"Fanes" Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Imediat adaug si cateva poze... cunoscatorii o sa isi dea seama ce atas este...eu nu am idee! Imediat adaug si cateva poze... cunoscatorii o sa isi dea seama ce atas este...eu nu am idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Poti face cateva poze la partea din spate a atasului si la rama cu sistemele de prindere pe moto?Vezi si cine e proprietarul si intreaba-l daca e de vanzare sa nu ne agitam aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 Poti face cateva poze la partea din spate a atasului si la rama cu sistemele de prindere pe moto?Vezi si cine e proprietarul si intreaba-l daca e de vanzare sa nu ne agitam aiurea. ok ! o sa ma interesez! dar poti sa imi spui ce model este? sau de la ce motor este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) din cate stiu eu acela este un atas Duna,va rog sa ma scuzati daca am gresesc. Editat Ianuarie 9, 2009 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Din pacate pozele pe care le-ai facut sunt foarte slabe si nu imi pot da seama inca dar daca reusesti sa-i mai faci cateva asa cum ti-am cerut atunci probabil vom sti mai multe.Duna nu e in nici un caz,pare mai mult o copie dupa Stoye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 pai era stoye la simson?nu duna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Duna nu are ce sa caute la Simson Sp.,cadru de atas rigid cu cadru de moto articulat nu merge.Ca uni l-au improvizat asta e altceva dar Simsonul din fabrica a iesit cu Stoye EL.Duna e unguresc si a fost folosit la Pannonia.Ia vezi Mihai cu care seamana mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) da man....scuze....merci mult ca m-ai atentinonat! Editat Ianuarie 9, 2009 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 da man....scuze....merci mult ca m-ai atentinonat! Salut! Te rog citeva poze mai clare , daca bat drumul pina acolo sa stiu pentru ce. Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 Duna nu are ce sa caute la Simson Sp.,cadru de atas rigid cu cadru de moto articulat nu merge.Ca uni l-au improvizat asta e altceva dar Simsonul din fabrica a iesit cu Stoye EL.Duna e unguresc si a fost folosit la Pannonia.Ia vezi Mihai cu care seamana mai bine! ala seamana foarte mult cu cel din poza 2!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jano Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 sall ma intereseaza atasul suna ma te rog 0726148846 jano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Ce se mai aude cu atasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Ce se mai aude cu atasul? Inca nu am aflat al cui este atasul, deoarece nu am mai facut ore prin corpul de facultate in care se afla! si cand faceam eu ore(de la 18:00 - 22:00) nu gaseam pe nimeni pe acolo... adica un profesor care sa stie! ca proful meu de informatica este mai nou...nu cred ca stie informatii despre atas! O sa mai incer ca sa aflu ceva si daca aflu... postez. deocamdata insa nu pot promite nimic pt ca sunt in sesiune! Editat Ianuarie 23, 2009 de "Fanes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Inca nu am aflat al cui este atasul, deoarece nu am mai facut ore prin corpul de facultate in care se afla! si cand faceam eu ore(de la 18:00 - 22:00) nu gaseam pe nimeni pe acolo... adica un profesor care sa stie! ca proful meu de informatica este mai nou...nu cred ca stie informatii despre atas! O sa mai incer ca sa aflu ceva si daca aflu... postez. deocamdata insa nu pot promite nimic pt ca sunt in sesiune! Pai profii nu prea o sa stie sa iti spuna.Intreaba portarul.Ala trebuie sa stie tot ce misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 Pai profii nu prea o sa stie sa iti spuna.Intreaba portarul.Ala trebuie sa stie tot ce misca. buna idee ... o sa intreb portarul! Poate stie el ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Salve ! Atasul nu seamana cu nici unul dintre alea doua, asta are roata pe bascula si dupa cum arata butucul rotii cred ca este de la ceva foarte vechi App. ai zis k mai faci poze fanes, si poate le faci si tu mai clare Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 Salve !Atasul nu seamana cu nici unul dintre alea doua, asta are roata pe bascula si dupa cum arata butucul rotii cred ca este de la ceva foarte vechi App. ai zis k mai faci poze fanes, si poate le faci si tu mai clare Bafta Da o sa fac niste poze mai bune...doarece mi-a spus mai multa lume ca nu se intelege nimic din alea! dar nu este ca si cum l-as avea in curtea mea si nu vreau sa ii fac poze ...este in curtea facultatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate