ciprian_gradinaru Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Incep prin a va saluta pe toti de pe acest forum, deoarece sunt un nou utilizator Intamplarea sta in felul urmator...eu la volanul unei conserve in jurul orei 6 pm...mergand destul de incet ca e o zona cam cretina (a se citi aglomerata si cu multa populatie de culoare care se crede pe tarla.... moment doi...aubobuz 139 oprit in statie moment trei .... motociclist nu se asigura si depaseste .... sau poate se credea in Anglia...(un tip cu vitezana inchisa la culoare, cel mai probabil neagra) moment trei...trag puternic drapta si intru pe trotuar... ...janta fata facuta praf... final...motociclistul si-a continuat drumul... interesant era daca il luam pe capota... PS...tre sa adaug ca singura protectie pe care am vazut ca o purta era, probabil, o tona de gel in cap... PS 2...din primavara ma alatur si eu voua...ne vedem pe drum... Toate cele bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Well.. ala mai ca merita sa-l iei pe capota... numa' ca era pacat de motor... Din pacate mai exista shi printre noi uscaturi d-astea... Spre binele tau, bine ca nu l-ai lovit.. aveai numa' probleme, din cauza prostiei lui... Bafta shi sa ne vedem pe 2 rotzi! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 bine ca ai apucat sa-l eviti, ca altfel tot tu alergai din cauza lui dupa tot felul de acte! idiot de bani gata, care are motor doar sa-si arate fitzele, nu din placerea de a conduce un motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian_gradinaru Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 Asta cam asa e...si oricum nu prea ma incanta sa am pe constiinta vre-un (cuvant urat)... cat despre pagube...mai nimic...masina avea casco... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Sorry! Ala nu era un motociclist, era un nebun pe o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 daca omul il lua pe capota cred ca o mare parte din utilizatorii acestui forum spuneau conservar t... a dat peste un motociclist care din greseala nu avea casca adevaru e ca noi avem o imagine proasta despre unii dintre noi ce sa mai zicem de ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 (editat) daca omul il lua pe capota cred ca o mare parte din utilizatorii acestui forum spuneau conservar t... a dat peste un motociclist care din greseala nu avea casca adevaru e ca noi avem o imagine proasta despre unii dintre noi ce sa mai zicem de ceilalti. bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav... am vazut si eu unu` acum vre`o 2 luni pe la unirea cu o blonda in fusta scurta .. fara nici o protectie pe ea.. la plimbarica.. oricum.. tare blonda p.s.: bine ai venit Editat Decembrie 6, 2005 de wildangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Cretineala si prostia, laolalta cu nesimtirea, nu tin cont de nr de roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Uni sunt dea dreptul tampiti,nu inteleg cum pot sa mearga pe frigul asta fara casca in cap ?(cand majoritatea si-au bagat motorul la iernat din cauza frigului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Unii sunt de-a dreptul tampiti, nu inteleg cum pot sa mearga pe frigul asta fara casca in cap ? Atata timp cat n-are ce sa le degere la mansarda, n-au probleme de genu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Dastia ... care este... e pe toate rotile... Serios acum. Nu ai cum sa eviti romanii in "Roamania". Astia suntem. Cipriane ai procedat cum nu puteai mai bine ca om intre oameni. Bine ca aveai casco. Sa ai grija cand o sa fii pe 2 roti si o sa dai de dastia pe 4 roti. Gandeste-te cum era sa fii tu pe 2 roti si sa dai de acelasi individ pe 4 roti. Iti rupeai gatu' ca sa il eviti si nu aveai probleme doar cu o janta ... Sa ne auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian_gradinaru Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 Atata timp cat n-are ce sa le degere la mansarda, n-au probleme de genu' asta. Cam asa e...si serios vorbind acu.... Daca mai intereseaza pe cineva de aici de pe forum o eventuala campanie pentru reducerea numarului de accidente v-as putea ajuta...sunt sociolog si am lucrat o buna perioada in publicitate si presa...asa ca mai am ceva relatii si, zic eu, ma pricep si la elaborarea unor mesaje "de impact" dar mai vb daca e.... bafta tuturor...si sa vina o data primavara aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 SALUT EU STAU CHIAR LANGA MARGEANULUI SI STIU PERSONAJUL DE CARE ESTE VORBA DEOARECE CAM IN FIECARE ZI ALEARGA CA DISPERATUL PRIN CARTIER........PURTAND CA "PROTECTIE" CASCA MARCA "WELLA"....SAU CINE STIE CE ALTFEL DE PRODUSE DE INGRIJIRE A PARULUI..... ORICUM OMUL ESTE DISPERAT...........WACCOOOOOOOOOOO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian_gradinaru Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 Din nefericire era sa fiu eu ala care il calma si crede-ma...la cum mergea o intalnire frontala cu o conserva nu ii era prea favorabila din pacate...as putea baga mana in foc ca daca continua asa il vedem la stirile de la 5...cum il aduna aia de la ambulanta cu farasul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate