tactil Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 meZ4 160/60/18 zi-mi cat vrei pe asta si pune o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZCAlecS Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 zi-mi cat vrei pe asta si pune o poza cu el Nu le vand eu, le vinde un prieten. Poze nu are dar daca vrei da-i add, vorbeste cu el si il vezi personal, cred ca e mai bine. ID mess: rappers_byrappers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Vand manusi noi ,Icon, de vara, dedicate SUZUKI, masura L,pret 170 ron up...upp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 up...upp Misto manusile! bune pentru cine are suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Misto manusile! bune pentru cine are suzuki. Merci, merci. nu stii pe cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZCAlecS Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Vand sau schimb Kawasaki KLX 250 d din 2004 are absolut tot la ea, e completa, dau si piese la ea, este in regula cu toate actele la zi inmatriculata pe TM. Are doar o singura problema, proprietarul de la care am luat-o a dat in ea 240 si a spart axa cu came si a ciobit chiuloasa, deci in concluzie ii trebuie alta chiuloasa in rest motorul este tipla. Accep sa se studieze indeajuns sa vada ca doar chiuloasa e problema. Accept si unele variante. Nu am poze cu ea dar am ceva de pe net exact cum arata. Pentru mai multe detalii sunati la: 0755592432 sau YM: rappers_byrappers Pret 700 euro http://img573.imageshack.us/gal.php?g=kawaklx.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Vand manusi noi ,Icon, de vara, dedicate SUZUKI, masura L,pret 170 ron pret nou : 150 ron dar sa nu le luati acum ca la vara le dau gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) vand ghete PROBIKER folosite de cateva ori.aproape noi . marime 40 pret 100lei 0727881292 vand 4 cauciucuri moto noi noute . 180/55/17 120/70/17 bridgestone pirelli metzeler PRETZ DE TOT CACA.UL Editat Ianuarie 14, 2011 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Vand Kawasaki Zr-7s 2001.41000 km,flitru sport K&n,toba sport leo vince,ghidon speed fighter,semnale custom,cauciucuri Michelin pilot power schimbate in 2010 la fel si placutele de frana fata/spate ulei si semeringuri la furca schimbate in toamna,vopsea originala si stare mecanica foarte buna.pretul este 2350 eur. detalii aici http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...001-339950.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 (editat) vand casca AGV GP1 marimea S ( de la scula) culoare galbenama, viziera impecabila, casca este ca noua, pretul este de 150 de lei, sa-i cumpar manusile lu Catau. este jale casca.. si mai am niste protectii delea pentru enduro, sau sport turing, cumparate de la louis, le dau pe 80 de lei ca sunt ca noi, pui si poze dar nu acus ca ma grabesc, ... deabea astept sa vina smaebul sa vad cerseetorii de abtipilduri la treaba, ha ha ha. Vand si motocicleta pe 7000 de euro. Editat Ianuarie 19, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Vand costum moto dintr-o bucata din piele neagra,aproape nou 250 lei Maine pun poze. Mai am si acum abtipilduri de anul trecut de la furnizorii mei din SMAEB... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Vand si eu ceva dar nu stiu ce, toata vanzarile sa apeleze la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 VAND 2 GENTI LATERALE OXFORD 400 RON PE BUCATA,PT MOTOCICLETE SPORT. .SI 2 COBURI PIELE 250 RON AMBELE Mesaj completat genti laterale OXFORD 700 ron ambele pt motociclete sport si touring coburi piele 200 ron ambele + gentuta scule bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Vand casca Shoei Roz marimea S pt mai multe detalii PM..700Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 VAND 2 GENTI LATERALE OXFORD 400 RON PE BUCATA,PT MOTOCICLETE SPORT. .SI 2 COBURI PIELE 250 RON AMBELEMesaj completat genti laterale OXFORD 700 ron ambele pt motociclete sport si touring coburi piele 200 ron ambele + gentuta scule bonus Am o intrebare dc nu te superi.. nu cumva ai gresit pretul la coburile sport, in loc de 4 milioane ambele, ai pus 4 milioane bucata? ca mai pui 4 milioane si cumperi un cielo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Vand casca Shoei Roz marimea S pt mai multe detalii PM..700Ron Daca-mi intra pe cap iti ofer 800 de lei Devilwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 ALADINE daca erai putin mai atent in josul pagini am schimbat pretul .....700 ron amandoua... se numesc genti laterale...baga un ochi aici si fa o comparatie de pret daca te intereseaza cumva... of510_oxford_humpback_panniers_black_1_.html pt cine e interesat oferta ramane valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 ALADINE daca erai putin mai atent in josul pagini am schimbat pretul .....700 ron amandoua... se numesc genti laterale...baga un ochi aici si fa o comparatie de pret daca te intereseaza cumva... of510_oxford_humpback_panniers_black_1_.html pt cine e interesat oferta ramane valabila Cu 7 milioane cumpar 3 rucsacuri naic le umplu de inghetaturi si ma duc la Contesti sa agat vre-o 5 rebuturi. Ma intereseaza dar pe praful asta pentru mine e scumpe, oricum... se cauta ca sunt noi si frumoase, nu a fost nimeni la pescuit cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZCAlecS Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Cu 7 milioane cumpar 3 rucsacuri naic le umplu de inghetaturi si ma duc la Contesti sa agat vre-o 5 rebuturi. Am fost si eu acolo, e frumos...da' nu prea, ah, si muierile, muierile trebuiesc revergorate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2011 CUSTOM DE VANZARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Vand Kawasaki Zr-7s 2001.41000 km,flitru sport K&n,toba sport leo vince,ghidon speed fighter,semnale custom,cauciucuri Michelin pilot power schimbate in 2010 la fel si placutele de frana fata/spate ulei si semeringuri la furca schimbate in toamna,vopsea originala si stare mecanica foarte buna.pretul este 2350 eur. detalii aici http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...001-339950.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 DE VANZARE TOP CASE 52 L....pret 250 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Salut baieti! aveti idee unde pot gasii si eu in Buzau doua suruburi cu cap de imbus dimensiunile M12x100...lungimea poate fi si mai mare,eu am gasit dar numai M12x70 ... sau daca aveti macar 1 ratacit pe la voi prin garaj ... platesc chiar si cat nu face Mesaj completat Am avut drum azi pana in Bucuresti...si asa ca am trecut prin Hornbach si mi-am luat tot ce am avut nevoie va multumesc pentru ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Daca-mi intra pe cap iti ofer 800 de lei Devilwish e roz cu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate