airman Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 E lung si anevois drumu Gelule si la cum stau cu banii...poate mergi cu noi maine la Tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Hai care te bagi astazi pana la Brasov? Plecam la 15:05 si ne intoarcem duminica. Intalnire la ultimul petrom (aprca ) inainte de RAR la iesire din constanta. Suntem doi cu motoarele si unul cu masina pana acum. Hai care te bagi astazi pana la Brasov? Plecam la 15:05 si ne intoarcem duminica. Intalnire la ultimul petrom (aprca ) inainte de RAR la iesire din constanta. Suntem doi cu motoarele si unul cu masina pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Multumim baieti pt vizita si va mai asteptam,sper ca v-ati simtit bine si nu v-ati speriat de "GOSPODINE" Ne vedem saptamana viitoare la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Multumim baieti pt vizita si va mai asteptam,sper ca v-ati simtit bine si nu v-ati speriat de "GOSPODINE"Ne vedem saptamana viitoare la Cluj. cum să se sperie?păi nu cu unele gospodine au băut până dimineață? aÂşteptăm Âşi ceva poze de la voi :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Din surse sigure, se pare ca drumul Basarabi (murfatlar)-Adamclisi-Ion Corvin... va fi asfaltat in aceasta vara.... Se mai asteapta doar banii pt inceperea lucrarilor..... care ar trebui sa vina destul de curand. Doamne ajuta... ca drumul ala e fain si are cateva curbe... In prima saptamana din iunie trebuie sa inceapa lucrarile.... au termen de finalizare 2 luni...... sper sa apucam sezonul asta sa ne dam pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Multumim baieti pt vizita si va mai asteptam,sper ca v-ati simtit bine si nu v-ati speriat de "GOSPODINE"Ne vedem saptamana viitoare la Cluj. Placerea de partea noastra. Referitor la "gospodine", asta este ramanem cu sperietura. bhoohaohaohaohaoha......!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Ceva weekend`ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Merge cineva prin vama? La ora 13.00 la iesirea din Constanta, sensul giratoriu de la Cumpana ? Eu voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Poza si salutari. Editat Iunie 9, 2009 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Facem si noi duminica o plimbare mai lunga ceva? Slobozia sau Tulcea? Ce o fi din partea mea, plimbarica sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 hai Slobozia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Facem si noi duminica o plimbare mai lunga ceva? Slobozia sau Tulcea? Ce o fi din partea mea, plimbarica sa fie Hai la Sibiu - intrunire moto - PLIMBARICA ? ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Hai la Sibiu - intrunire moto - PLIMBARICA ? ? ? Am auzit ca la Sibiu nu se mai tine /index.php?...p;#entry2024721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeron Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 acceptati si un incepator ???/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 acceptati si un incepator ???/ Oricine e binevenit Am vb si cu restul . Slobozia sa fie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) La intoarcere nu merg cu voi la Cta, ma opresc la 80 Km de Slobozia, la Baraganu. Sa nu va suparati ! ) O luam pe la Drajna sau pe la M. Kogalniceanu ? Editat Iulie 28, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Merg si eu,merg si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_d_2002 Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Voi fi si eu prezent. Astept detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 La intoarcere nu merg cu voi la Cta, ma opresc la 80 Km de Slobozia, la Baraganu. Sa nu va suparati ! ) O luam pe la Drajna sau pe la M. Kogalniceanu ? Ce naiba sa caut eu pe autostrada ?! Kogalniceanu, e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) aoleu, da ! am uitat .. cine e pe la slobozia? gagici ceva ? Editat Iulie 29, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 De data asta fac cinste cu un ceai cald(restanta de data trecuta ). Sincer ,am emotii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeron Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 DECI....ora si locul de unde se pleaca cand le aflam??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butchers Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 primiti si pensionari la drum?n-ar fi o idee la dus pe autostrada si la intors pe drumul vechi?e doar o idee... ora si locul plecarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 De data asta fac cinste cu un ceai cald(restanta de data trecuta ).Sincer ,am emotii . Si eu !! DECI....ora si locul de unde se pleaca cand le aflam??? Mai nu stiu... Eu propun asa: Duminica, la 10:30 ne intalnim in peco Rompetrol (iesirea din oras spre Ovidiu - de langa vapor), la 11:00 plecam. Daca aveti alte propuneri spuneti si voi. primiti si pensionari la drum?n-ar fi o idee la dus pe autostrada si la intors pe drumul vechi?e doar o idee... ora si locul plecarii? Oricine e binevenit Buna idee. Vedem la fata locului pe unde plecam si pe unde ne intoarcem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeron Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 prezent dumunica la 10.29 la peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate