Andi Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 http://www.sportbikerider.us/Pictures/GR_2...o_2_Recoded.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 whalllllllllleaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gata... m-am convind. Tre sa imi pun TURBO pe busa Ce sandilau frate.... la 295 la ora cu gsxr1000 trece nebunu ala cu busa pe o roata pe linga el de parca statea pe loc ha ha ha ha ha!!!! Super mega extra ultra tare videoclipul ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Maniaci! Tare! Nu stiu daca as incerca, dar imi place sa vad ca sunt altii care pot! asa o sa zici si dupa filmu cu mine in quru gol la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Iar te bagi ca musca-n... lapte. Parada cu tine singur, ca nu stiu cine mai participa langa tine... Sa vezi daca ar si NOS ce merg jucariile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 pai, uita-te la discutia cu pricina, sa vezi voturile.... o sa observi cu surprindere ca majoritatea din cei care au votat o sa fie pe linga mine... :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 Care are Ghost Rider si poate sa mi-l trimita si mie pe cd? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Decembrie 17, 2003 Share Postat Decembrie 17, 2003 lool bhairava.. sunt cu tine la bine si la rau... dar numai la parada in curu gol.. in rest stau imbracat Asta ca sa vedetzi ca nu e singur bhairava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 ..ce sa intamplat de nu mai merge download'u ??? se poate down. si din alta parte ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate