fhchth Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 SPER CA ACEST TOPIC SA LE SCHIMBA LA MULTI PAREREA DESPRE RUSHI SHI MOTOARE RUSESHTI SA OBSERVE CE SE POATE FACE DINTR-O RUSEASCA ... MIE PERSONAL MI SE PARI DIN CE IN CE MAI TARI RUSHII ... MULTE DINTRE PROIECTE ARATA MAI BINE DECIT CU MOTOARE IN V CONCLUZIE\ LUATI EXEMPLU SUNT MAI MULTE CHESTII FACUTE DE EL EU AM PUS DOAR CITEVA SE CHEAMA BRAVO EXPERIENCE SHI TIPUL CARE PROIECTEAZA ESTE Obozov Pavel Nikolaevich Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Superb. Dacă tot ne-ai deschis apetitul, pune Âşi linkul să vedem site-ul in totalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Superb. Dacă tot ne-ai deschis apetitul, pune Âşi linkul să vedem site-ul in totalitate. nu stiu cum sa pun link intra pe dbbp.com shi il gaseshti acolo basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 apai noroc cu sectiunea "cool bikes" ca in rest,numa poze virtuale..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 na hai sa va ajut un pic...intrati pe http://www.dbbp.com cind ati intrat pe pagina dati clic pe CAD BIKES dupa ce sa deschis pagina cu CAD BIKES jos de tot gasiti in stinga scrie Cadbikes by others...si ultimul din lista este rusneacul...si asta e linkul http://216.118.118.21/dbbp/cadbikes/pavel/pavel.html Si daca vreti sa intrati pe pagina rusneacului numa ca e numai in rusa,dati clic aici http://www.brayvo.ru/news.htm Stiu de mult pagina asta si o sa ramineti surprinsi de ce idei are rusneacul va salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 faine idei,dar sunt virtuale si nu-mi plac deloc.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 faine idei,dar sunt virtuale si nu-mi plac deloc.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 adica?ce n-ai inteles? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 adica?ce n-ai inteles? B. balc daca te uiti mai bine are citveva care lea si pus in practica...nu sunt doar virtuale salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wobble Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 adica?ce n-ai inteles? B. Am inteles foarte bine dar mia placut comentarul tau de acea "quote" Relax! M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 asta are ceva cu m-72-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 oricum,M-72 arata muult mai bine decat nepra... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 mda ce mai faci bah ? lasa bautu shi ytimpeniile shi sa vedem la ce lucrii ma uit in pozele de la simsonul tau shi realizez ce a stricat jigodia aia de smeagol basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosaad Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 cred ca din orice motor poti face o scula aratoasa,totul depinde numai de imaginatie si de capacitatea ta de a anticipa aspectul optim al motorului de modificat.Calumea graficele si poate le vedem si pe strada cine stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate