sorinm Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Salut ! Pe mine ma intereseaza fiabilitatea si aspectul. Mentionez ca nu ma intereseaza performantele etc etc. Care din cele 3 se merita, toate din 2004. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Ca, performante..sunt tot cam aceeasi apa..dar oricum ai zis ca nu te intereseaza asta ! Nici de probleme de fiabilitate nu putem vorbi...pentru ca e in functie de intretinerea fiecaruia in parte ! Daca ai grija de el nu vei avea probleme ! Asta bineinteles tine si de in ce stare o cumperi ! Ca aspect nu stiu ce sa zic pentru ca tind sa fiu subiectiv ! Pana la urma tu stii cel mai bine care te atrage...alege cu inima si sa fie intr-un ceas bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 multumesc, chestia cu intretinutul e normala, vreau sa stiu doar daca vreuna are buba specifica , cum a fost la srad-uri intinzatorul de la distributie. Vad ca nici R6 si nici CBR nu au furca upside down, doar gsx-r. Sa renunt la honda doar pentru ca nu are furca up-side down ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 am avut de toate,pot spune ca gsxr -ul k4-k5 e foarte reusit ,as indrazni sa zic ca e mai resit ca si k6-k7 ,spun asta fiindca am un k7 acum ,ma refer la motor aici ,e mai putin zgomotos,si in general e o motocicleta reusita,nici honda nu e rea,atat ca nu are furca usd,si nici frane radiale ,acum tu alegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 a, da, si franele radiale ! inca un plus pentru gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Mergi pe gsxr, e o frumusete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Mergi pe gsxr, e o frumusete! Cum ziceam..subiectivismul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) pai nu ai zis sa facem gasca mare? avem nevoie de membrii !!! Salut ! Pe mine ma intereseaza fiabilitatea si aspectul. Mentionez ca nu ma intereseaza performantele etc etc. Care din cele 3 se merita, toate din 2004. Multumesc anticipat. Eu vad in semnatura ta un gixxer mergi tati pe gixxer Editat Ianuarie 8, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 Pai l-am calarit destul, am zis sa iau ceva mai nou. Pana acum SRAD-ul mi-a lasat numai impresii bune, mai ales la manevrabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 Pai l-am calarit destul, am zis sa iau ceva mai nou. Pana acum SRAD-ul mi-a lasat numai impresii bune, mai ales la manevrabilitate. Gabibuton se referea sa iti iei atunci tot gixxer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 dintre alea 3 ... eu ti-as recomanda un rr 07... e demential motorul... si daca nu ma crezi pe cuvand cauta niste critici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 problema de cash, aici discutam de 2004 600rr-ul din 2003-2004 l-as putea echivala la bani cu un K4-K5, nici nu incape discutia de 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Vot pentru gsx-r! Editat Ianuarie 12, 2009 de SHKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 eu as merge tot pe suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 eu detin o honda cbr 600 rr 04 , am fost in situatia ta si eu , ce pot sa `ti spun e foarte jucausa , sta bine pe curbe si centru de greutate foarte bine stabilit . despre furca ca e usd nu prea cred ca o sa te bucuri prea mult pe drumurile noastre de performantele ei ca fiabilitate se zice ca honda ar fi tata lor , da asta depinde de fiecare ce poti aprecia la honda in special fata de r6 e faptu ca trage bine si in ture mai mici pe cand r6 e o bestie doar de la 10k in sus care iar nu cred ca ai pe unde sa te dai la asemenea turati pe frumurile noastre de design ce sa mai zic nu e o printesa ? ===> hai zi ca nu e asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 baiii... foarte tare reclama gsxr! ...mai era un poll pe undeva cu r1 vs gsxr... pana la urma blonde, brune sau roscate? e cam la fel, numai ca de o motocicleta te atasezi mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) eu detin o honda cbr 600 rr 04 , am fost in situatia ta si eu , ce pot sa `ti spun e foarte jucausa , sta bine pe curbe si centru de greutate foarte bine stabilit . despre furca ca e usd nu prea cred ca o sa te bucuri prea mult pe drumurile noastre de performantele ei ca fiabilitate se zice ca honda ar fi tata lor , da asta depinde de fiecare ce poti aprecia la honda in special fata de r6 e faptu ca trage bine si in ture mai mici pe cand r6 e o bestie doar de la 10k in sus care iar nu cred ca ai pe unde sa te dai la asemenea turati pe frumurile noastre de design ce sa mai zic nu e o printesa ? ===> hai zi ca nu e asa ? sunt fost posesor de r6 01 (model pe carburatie). de asemenea am avut deosebirea placere sa calaresc un rr 04. m-a impresionat ciclistica si franarea fata de r6 ele meu(model mai vechi). la capitolul gaz am fost foarte dezamagit, era foarte puturoasa in toate turele. abia de la rr 05 lucrurile stau mai bine la capitolul fuga .bafta Editat Ianuarie 23, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Eu le am pe toate trei....+ un 636 Daca e sa ma intrebi ordinea celor trei la care faci referire, in functie de aspect ... 1. R6....2. liber ..3. GSXr 4. CBR RR La evaluarea in functie de performante,....1 GSXr , 2 CBR RR 3. R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Si la confort?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 raspunsul e simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Si la confort?) Depinde f mult de " cotele de gabarit" ale pilotului ....oricum, la 1,84 si 90kg ale mele GSX-R ..CLAR MAC, ai "legatura" (cu mai multe detalii ) Editat Ianuarie 28, 2009 de Edgji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 apropo ..e de vanzare cu toate accesoriile montate pe el , si are destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 multumesc, dupa mai multe nopti de framantare, m-am decis sa raman la familia suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Ca sa ii fac concurenta lui Mac Si asta e de vanzare la 4400 euro . Intradevar RR-ul 2007-2008 e din alta lume ... . Strict la anii de fabricatie 2004-2005 GSxr-ul e pe primul loc ( parerea mea ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 are logo de la hidro constructia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate