Schumy Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Ceva Voshoduri de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 am un voshod din 89. stare ft buna; in fata bari de protectie. si o gramada de piese de rezerva, printre care un abielaj si un blocmotor de rezerva. daca gasesc iti pun si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Daca vrei,da-mi si mie o idee in ceea ce priveste pretul.Ar fi super si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 /index.php?...topic=31244&hl= Am gasit topicu asta....Poate te intereseaza Daca este adevarat ce srie acolo mie mi se pare tentant Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Ms mult de tot pt link.oare actele sunt ok.o problema e ca eu sunt din acracal si-i cam departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duminica Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Salut, am un Vochod din 92, actele sunt in regula, numar nou, dar certificat vechi, nu am apucat sa imi fac trecerea pe numele meu, dupa restaurare mi-am cumparat altceva. Asa arata in august 2004. Toba lipsa si electrica este la locul ei . Motorul este nou, chiulasa, piston, segmenti.Am mers 100Km, si dupa m-am dat pe viteziste. Asa ca nici nu mai stiu in ce stare este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Asta ar fi motorul. Si referitor la pret, io m-am gandit la vreo 400EUR..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Duminica,un pret se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duminica Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 200 de Eurici...Am dat 2 mil pe ea...si am bagat 10. Am cumparat si semnalizatoare noi, si magnetou, si o gramada de prostii...ca mai bine nu ma faceam motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 200 de Eurici...Am dat 2 mil pe ea...si am bagat 10. Am cumparat si semnalizatoare noi, si magnetou, si o gramada de prostii...ca mai bine nu ma faceam motociclist. Poi ma omule! Ti se pare ca poti lua un motor cat de cat cu 2 mil? Fii serios. Eu am dat acu 2 ani 300 de eur pe voshodul ala si am mai pus pe el una alta, si am mai cumparat piese. Nu ma mir ca ai mai bagat 10 in el ca sa iasa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Duminica,oferta este ok,pretul e f bun.Daca vrei sa imi dai si mie o adresa de mail,ceva si sa mai vorbim.Eu mai am aici in Caracal 2 oferte si sa ma gandesc bine.Tu din ce oras esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duminica Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Craiova...iar de mesaj..trimite pe "privat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 0745132315 - bogdan. Voshod impecabil, set motor original, foarte putin rulat, culoare galbena 12 mil lei vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanel Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 uite aici voshodu meu de vanzare ce scrie acolo nu e vrajeala http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ct=view&ID=6838 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Decembrie 18, 2005 Autor Share Postat Decembrie 18, 2005 Alte anunturi mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 M ajutati si pe mine sa imi gasesc un Voshod la vreo 200e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 s-ar putea sa te ajut eu, daca imi iau ij si s-ar putea sa am chiar 2 de vanzare daca te intereseaza, da-mi un pm cu un email sau un id de yahoo sa vorbim. ti-am mai trimis eu odata un pm si nu mi-ai raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 Salut!mailul meu e catalinschumy@yahoo.com;catalinschumy e messengerul.paraca am vaz anuntul tau dar pretul era de vreo 12 mil.oricum mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate