dragos.bbm Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 raspuns la cererea ta ...cam greuce am facut eu cand comanda pt cutii laterale nu mi a venit la timp am cumparat 2 chingi cu cricket, si am legat toate gentile, sacii de dormit, cortul, izolirele si am plecat Daca te intereseaza,am eu ceva genti laterale,si altele Gratis.Oricum nu le folosesc,a mea are deja din fabrica,asa ca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Eu sunt interesat sa cumpar niste genti laterale deoarece planuiesc o escapada la vara de vre-o 15-20 de zile cu inca un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.bbm Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Eu sunt interesat sa cumpar niste genti laterale deoarece planuiesc o escapada la vara de vre-o 15-20 de zile cu inca un prieten. incearca la Polo in Germania,am fost vineri si aveau 2 modele,de la Touratech mai scumpe si ceva chiar mai faine tot din aluminium noname. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Prietene, vreau sa merg pana prin kazakstan prin iulie. Deocamdata doi, mergem cu africa twin. 4-6 saptamani, fara fitze. N-avem inca traseul dar stim cam pe ce drumuri vrem sa umblam. Din ce-am vazut anii trecuti, mai ales in 2008, daca nu esti compatibil cu gasca, belirea e mare si reciproca. Asa ca nici nu prea am vrut sa facem strigare pe forum. Daca ti se pare interesant, da un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.bbm Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 da poate fii interesant,ati mai fost undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maguest Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Succes in tura Kazaha, dar aveti grija. Eu ash sta mai mult prin Uzbekistan, Turkenistan, Russia, etc.. depinde pe unde o luati. Kazachstanul e cam singura tara in care nu m-as mai intoarce. Sunt destui rusi in Kazachstan, si aia sunt super ok si de treaba... dar Kazahii.. cer mereu bani, sunt mereu pe tine, sa te fure, sa traga de pe urma ta. Dar nu o luati prea fatalist. Decat deloc, mai bine in Kazachstan . Si da, chestia cu grupul e cat se poate de adevarata. Niste prieteni nemti obisnuiau sa-si ia fiecare cort, primus, etc atunci cand mergeau in grup departe, pentru a se putea desparti daca nu ar fi compatibili. Mi se pare o varianta excelenta. Daca nu va potriviti la stil de mers, locuri de vazut, modalitati de calatorie, atunci, nici o problema, va separati si nimeni nu depinde de celalalt. In rest, Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Succes in tura Kazaha, dar aveti grija. Eu ash sta mai mult prin Uzbekistan, Turkenistan, Russia, etc.. depinde pe unde o luati. Kazachstanul e cam singura tara in care nu m-as mai intoarce. Sunt destui rusi in Kazachstan, si aia sunt super ok si de treaba... dar Kazahii.. cer mereu bani, sunt mereu pe tine, sa te fure, sa traga de pe urma ta. Dar nu o luati prea fatalist. Decat deloc, mai bine in Kazachstan . Si da, chestia cu grupul e cat se poate de adevarata. Niste prieteni nemti obisnuiau sa-si ia fiecare cort, primus, etc atunci cand mergeau in grup departe, pentru a se putea desparti daca nu ar fi compatibili. Mi se pare o varianta excelenta. Daca nu va potriviti la stil de mers, locuri de vazut, modalitati de calatorie, atunci, nici o problema, va separati si nimeni nu depinde de celalalt. In rest, Drum bun Multumesc de sfaturi si urari. Nu ma atrage atat de mult kazakstanul cat partea mai putin descoperita, uzbechistan. Drumul matasii , pana la munti...si inapoi, nu prin aceleasi locuri. Atat deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Eu sunt interesat sa cumpar niste genti laterale deoarece planuiesc o escapada la vara de vre-o 15-20 de zile cu inca un prieten. Un set de genti laterale Krauser K5 te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate