Sari la conținut

Amortizoare Fata (+altele)


XorX
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

iata ca a venit iarna si trebuie sa ne ocupam un pic de motorete.... deh, sa fie "valabile" pt sezonul urmator. Pina acum am avut super noroc si nu m-a lasat nimic, doar ulei, filtru si benzina (ce nashpa ca nu merge fara..) dar nu vreu sa fortez norocul. Pentru iarna sta am programat citeva operatii care ar trebui sa fie simple (asha sper)

1. inlocuit cauciuc spate - aproape rezolvata.. mai am sa-mi cumpar guma, sa scot roata, sa inlocuiesc cauciucul, sa montez totul la loc... SUPER SIMPLU FRATE :ok:

2. Sa scot limitarea si sa curat carburatorul... parca nu mai trage. Dar asta s-ar putea sa fie doar un "pitc" de-al meu... poate doar nu-mi mai ajung mie 125cmc .... Aici inca ma mai gindesc, astept sfaturi daca are cineva..

3. !!!!! Amortizoarele fata sunt cam moi. Cum se schimba astea?? Trebuie cumparata aproape toata furca sau e vre-un "ceva" in interior care trebuie inlocuit?? Din pacate la masini ma pricep f.f. bine dar la moto sunt departe rau..

 

Pls. help un om amarit si care vrea sa-si macine nervii ca nu mai poate pune totul la loc (ca stiti si voi... ce-si face omul cu mina lui..)

 

Hai pa, si zic sa bagam niste rugaciuni poate vine primavara mai repede ca deja m-am saturat de masina si traficul asta de kko din orash.

 

 

PS Era sa uit.. am o Yamaha Virago de 125.... poate conteaza :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am si eu o intrebare legata de amortizoare furca fata. Am o Senda de teren si avand o pana pe fata am scos roata si am observat ca amortizorul dreapta era foarte foarte moale(in sensul ca nu tu arc, nu nimic, il imping cu mana pana la maxim). Cel din stanga insa(cel cu etrierul, ca am doar un disc pe fata) este tapan, cam prea tapan parerea mea. Stiu ca la biciclete mai sunt modele d-astea cu un singur amortizor la furca, este posibil ca asa sa fie modelul.

 

Scuze daca nu am dat un raspuns la intrebarea de mai sus, dar daca as fi deschis un topic s-ar fi intitulat cam la fel :)

 

Mihai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...