vestic punct al Europei), traseu pe coasta Atlanticului, e in top 20 al traseelor facut de Motorrad. Daca mai doriti detalii despre traseu.... cu placere ... oricand.Bafta si asfalt uscat ! p.s. traseul l-am facut invers Austria-Elvetia-Franta(traversare Lyon-Bordoeaux) apoi pe coasta Atlanticului-Spania-Portugalia-Gibraltar-intoarcere pe Riviera Mediteraneeana, in total aproximativ 9500 km, facuti in 11 zile multumesc. asa am aproximat si eu, max 14 zile. am sa te sun inainte de a pleca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 La Gibraltar ajung si eu, dar abia in a doua jumatate a lunii Mai . Eventual va voi cere ceva pareri in legatura cu ce n-ar trebui ratat pe acolo... in afara Stancii Gibraltarului care oricum va fi punct de reper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 pai unde la atlantic, ca pana la amsterdam ajungi in 2-3 zile si nu e mare branza de vazut, nordul germaniei e nasol si aglomerat, am fost recent. ce are atlanticu cu germania?! vb de franta spania si portocalia.....eeeee iar adi asta asa ma enerveaza cu sfaturile lui molipsitoare prea a avut dreptate cu ce mi-a recomandat pana acum asa ca acum tre sa ajung si in portocalia.... pe criza asta adi tu ce ture ai in gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 cer scuze, pt mine toata apa din vest e atlantic. portugalia ar fi misto, trebuie insa timp si bani. m-am uitat, poti merge de la gibraltar in sus pe coasta si iesi la bordoux. de acolo la munchen se merge direct prin elvetia, sunt 1300km si zona misto, pe langa lacuri. timp si bani. timp si bani. momentan n-am de nici unele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 fratilor e grava................. daca a ajuns doru sa se vaite de criza atunci chiar e criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 e buleala mare in business, caderea e de cca 50%. cu cine vorbesc reduc personalul, schimba sediul...de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate