yuk Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Eu zic ca cele mai bune sunt: Bunica si Floriol ! ai dreptate, dar pentru maioneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ai dreptate, dar pentru maioneza ba io am spart furcile mele si cred ca era wd40 in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 ai dreptate, dar pentru maioneza Ce sa mai bagi motul, castrol,etc pui Floriol e mai ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 ba io am spart furcile mele si cred ca era wd40 in ele. ce gust avea de floare sau de masline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogd_and Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme? te temi ca nu isi vor mai reveni arcurile sau care e problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 transport moto: in cazul in care vreau sa transport moto si pentru economie de spatiu pe verticala la depozitare (am cursa lunga la suspensie- enduro) as compresa furca vo 20 cm si lega la pozitia asta. Ar putea fi vo problema daca o transport cu furca fatza in felul asta compresata citeva ore? .. ceva presiune constanta si destul de mare poate crea probleme? nu se intampla nimic daca sta cateva ore comprimate ,eu am vazut la persoane care fac transporturi de moto pe remorci speciale pt asa ceva si le ancoreaza in felul asta ,problema e ca omu se asigura sa nu joace sa stea fixa acolo . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 topicul asta e useless, cautam si eu un raspuns informat despre uleiul de furca, dar cand se raspunde cu Bunica si Floriol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate