asklepios Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 va rog sa ma ajutati cu o informatie legat de un piagio bravo.ce model de bujie recomanda manualul sau unde as putea gasi manualul utilizatorului. mutumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Nu puteai sa postezi treaba asta la Discutii intre noi sau la Service Scutere ? Off .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 eu nu prea am auzit de bujie speciala pentru piaggio bravo. incearca si tu mai multe si vezi cu care merge mai bine. eu am pe piaggio si, Bosh si merge destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 cauta Brisk Iridium,si crede-ma ca rupe;) eu am pus pe cagiva mea si rupe,inainte avea un bosch si mai mult de 5000 de rpm nu mergea,am pus brisku asta si se duce in 9,1000 rpm :-" bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 si la mine merge mai bine cu bujie brisk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 si la mine merge mai bine cu bujie brisk posibil sa fie bune si astea. n-am incercat asa ceva pana acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutvifo Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 va rog sa ma ajutati cu o informatie legat de un piagio bravo.ce model de bujie recomanda manualul sau unde as putea gasi manualul utilizatorului. mutumesc! Salut. Pentru Piaggio Bravo(ciclomotor) pune bujie NGK B6HS. Banuiesc ca este cu filet scurt ceea ce-ti trebuie. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate