sharpe Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Nu am gasit pe aici mai nimic relativ la incarcare. Cat de bune sunt releele originale? Ce altceva se poate pune in loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu am facut rost (traiasca wolf4mwolf ) de un releu mecanic de Dracie pe care l-am reglat. Din cate stiu, nu sunt recomandate releele electronice auto, deoarece dau mai mult decat trebuie pentru o bacterie de moto. Asadar, ori mecanic, ori electronic original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Sti foarte bine!Eu pana n-am pus mecanic n-a fost chip sa mearga.Baga in draci de mi-a ars tot ce se cheama bec pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai asta se intampla pentru ca pe o masina ai mult mai multi consumatori decat pe o moto. Doua faruri/stopuri in loc de unul, mai un radio, o instalatie de incalzire etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 nu, se intampla pentru ca alternatorul de nipru si releul electronic au caracteristici de reglaj diferite. Ala mecanic il poti regla. Alea originale sunt destul de fiabile. daca merge lasa-l asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 nu, se intampla pentru ca alternatorul de nipru si releul electronic au caracteristici de reglaj diferite. Ala mecanic il poti regla. Alea originale sunt destul de fiabile. daca merge lasa-l asa poti posta o schema cum se leaga ala original?eu am ars deja unul ,din cauza montarii gresite, de aia intrebam....multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyace Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 La mine e pus unul electronic de Dacie si merge foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 poti posta o schema cum se leaga ala original?eu am ars deja unul ,din cauza montarii gresite, de aia intrebam....multumesc! ma uit sa vad daca am. daca nu intra pe www.motorlife.ro si gasesti acolo manual care contine schema electrica. Eu nu tin minte literele alea rusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyace Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Daca va ajuta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Merci, dar schemele alea le am si io, mie imi trebuie o schema " ca la prosti" ca altfel, nu pricep.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate