titi.mocanu Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 De ce? nu aveti timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 NU AVEM SEDINTE.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 "Cristi.mic eu nu as vrea sa-ti vad motorul in ghips si tu intr-o punga." PENTRU RESTUL EXISTA MASTERCARD..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Keep dreaming, Sad Paw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 "Cristi.mic eu nu as vrea sa-ti vad motorul in ghips si tu intr-o punga." PENTRU RESTUL EXISTA MASTERCARD..... nu pot sa nu bag cateva aplauze la faza cu mastercardul...buna gluma...cat despre punga si ghipsu...la mititel...never!! bila alba pt gluma cu mastercard !! respect si asfalt uscat..beeheehhee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 nu pot sa nu bag cateva aplauze la faza cu mastercardul...buna gluma...cat despre punga si ghipsu...la mititel...never!! bila alba pt gluma cu mastercard !! respect si asfalt uscat..beeheehhee cred ca ai vrut sa-i spui ca are o punga alba la respectiva gluma...nu bila alba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Din cite imi aduc eu aminte parca savurati si voi cite un papanas la 2 iepurasi -1- Draga domnule Titi,noi Gruparea de Gherila nu ne aducem aminte de tine si de restul clubului tau,ne aducem aminte de Dan Iancu Nicolae si Avram Valentin. Cu respect,2 afoni in ale motociclismului,dar ce conteaza,sunt mai valabili ca tine! -2-Poate ai curajul si ne spui si noua cine este gruparea de berila si cati membri are,noi nu stim! -3-Noi,Gruparea de Gherila,suntem restul motociclistilor din Tulcea,care nu doresc sa faca parte din clubul vostru,crezi ca te satisface acest raspuns? -4-Sincer,nu vedem de ce sunteti asa opariti,voi astia din club daca noi nu vrem sa luam parte la miscarea voastra,in care fara sa vreti sau poate vreti ne implicati si pe noi prin actiunile pe care le faceti. -5-Noi,Gruparea de Gherila,va invitam pe voi membri clubului,membri fondatori si presedintele clubului la o bere,ce spuneti,va bagati? Mesaj completat Si-a mai trecut ceva vreme, dar n-am mai auzit nimic despre ispravile rebelilor din clubul tulcean (nu spui care, club important). De auzit n-am auzit, dar de intimplat s-a intimplat. Membrul Florin (Active Rebel) s-a facut putin muci in timp ce se intrecea cu umbra lui la o liniuta. Sa-i fie reparatia usoara. Amin! PS Si RESPECT, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sten Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) ups...atentie la militian... Editat Iunie 24, 2014 de sten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Foarte funny topicul asta, nu credeam ca se pot strange atatia penibili la un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 din 3 pagini la acest topic nu am inteles nimic si perfect de acord cu tine macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Voi raspundeti la un topic din 2009? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate