marian1848 Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 Aceasi intrebare, unde gasesc piese de schimb pentru Aprilia in Romania sau daca aduce cineva de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 united motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 http://www.unitedmotors.ro/ - detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) http://www.unitedmotors.ro/ - detalii Am o Aprilia Red Rose 125 si am nevoie de telescoape pe fata pentru ea si de jugul de sus. Anul fabricatiei este 1995, eventual pot pune poze cu piesele defecte. Telescoapele sunt curbate iar jugul rupt la un capat de prindere de la telescop Ma intereseaza daca gasesc piese pentru ea si binenteles cat costa asa arata motocicleta Editat Noiembrie 21, 2005 de marian1848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Am o Aprilia Red Rose 125 si am nevoie de telescoape pe fata pentru ea si de jugul de sus. Anul fabricatiei este 1995, eventual pot pune poze cu piesele defecte. Telescoapele sunt curbate iar jugul rupt la un capat de prindere de la telescop Ma intereseaza daca gasesc piese pentru ea si binenteles cat costa asa arata motocicleta Parerea mea: intra pe site vezi un telefon sau e-mail shi explica-le problema ta. Nu cred ca va face nimeni altcineva chestia asta pentru tine. Cred ca cand a scris detalii insemna ca acolo le gaseshti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Uita de reprezentante si piese noi la preturi "oficiale" Vorbeste cu un baiat descurcaret sa-ti aduca de afara din dezmembrari sau chiar motocicleta intreaga fara acte de vama. Iesi mai ieftin si ai piese de schimb pt mai multe "incidente" . De ex dca nu ai chef sa schimbi uleiul, schimbi motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Intre iesirea din pasaju Muncii si Baba Novac , pe la mijloc p dreapta e un magazin de tuning...e foarte micut...vezi sa nu-l ratezi....are o firma deasupra cu Tuning extrem... au si site dar l-am uitat...maine trec p'acolo sa vad daca mi-au venit Crashpadurile , si iti zic si site-ul...iti aduc ce piesa vrei...poate chiar mai buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Ar fi bine daca ai face rost de adresa de net. Eu am vorbit cu cineva in Elvetia pentru piese dar vad ca nu mai raspunde acum. Editat Noiembrie 22, 2005 de marian1848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 seginio, si-mi si mie siteul lor. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate