krupper Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Cumpar Piese Jawa 350/638 van_krupper@yahoo.com YM!: van_krupper up!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Ar fi mai folositor sa scrii ce piese iti trebuie.Asa nu o sa sara nimeni sa strige:-Uite am asta sau asta!-O vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krupper Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 Coarne Manere Leviere de frana si ambreiaj Oala de ambreiaj cu tot sistemul de prindere Furca de la schimbator Far Aparatoare lant Nuca din motor pentru turometru Robinet pentru rezervor Bord complet cu vitezometru si turometru Roata fata cu frana pe disc rolleyes.gif Pinion spate si pinion de atac Aparatori pentru rezervor ...cam atat... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 vorbeste cu dany ....danytunky(ym) ...iti aduce el piese ...la preturi ok ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krupper Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krupper Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Cumpar piese in stare buna, foarte buna pentru Jawa 350/638 Ce m-ar interesa: Coarne Manere Leviere de frana si ambreiaj Oala de ambreiaj cu tot sistemul de prindere Furca de la schimbator Far Aparatoare lant Nuca din motor pentru turometru Robinet pentru rezervor Bord complet cu vitezometru si turometru Roata fata cu frana pe disc Pinion spate si pinion de atac Aparatori pentru rezervor ...cam atat... up! up! up! Editat Ianuarie 15, 2009 de mihai_prd Warn pt mesajele de gen up. Pt cumpararea pieselor, aveti topicul cu bursa comunistelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 am daca te mai intereseaza ceva piese de jawra,cilindri ,pistoane, segmeti [unu lipsa] bolturi,role, o cuti de viteze complecta ,robinet rezervor,pedale [schimbator,frana],capac dela ambreaj , si capacul de la aprindere ,cred si 2 bulanieri ,siceva mate de prin motor nu ma pricep nici nu am net, as mai multe piese,ati trimit tot ce am daca te intereseaza la 150 ,piesele as de pe o jawa de polite ati garantez ca as an stare foarte buna,0746545692 calin as din cluj ...ne antelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 CoarneManere Leviere de frana si ambreiaj Oala de ambreiaj cu tot sistemul de prindere Furca de la schimbator Far Aparatoare lant Nuca din motor pentru turometru Robinet pentru rezervor Bord complet cu vitezometru si turometru Roata fata cu frana pe disc rolleyes.gif Pinion spate si pinion de atac Aparatori pentru rezervor ...cam atat... ms Frate cam multe vrei.... mai bine iei alta ca tot acolo te duce.... mai ales roata aia cu disc te usuca. Apropo daca pui disk trebuie sa schimbi si furca pt ca mi se pare ca nu ai cum sa prinzi etrierul.Aveam si eu in gand asta dar mi-a trecut.Mai bine ti distantza fatza de ala din fatza si nu iti mai trebuie disc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krupper Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Frate cam multe vrei.... mai bine iei alta ca tot acolo te duce.... mai ales roata aia cu disc te usuca. Apropo daca pui disk trebuie sa schimbi si furca pt ca mi se pare ca nu ai cum sa prinzi etrierul.Aveam si eu in gand asta dar mi-a trecut.Mai bine ti distantza fatza de ala din fatza si nu iti mai trebuie disc . ) ms de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 ) ms de sfat ce piese iti mai trebuie poate te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judastpriest72 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Buna ziua tuturor! M-ar interesa un robinet de benzina (rezervor) pentru Jawa 350. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Acu' v-aţi trezit... sănătate. Adică, de fapt, mai am un rezervor complet, o şa foarte bună.... şi cam atît de rahat iavă. Editat Ianuarie 16, 2013 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate