scania.topline Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Salutare tuturor. Caut pe net ceva solutii de modificare a coditei (seii) pentru ZZR 600. Aveti careva saua sau codita de la ZZR modificata? Nici nu stiu daca se poate modifica, dar ma gandeam la ceva mai...diferit, un alt look. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Salutare tuturor. Caut pe net ceva solutii de modificare a coditei (seii) pentru ZZR 600. Aveti careva saua sau codita de la ZZR modificata? Nici nu stiu daca se poate modifica, dar ma gandeam la ceva mai...diferit, un alt look. cauta in zona un nene care lucreaza cu fibra ... te duci la el si ii explici cam ce vrei, apoi el o sa iti faca ... sau poti sa incerci sa adaptezi alta coditza de la alt motor, dar e bataie mare de cap asa. Din fibra ti-o face cum vrei tu dar sa se si potriveasca pe motorul tau la prinderi si toate alea ... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 10, 2009 Admin Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) /index.php?...206957&st=0 Eu am folosit o codita de R1.. Dar sa te pregatesti de cheltuieli mari si sa dai de meseriasul care stie sa faca asa ceva.Eu am facut-o la Kerosen de aici de pe forum,la Alba Iulia.Scump,dar a iesit superfrumos. Luigi Vicol Editat Ianuarie 10, 2009 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 /index.php?...206957&st=0Eu am folosit o codita de R1.. Luigi Vicol S-a potrivit direct codita de R1, sau au trebuit modificate prinderile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 10, 2009 Admin Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Nu s-a potrivit nimic. Trebuie taiat din cadru,la saua spate,trebuie facuta o singura sa,alte prinderi,multe modificari.Apoi incepi cu stop pe led,alte tobe,alt traseu de evacuare,adaptat un vas de expansiune,etc. De asta spun ca trebuie cineva care a mai facut asa ceva,nu se baga oricine,volumul de munca este mare,cheltuielile deasemenea. Gindeste-te daca merita,pentru ca la mine clar nu a meritat,am bagat o gramada de bani in ea si acum o dau pe nimic. Luigi vicol Editat Ianuarie 10, 2009 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 Nu s-a potrivit nimic.Trebuie taiat din cadru,la saua spate,trebuie facuta o singura sa,alte prinderi,multe modificari.Apoi incepi cu stop pe led,alte tobe,alt traseu de evacuare,adaptat un vas de expansiune,etc. De asta spun ca trebuie cineva care a mai facut asa ceva,nu se baga oricine,volumul de munca este mare,cheltuielile deasemenea. Gindeste-te daca merita,pentru ca la mine clar nu a meritat,am bagat o gramada de bani in ea si acum o dau pe nimic. Luigi vicol M-ai pus pe ganduri! Daca nu sunt indiscret, cati bani te-a costat modificarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 10, 2009 Admin Share Postat Ianuarie 10, 2009 Spre 1000 euro,poate mai bine. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 Ok, cam scumpa solutia lui Luigi. Domnilor, alte solutii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Ori esti fan ZZRica si bagi o gramada de bani ca sa faci ceva ca lumea si care sa-ti placa, bani care ii pierzi cu dobanda la revanzare. Ori vinzi utilaju, mai pui niste bani si iei direct un Ninja care are codita mai faina. Sa schimbi codita in bani putini si sa nu arate jenibil precum creatiile celor de la Chop Shop London nu se poate. Editat Ianuarie 10, 2009 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) ba se poate ... ideea e sa stii ce si din ce sa faci ... eu mi-am facu coditza (ce e drept destul de simpla ca forma) cu un buget de 50 Roni ... Am cumparat fibra si rasina de la un prieten, apoi am dat codita veche jos, am suprapus cateva bucati de polestiren pentru a obtine inaltimea dorita pentru codita apoi am puso pe motor, am taiat conturul fix dupa sa, dupa asta am inceput sa o modelez cum am vrut eu sa arate, doar ca un pic mai mica, cam cu 5mm. Dupa ce am terminat am acoperit coditza facuta din poliestiren cu scoci (rasina ataca poliestirenul) apoi am dat cateva straturi de fibra si rasina, dupa 24 de ore am scos din mulaj si gata ... slefuit, chit, slefuit iar apoi grund si toate alea, cu prinderile a fost mai greu dar a iesit in final Editat Ianuarie 10, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate