masterus Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 restaurare inox,crom aluminiu-luciu oglinda. tel 0720636028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 (editat) pret? pt...de ex...crom janta pt suzuki sportiva (macar un pret aproximativ) salut Editat Decembrie 6, 2005 de KristaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ce inseamna restaurare?am un ghidon un pic ruginit....a sarit cromul.....se poate reface? dar zgarieturile de pe tobe? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ..da,cicatricile sunt pe vn,dinpunctulmeudevedere asta nu schimba cu nimic situatia....as vrea si eu sa vad un motor din 95 fara urme... plus ca mie niciodat' nu mi-a placut sa am motor nou.... b. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ??? Black a scris "din punctul meu de vedere" ÂŞi aÂş vrea să văd Âşi eu motoretă până în 2000 fără bubițe cosmetice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 As avea si eu de reparat niste zgarieturi pe toba si de cromat un sisy bar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 pret? pt...de ex...crom janta pt suzuki sportiva (macar un pret aproximativ) salut nu pot cromajanta de sportiva. poate sunt altii care pot. substantele sunt foarte scumpe si numai de afara se aduc,concluzie nerentabil. ar ajunge pt janta de aluminiu aprox. 100 ,poate si ceva de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 salut masterus totusi ar fii bine sa dai niste detalii, unde esti ,ceva preturi la anumite chestii,ce se poate face ...etc ceau L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 ce inseamna restaurare?am un ghidon un pic ruginit....a sarit cromul.....se poate reface? dar zgarieturile de pe tobe? B. se poate face un retus in asa fel incat sa fie o diferenta foarte mica chiar insesizabila intr ghidonul intact si zona afectata. toba in principiu se poate face,adica zgirieturile se pot diminua ,sau chiar sa dispara depinde de adincime si de material.presupun ca sunt cromate .daca sunt de la cazatura sunt probabi destul de adinci,deci se pot diminua putin salut masterus totusi ar fii bine sa dai niste detalii, unde esti ,ceva preturi la anumite chestii,ce se poate face ...etc ceau L&R roby te salut si eu ,roby. sunt din ploiesti ,judetul prahova. am sa pun un tel in caz ca am omis. nu am preturi standard,fixe pt. anumite repere pt ca nu este corect si normal.pretul se face in functi de reper si de volumul de munca, cum este normal. in principiu omul imi spune ce ar vrea sa faca si eventual imi trimite o poza ,si atunci eu ii spun un pret estimativ, cit mai aproape de cel real.asta pentru ca in poza se pot omite anumite defecte(lumina,umbre,etc.)si atunci cind vad piesa pe viu'" sa fie mici diferente. dar asta nu ar fi o problema. sper ca am fost cit de cit clar ,despre stabilire de preturi. cit despre ce se poate face , sunt limitat de materiale si de dotare ca sa spun ca orice iti trece prin minte. ca sda-ti dau exemple ,pot sa-ti spun ca anumite repere de la motor care din fabrica nu sunt suficient finisate la dau un finisaj in plus dupa preferinta omului. ex. maneta de ambreiaj si de frina.se poate lustrui pina la luciu oglida cu linii curbe perfecte o sa pun si o poza .in rest daca ai ceva de facut intreaba-ma si eu iti spun daca pot sa fac sau nu. Tel. 0720636028. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 mersi mult ce team intrebat eu este PENTRU TOTI BIKERI IN GENERAL ca sa stie toti ce poti face, cum si unde te poate gasii LUMEA in rest eu nu am nevoie de nimic totul ce fac pt mine e facut de mina mea in mare parte te salut BINE AI VENIT IN GRUPUL CHOPPERISTILOR L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate