ReDMoTo Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Poti oricum sa inmatriculezi la politie...doar sa vrei si e mai multa bataie de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 cred ca este extrem de important daca exista sau nu piese de schimb pe piata pentru viitorul tau scuter: un mare plus este acela daca firma ca ti-l va vinde are posibilitatea sa il repare in foarte scurt timp indiferent de problema care va aparea (accident, defectiune etc.). Ideal ar fi sa nu stea in service mai mult de 24 de ore, pt ca sezonul este scurt! NB: Nu multi vanzatori de scutere se preocupa de acest aspect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 cred ca este extrem de important daca exista sau nu piese de schimb pe piata pentru viitorul tau scuter: un mare plus este acela daca firma ca ti-l va vinde are posibilitatea sa il repare in foarte scurt timp indiferent de problema care va aparea (accident, defectiune etc.). Ideal ar fi sa nu stea in service mai mult de 24 de ore, pt ca sezonul este scurt! NB: Nu multi vanzatori de scutere se preocupa de acest aspect!!! Man.. Ma crezi ca din 2005 tot ce am facut a fost sa lipesc un fir si i`am pus gaz si ulei ? Frate pai pneurile alea sunt bune al`dracului .. mai din un an ca popa. Placutele de frana BETON ! Conteaza mult producatorul ca degeaba imi iau un " .... " si la 2 sapt .. schimb o bobina... la alte 2 .. nusj` ce .... se duce aia aia si aia . si crede`ma unde deschizi ochii vezi ceva fabricat de piagio ( ca gilera e facut de ei ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 [ ... ] Oameni fara somn ... Dupa 1 , 2 , 3 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeko Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Am o dilema si sper sa ma ajutati sa o rezolv: ce ar fi mai indicat sa aleg intre Piaggio Fly 50 4 T nou ( aprox 1400 euro ) sau o Aprilia SR / Yamaha Aerox SH ( tot pe la 1400 euro, la 2,3 ani vechime si aproximativ 5000 km ) ??? Sincer eu as inclina catre Piaggio pentru ca e nou si in 4 timpi. Dar: 1. e chiar asa de puturos motorul in 4 timpi cum spun unii, fata de un model in 2 timpi ? 2.motorul in 2 timpi ( Aprilia/Yamaha ) este mult mai galagios fata de cel in 4 timpi (Piaggio) ? Editat Februarie 16, 2009 de bebeko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Am o dilema si sper sa ma ajutati sa o rezolv:ce ar fi mai indicat sa aleg intre Piaggio Fly 50 4 T nou ( aprox 1400 euro ) sau o Aprilia SR / Yamaha Aerox SH ( tot pe la 1400 euro, la 2,3 ani vechime si aproximativ 5000 km ) ??? Sincer eu as inclina catre Piaggio pentru ca e nou si in 4 timpi. Dar: 1. e chiar asa de puturos motorul in 4 timpi cum spun unii, fata de un model in 2 timpi ? 2.motorul in 2 timpi ( Aprilia/Yamaha ) este mult mai galagios fata de cel in 4 timpi (Piaggio) ? Sr / Aerox , clar ! Gasesti scuter bibelou si mai ieftin de 1400! De ce conteaza asa mult cat e de galagios ? Pariu ca daca iti iei un sr/aerox o sa iti iei si o toba sport , care urla ... rau ... dar nu o sa mai conteze. Si da , motoarele in 4 timpi sunt puturoase rau la 50cc Editat Februarie 16, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeko Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Sub 1000 euro, vechime maxim 3,4 ani si in jur de 5000 km, NU gasesc nici un scuter SR/Aerox decend ... Si da, vreau un scuter mai silentios, nu sa ma auda tot orasul cand trec pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Sub 1000 euro, vechime maxim 3,4 ani si in jur de 5000 km, NU gasesc nici un scuter SR/Aerox decend ... Si da, vreau un scuter mai silentios, nu sa ma auda tot orasul cand trec pe strada. "cererile" tele nu prea au sens; ori in jur de 5000 km , ori vechi de 3-4 ani. Un scuter vechi de 3-4 ani nu prea vad cum ar avea 5000 de km (REALI) Editat Februarie 16, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebeko Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Cu atat mai rau, inseamna ca eu eram optimist cand ma gandeam ca un scuter vechi de 3,4 are doar 5000km. Pai si atunci, in loc sa aleg un scuter nou, mai bine unul vechi cu multi km parcursi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Frate. Daca vrei silentions cumpara`ti Piaggio. Daca nu, cumperi un SH(Aprilia,Yamaha etc) pana-n 1000e si o sa ai putere si putin mai zgomotos decat piaggio 4t.Numai bun pentru agatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 "cererile" tele nu prea au sens; ori in jur de 5000 km , ori vechi de 3-4 ani.Un scuter vechi de 3-4 ani nu prea vad cum ar avea 5000 de km (REALI) Scuterul meu este din 2004 si are 6000 - 7000 km reali.. cand l-am luat in 2007 , avea 2200 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Dap...Peugeot, ca si Kymco, sunt fabricate direct in China si nu Franta sau Taiwan, asa cum se mai aude. Peugeot s-a apucat sa faca si masini acolo: http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html...750C0A963948260 Acum au mai aparut si alte scutere cu nume "sonore" pe piata: http://en.wikipedia.org/wiki/Benelli_(motorcycles) Si Generic se face 100% in China: http://motorcycle-web.com/news/moto_4712.shtml Sau Piaggio (aticol din 2005): http://www.allbusiness.com/public-administ...e/842987-1.html Nu cred ca este usor sa gasesti in acest moment un scuter care sa nu fie fabricat in China...dupa o cautare atenta gasesti si Aprilia, Yamaha etc. Trebuie sa ne obisnuim cu aceasta idee si in sensul asta ne-ar ajuta sa aflam ca, in acest moment, o marca auto americana consacrata (Buick) face masinile in China...si nu orice: masini de super-lux! daca dinku meu e chinez,cum de inca mai merge si are 45.000 de km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Frate. [...] .Numai bun pentru agatat. oglinzi si stalpi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Dap...Peugeot, ca si Kymco, sunt fabricate direct in China si nu Franta sau Taiwan, asa cum se mai aude. Peugeot s-a apucat sa faca si masini acolo: http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html...750C0A963948260 Acum au mai aparut si alte scutere cu nume "sonore" pe piata: http://en.wikipedia.org/wiki/Benelli_(motorcycles) Si Generic se face 100% in China: http://motorcycle-web.com/news/moto_4712.shtml Sau Piaggio (aticol din 2005): http://www.allbusiness.com/public-administ...e/842987-1.html Nu cred ca este usor sa gasesti in acest moment un scuter care sa nu fie fabricat in China...dupa o cautare atenta gasesti si Aprilia, Yamaha etc. Trebuie sa ne obisnuim cu aceasta idee si in sensul asta ne-ar ajuta sa aflam ca, in acest moment, o marca auto americana consacrata (Buick) face masinile in China...si nu orice: masini de super-lux! buick nu prea e o marca consacrata ... eu n-am vazut nici un buick pe strazi. cat despre producatorii de scutere si fabricile din china ... a luat ca exemplu producatorii de masini, care au cate o fabrica pe fiecare continent?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) buick nu prea e o marca consacrata ... eu n-am vazut nici un buick pe strazi. cat despre producatorii de scutere si fabricile din china ... a luat ca exemplu producatorii de masini, care au cate o fabrica pe fiecare continent?! ai fost in america? ca el a precizat ca e o marca consacrata americana... deci se intelege ca se fabrica numai la ei... (astia nu prea importa in europa) Editat Februarie 17, 2009 de zane94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto pentru initiatoru topicului..am mai agsit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ai fost in america? ca el a precizat ca e o marca consacrata americana... deci se intelege ca se fabrica numai la ei... (astia nu prea importa in europa) daca buic e marca consacrata americana, atunci ford ce e?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 daca buic e marca consacrata americana, atunci ford ce e?! E un brand no-name ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 daca buic e marca consacrata americana, atunci ford ce e?! si ford e marca consacrata americana, dar ei fabrica export in europa si chiar creeaza model speiale pentru piata europeana (la fel ca chevrolet), in schimb buick face doar pentru america ...poate o sa faca si pentru europa dar in vitor...caci pentru europeni trebuie sa fie nepoluante, consum mic, mai mici ca dimensiuni, motoare mci, etc.... iar la americani diatai camioanele de masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 care viitor ma, ca gm, cei care detin numele de buick, is in rahat pana la gat. Sau cel putin asa dau impresia, pentru a mai suge niste bani. A, si vezi ca buick se vinde si in Asia ... poate de asta au fabrica acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 http://www.scuteristi.ro/discutii-generale....html#post20056 vezi poate esti ajutat si aici... is de treaba aia de acolo...o sa te ajute cu placere;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiridus.albastru Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 M-am hotarat sa imi cumpar un scooter vara asta m-am gandit la cateva modele suzuki burgman,yamaha t max 500,yamaha majesty 400,malaguti spidermax 500 ceva in genul. O sa l folosesc mai mult in oras si ocazional in afara. Cum credeti ca se comporta modelele acestea pentru ce vreau eu ? Scooterul as vrea sa l cumpar din Italia nu as vrea sa dau mai mult de 2000 de euro pe el si sa fie din 2004 in sus.Trebuie sa gasesc o solutie sa l aduc acasa.As vrea sa aiba deja si top case cand il cumpar ca mai costa si asta plus suportul. Am gasit un anunt interesant http://www.moto.it/moto-usate/malaguti/spidermax-500/spidermax-gt-500-2008-11/6217126 ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Nu e cam masiv spider pt oras? Nu poti sa te misti cu el, ramai intepenim in coloana...unul mai ingust si fasnet nu gasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 pt oras exclusiv e destul de mare,eu l-as folosi doar pt touring fiind destul de confortabil + spatiu mare de depozitare daca are si top sau side case-uri, motorizare Piaggio f buna, consum bun....are multe +-uri pt extraurban,parerea mea... » Post actualizat in 01 Apr 2016 07:43 pt oras exclusiv e destul de mare,eu l-as folosi doar pt touring fiind destul de confortabil + spatiu mare de depozitare daca are si top sau side case-uri, motorizare Piaggio f buna, consum bun....are multe +-uri pt extraurban,parereamea... pt oras si ceva drumuri afara un 200-400cc e suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate