Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Salutare tuturor hoinarilor! In vara acestui an intentionez sa parcurg un traseu in Muntii Apuseni, care incepe in comuna Maguri-Racatau si care as vrea sa atinga (ca puncte obligatorii) Vf. Balomireasa si apoi Vf. Muntele Mare. Deplasarea e planuita cu doua motociclete: un Suzuki DR 650 RSE si un Kawasaki KLR 600. As aprecia o serie de opinii din partea celor care cunosc zona sau au fost macar o data pe acolo: trasee, zone de evitat, zone recomandate sau alte elemente la care, poate, nu ne-am gandit... Multumesc! Poteci frumoase tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Pai asta e traseu de o zi, nu? Sau ma insel eu? Balomireasa nu stiu unde-i, doar Muntele Mare. Oricum, cand mereti, vin si io daca ma primiti. Am fost prin zona aia de vreo 2,3 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 traseul e foarte ok. daca tot mergeti spre racatau, de unde urcati catre intele voastra, in satul gura rastii faceti stanga si urcati pe un drum de tara 6km pana la manastirea muntele rece, de acolo se vede si muntele mare, si o buna bucata din vale, si valea ierii pe cealalta parte. toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Multumesc de raspunsurile de pana acum, sunt de ajutor. Chiar ma interesa sa ajung si in zona Muntele Rece. Tura nu va fi doar de o zi, vreau sa ma opresc in anumite puncte unde sa petrec poate cate o zi. Deci cam 5 zile in total. Caut sa aflu cat mai multe despre cineva din familia mea care a disparut dintre noi prin '44 - '45 si intentionez sa vorbesc si cu batranii locurilor. Inca o data, multumesc si, daca mai sunt idei, le ascult cu placere. Voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 de unde esti mai exact? ti-as face o harta cu toate drumeagurile forestiere si catunele izolate, doar pe-acolo am copilarit. ce vrei tu nu gasesti pe harta rutiera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Sunt din Tg. Mures. Stiu ca nu gasesc pe hartile rutiere, tocmai de aia am deschis topicul: stiu ca enduristii isi mai fac rost de harti mai detaliate. Daca vrei, putem vorbi pe messenger, eu am ID-ul hellicks. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) Verifica-ti mail-ul din profil. Cred ca te va ajuta ce ti-am trimis acolo. Editat Ianuarie 11, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Verifica-ti mail-ul din profil. Cred ca te va ajuta ce ti-am trimis acolo. Multumesc, chiar este de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Parinte da si tu mai multe detalii pe unde vrei sa iti calauzesti calea cu lumina toiagului tau. poate vin si eu daca ma primiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Parinte da si tu mai multe detalii pe unde vrei sa iti calauzesti calea cu lumina toiagului tau. poate vin si eu daca ma primiti. Buna sa-ti fie inima, fiule! Toiagul ma va purta pe meleagurile sfinte ale Apusenilor... liturghia detaliata eventual pe mess. Editat Ianuarie 13, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jderul Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salutare tuturor hoinarilor! In vara acestui an intentionez sa parcurg un traseu in Muntii Apuseni, care incepe in comuna Maguri-Racatau si care as vrea sa atinga (ca puncte obligatorii) Vf. Balomireasa si apoi Vf. Muntele Mare. Deplasarea e planuita cu doua motociclete: un Suzuki DR 650 RSE si un Kawasaki KLR 600. As aprecia o serie de opinii din partea celor care cunosc zona sau au fost macar o data pe acolo: trasee, zone de evitat, zone recomandate sau alte elemente la care, poate, nu ne-am gandit... Multumesc! Poteci frumoase tuturor! SUPER TARE..super faina zona Zona pe care o vrei tU = buzunarul meu... cunosc cam tot ce misca ca traseu in zona respectiva... niciodata n-am folosit harta acolo dar cunosc bine zona...acolo m-am dat eu pana la refuz...si sper sa mai pot sa ma dau Cand vreti sa faceti tura musai sa ma sunati sau sa ma anuntati dinainte ..daca ii pos ....va ofer orice sfaturi vreti... sunt trasee de diverse grade de dificultate .. ne auzim ... poate la sf lui mai se topeste zapada...desi nu prea cred...iunie ii mai sigur Best regards / Cu Stima, Adrian Cioltea Responsabil Vanzari Piese EVW Holding SRL Reprezentanta Cluj 407042, str.Clujului 7 Sannicoara, jud.Cluj mobil: +40 724 323685 tel: +40 264 407745 fax: +40 264 407795 e-mail: adrian.cioltea@dafcluj.ro, dafparts@dafcluj.ro web: www.evwholding.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Verifica-ti mail-ul din profil. Cred ca te va ajuta ce ti-am trimis acolo. vreau si eu ce i-ai trimis lui.Am socrii din Abrud,am fost doar odata cu motorul acolo si m-am dus spre Detunata si Mogos prin padurici.Apoi in partea opusa spre Scarisoara,Arieseni etc.La vara vreau sa ma duc iar cu motorul si de data asta iau prietenii cu mine sa le arat locurile.Mi-ar prinde bine sa stiu ce mai putem vizita.Ne cazeaza socru la cort in curte ca suntem multi si o sa avem timp sa ne dam prin toate directiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Am fost si eu prin zona aceea de cateva ori. Chiar la Muntele Mare nu ai cum sa ajungi pentru ca este o unitate militara si e inchis accesul. Harti bune pentru zona aceea gasesti aici: http://www.cauti.ro/birotica_si_papetarie/...arca~Dimap.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate