lsd Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Salutare. Caut un set de gume/cauciuc care inveleste pedala de frana si cea a schimbatorului. Cauciucul acela s-a ros de la uzura si nu am gasit niciunde piesa asta. Eventual ceva asemanator. Moto este o Suzuki Katana. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Salutare. Caut un set de gume/cauciuc care inveleste pedala de frana si cea a schimbatorului. Cauciucul acela s-a ros de la uzura si nu am gasit niciunde piesa asta. Eventual ceva asemanator. Moto este o Suzuki Katana. Numai bine. taie doua bucati dintr-un furtun si baga-le pe pedale. mai sa fie! ce probleme au unii! Editat Februarie 1, 2009 de kheratha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 taie doua bucati dintr-un furtun si baga-le pe pedale.mai sa fie! ce probleme au unii! Asa faceam si eu cand aveam MOBRA" si K-u" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Asa faceam si eu cand aveam MOBRA" si K-u" si ce e rau in asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 Da, e si asta o solutie. De preferat furtunul de la butoi....da nu mai scot vinu dupe aia....mor de sete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Eu acu vreo 2 ani mi-am cumparat la moto cauciuc original pt schimbator. Dupa 2 saptamani l-am pierdut iar. Am bagat o bucata de furtun de cauciuc negru cu striatii pe care o am si acum. Original japonez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Da, insa trebuie neaparat cu striatii. Eventual legat cu un colier mic si discret, nu il mai poti pierde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Pana la urma de furtun nu scap... Am intrebat si la Suzuki m-am uitat si pe louis, nu se mai vand chestii d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Pana la urma de furtun nu scap... Am intrebat si la Suzuki m-am uitat si pe louis, nu se mai vand chestii d-astea. tiiiii, ce chestie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate