TheFatBob Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) eu cind am spus de sa,am tinut cont ca ai pasager,dar ca design,ar merge putin modificata,sa curga dupa linia rezervorului. Editat Februarie 17, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 eu cind am spus de sa,am tinut cont ca ai pasager,dar ca design,ar merge putin modificata,sa curga dupa linia rezervorului. Noi oricum trebuie sa ne intalnim sa-ti returnez camera moto, asa ca atunci poate discutam mai serios aspectul asta ... asta in functie si de posibilitatile mele financiare ... stii tu , criza asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Shi poate nishte cabluri mai lungi la acceleratzie shi idle... Bafta majora shi felicitari inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Ti-am spus: aripa fata parca are diametrul prea mare pt. roata. Cel putin asa vad eu in poze. Oricum, la ceva gen customul tau, eu as fi lasat din start aripa fata in garaj. Comenzile le-as fi lasat la locul lor, sau macar nu asa in fata, sau ceva gen Frisco pegs, dar cum sint cam mare, cum pari si tu, poate nu-i chiar aiurea asa in fata. Nu prea le am eu cu apehangerele, dar nu-i rau. Cit despre sa: am si eu nevasta si, pe linga asta, bat drumurile destul de serios, asa ca apreciez o sa confortabila si nu fac compromisuri aspectului, decit daca se imbina cu confortul. Per total arata cool scula. Bafta cit cuprinde. Aripa fata nu-mi place nici mie, dar am mers o tura pe fratele lui geaman (motorul lui Cristi din Sibiu) pe o vreme ploioasa si am constata la sfarsit ca am alt tricou pe mine, dintr-o data avea tot felul de desene tribale si alte forme impresioniste, care nu au impresionat-o deloc cand a trebuit sa-mi spele hainele ... Comenzile ... eu am 1,80 m, asa ca ma simteam ca un cocostarc cu comenzile originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Aripa fata nu-mi place nici mie, dar am mers o tura pe fratele lui geaman (motorul lui Cristi din Sibiu) pe o vreme ploioasa si am constata la sfarsit ca am alt tricou pe mine, dintr-o data avea tot felul de desene tribale si alte forme impresioniste, care nu au impresionat-o deloc cand a trebuit sa-mi spele hainele ...Comenzile ... eu am 1,80 m, asa ca ma simteam ca un cocostarc cu comenzile originale Am 1,95m, asa ca stiu ce zici, de aia spuneam ca poate nici nu-s aiurea, data fiind situatia ca atare. Chestia cu ploaia e, iarasi, de inteles, dar... de gustibus. Editat Februarie 17, 2009 de XIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
druszs Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 In sfarsit. Eram tare curios cum arata A iesit super!poate un sissy bar ar ajuta-o pe nevasta sa nu alunece de pe sa Poti sa pui un link de pe youtube sa auzim si noi cum suna? Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 acest motor **** e de Belea**** sa-l calaresti sanatos iar din cauza ta m-am hotarat clar **vand dragstarul** si ma bag la asa ceva deci ***respectele mele*** si sper sa ne vedem cum vine caldura am programata o iesire pe la targu mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 acest motor **** e de Belea**** sa-l calaresti sanatos iar din cauza ta m-am hotarat clar **vand dragstarul** si ma bag la asa ceva deci ***respectele mele*** si sper sa ne vedem cum vine caldura am programata o iesire pe la targu mures Tin sa-ti laud si eu motorul tau care, pentru un dragstar, arata foarte bine si daca drumurile te aduc prin Targu Mures, da-mi un semn si poate facem un "raid" impreuna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 lasa-mi id-ul de mess daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Cand o sa aveti si voi o nevasta ca a mea, care vrea "musai" sa stea calare pe mine in timpul mersului cu motocicleta, atunci veti intelege de ce am facut compromisul acesta si am pastrat saua originala a motorului, in detrimentul unora custom, dar mai putin confortabile. Cunoastem, intelegem, astfel de compromisuri ne ajuta sa nu dormim pe presul de la usa (mult mai inconfortabil decat o sa custom). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Foarte faina lucrarea.Felicitari lui Corne si mai ales tie pentru ca ai apelat la un atelier autohton pentru customizare.Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 apropos de sportster-uri,eu stiu inca vre-o 2 de vinzare la jan-medias,si 1 la emil-sibiu....preturi f bune. poate va bagati la unul dintre ele si le customizati.succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 apropos de sportster-uri,eu stiu inca vre-o 2 de vinzare la jan-medias,si 1 la emil-sibiu....preturi f bune.poate va bagati la unul dintre ele si le customizati.succes. multumesc de **pont** cum dau dragstarul am sa-i caut sa vad ce au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Aprilie 12, 2009 Autor Share Postat Aprilie 12, 2009 Poze noi ! M-a ajutat o verisoara ! ... PS : multumesc celor de pe forum care au facut si postat aceste fotografii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 ii era cam frig verisoarei tale .ti-am vazut si eu bicicleta la smaeb.f reusit custom-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Pentru cei care n-au fost la SMAEB, trebuie spus ca in fata Sportsterului era o Hayabusa alba, cu bascula alungita si cromata. Un amic vitezist mi-a spus ca Busa i s-a parut o mitocanie, dar Sportsterul l-a uns la inima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 salut, exista un forum al detinatorilor de harley ? stiti pe cineva detinator de harley care a pierdut o pereche de chei sau unde sa pun intrebarea asta ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate