SuperMoto Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 O intrebare am si eu, voi ati iesit la plimbari, mai lungi sau mai scurte, in acest an, cu vitezanele? Mie mi-e cam frica sa o scot pe frigul asta. Daca ati iesit, ati fost echipati bine, sau ca baietii de la categoria SUPERMOTO care inca calaresc in adidasi? Cum se comporta vitezana pe o vreme ca asta, tinand cont ca bate vantul, e frig si mai sunt portiuni de apa/gheata pe carosabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Eu de la Sf Ion ma tot dau, dar aici is zile si cu 10-15 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am mai scos mobra la cate o plimbare scurta dar numai daca asfaltul era uscat si temperatura macar peste 5 grade..Se comporta bine...doar trebuie avut grija mare la nisipul ramas pe carosabil...si la faptul ca nu mai ai aceeasi aderenta ca vara la +25 de gr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 eu am iesit cel putin o data la 2 saptamani, in functie de carosabil si temp mai tare sau mai incet... plimbarile au fost de max 30 de min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am mai scos mobra la cate o plimbare scurta dar numai daca asfaltul era uscat si temperatura macar peste 5 grade..Se comporta bine...doar trebuie avut grija mare la nisipul ramas pe carosabil...si la faptul ca nu mai ai aceeasi aderenta ca vara la +25 de gr corect! am iesit si eu , o singura data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Cred ca saptamana asta ii fac si eu inaugurarea pe noul sezon. In Tg-Jiu a tot plouat, si nu prea m-a lasat inima sa o scot :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 jumatate de ora nu te omoara oricum... geaca +pulover= in rest tenisi si blugi... bulanele cam ingheata dar asta e acum daca nu ploua e ok chiar daca e ud pe alocuri (important e sa nu inghete). aderenta nu e ca vara dar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 nu m-am indurat inca sa o scot ,avand in vedere in primul rand temperaturile,asfaltul, dar si faptul ca tre' sa-mi fac asigurare si un schimb de ulei ...mai astept putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) am iesit 5 minute sa ma dezagit...dar rupe repede adrenta , afara e frig + asfalt rece ...mai bine mai astept...dar asa 5 minute de o tura mica merge dupa cum se vede nici echipamentul nu il aveam pe mine Editat Februarie 2, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 1 gume 2 e inca mocirla, mai stai 2-3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 1 gume2 e inca mocirla, mai stai 2-3 zile 2-3 saptamani poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Patience Si-n plus eu am mers toata iarna, acum pentru mine e lux Deh, standarde diferite Eu merg mai touring, tu esti cam SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Patience Si-n plus eu am mers toata iarna, acum pentru mine e lux Deh, standarde diferite Eu merg mai touring, tu esti cam SS shinuli e destul de frig oricat de touring ai merge tu , asfaltul tot e rece , tot rupe aderenta cand bagi mana in gaz...trebuie mers cu grija...plus ca o motocicleta ti-o si cere sa ii dai cand vezi un loc liber si daca apar situatii neprevazute pe astfel de conditii e cam nasol sa apuci sa faci ceva... Editat Februarie 2, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Cere daca vrei pe jos Am mers pe -10 si cand m-am intalnit cu Wizzu erau -8, chiar el mi-a zis, crezi ca nu stiu ? Aderenta am rupt-o o singura data, toata iarna, pe ud, am dat cu ea jos. A fost nevoie o data ca sa nu mai rup deloc aderenta, toata iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Cere daca vrei pe jos Am mers pe -10 si cand m-am intalnit cu Wizzu erau -8, chiar el mi-a zis, crezi ca nu stiu ?Aderenta am rupt-o o singura data, toata iarna, pe ud, am dat cu ea jos. A fost nevoie o data ca sa nu mai rup deloc aderenta, toata iarna lasa ca vine caldura si o sa fim toti fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 lasa ca vine caldura si o sa fim toti fericiti Sa t-auda D.zeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 am vb dimineata cu Corina Jurca si m-a avertizat ca toata sapt va fii la fel de rece ,iar spre sf ei ,chiar conditii de ploaie si lapovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) nu te mai lua ma dupa corina ca aia e o impostoare... romica e miezul in orice caz, o cazatura pe frig cand esti tot inghetat sigur e foarte nasoala era sa ma fac placinta de vreo doua ori cand am plecat mai grabit si mi-a fugit de spate.... ...si azi.... am lasat-o un pic pe o parte cand am urcat o bordura.... am urcat cu roata din fata si am ramas cu picioarele in aer (dar asta nu are legatura cu frigul... poate cu frigul din capul meu) Editat Februarie 2, 2009 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 M-am dat eu ieri si a fost ok...aderenta bunicica,frig discret. Mi-e mila sa o las sa astepte primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Scoateti motoarela la plimbare, cu grija, nu cade nimeni, aderenta scazuta, dar nu tre sa pui genunchiul pe jos, de fiecare data. Editat Februarie 2, 2009 de iurox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 din cate vad eu in zilele de 06-07 februarie va fi soare si destul de cald (11-12 grade)... in urma acestor indicii m-am decis sa profit de situatie asa ca maine seara voi trezi bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) am iesit 5 minute sa ma dezagit...dar rupe repede adrenta , afara e frig + asfalt rece ...mai bine mai astept...dar asa 5 minute de o tura mica merge dupa cum se vede nici echipamentul nu il aveam pe mine vezi ca este o chestie care se numeste spray de lant Editat Februarie 3, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 daca iti dai cu spray de lant la subtioara sa vezi atunci aderenta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 vezi ca este o chestie care se numeste spray de lant probabil ai vrut sa spui kit de lant nou dar o sa il ung maine pe asta mai trag putin de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate