DemonsRun Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 erau 4 in romana, vreau si eu doua deci noul "scor" e 6 in limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 30, 2012 Autor Share Postat Mai 30, 2012 erau 4 in romana, vreau si eu doua deci noul "scor" e 6 in limba romana Nu mai am decit 3 exemplare in lb maghiara, in schimb am sa transmit comanda familiei si ai sa o primesti prin posta. D-l Kolumban a mai scos 100 de exemplare, au fost la standul de la intrare la Eldorado. A fost si Zoli. Deoarece de acum incolo voi lipsi mult din oras voi redirectiona toate solicitarile catre familia Kolumban, asa cum am facut si pina acum pentru comenzile din afara clujului. Puteti sa comandati cartea direct la " kolumban.hajnalka@yahoo.com " Veti primi cartile prin posta cu plata prin ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 de-a dreptul socant :| ........ce poate ajunge un om... nu am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Cazul lui Zoli e o drama greu de descris in cuvinte si totodata un avertisment permanent pentru ...se stiu ei. Familia Kolumban are din nou nevoie de ajutor: Domna Kolumban a postat urmatorul mesaj pe fb: Dragi prieteni,ne puteti ajuta cu un loc de munca pentru sotul meu???? are 57 de ani si un baiat paralizat ... si cum un necaz nu vine niciodata singur, avem nevoie de un serviciu si ajutor din nou...multumim Domnul Kolumban este mecanic de utilaje textile, are atestat de fochist este ,indemanatic si muncitor. a lucrat ultimii ani la Nea Garden Cluj.Cauta un angajament la 8 ore. Pe D-na Kolumban o gasiti pe fb aici: https://www.facebook...olumban?fref=ts Un motociclist si om de treaba (Gabi i se spune) a cumparat in primul rand in scop umanitar motocicleta Kavasaki donata de catre clubul Free Runners cu 100 euro. Banii au ajuns la familia Kolumban. Daca cineva stie vre-un job cu carte de munca pt Dl Kolumban e rugat sa contacteze familia Gyongy Kolumban 0745204441sau sa ma contacteze pe mine. cu multumiri anticipate, Editat Noiembrie 27, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilQ Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Unde se mai gaseste cartea ? Stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate