cico Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 dupa juma de an de asteptari am reusit ....de azi e in batatura inca o poza facuta la intuneric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 felicitari, sa te poarte sanatos!!! intotdeauna mi-a placut monsterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Felicitari pt achizitie. despre moto nu pot spune multe ca nu prea o zaresc, poate zilele urmatoare ne arati si noua Monster-ul in adevarata lui splendoare Sa aveti parte unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Nepoate, ce motoretă ți-ai tras. Dă un semn de viață să mai Âştiu de tine Âşi pentru ceva asistență tehnică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Frumusete si stil italienesc ... sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Welcome to the club ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Felicitari! Ps: nu esti din Ploiesti??Ca mai este unul ca al tau la noi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 NEAPARAT sa il inregistrezi si sa ne pui si noua sunetul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Felicitari omule. Sa-tzi traiasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Felicitari omule. Sa-tzi traiasca. Motocicleta cu stil.....foarte buna pentru oras Sa-ti dat un sfat: Daca vei vedea vre-un "fir" de ulei pe motor...nu-ti face griji pentru ca e normal la Ducati Verifica cat mai des suruburile deoarece din trepidatii le pierzi(un amic si-a pierdut toba la un s4r) PS:Vezi ca-ti intra apa in far. In rest e super motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 s-o stapanesti sanatos si daca se poate fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 Sa ai parte de ea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Decembrie 16, 2005 Autor Share Postat Decembrie 16, 2005 multumesc de urari pot sa ma laud ca am si mers cu ea week-end-ul trecut...si nu am cazut , da nu am avut cand sa descriu experienta ca nu am avut net zilele astea ( astral), da va zic acu... a fost friiig, dar eram fericit , casca nu am, am imprumutat de la un amic una prea mare , i-mi venea pe ochi , dar nu m-am lasat acu am bagat-o la iernat si am o mare dilema: sa-mi doresc sa ninga sa merg la ski, sau sa fie vreme frumoasa sa merg cu motoru va salut si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 sa o stapanesti sanatos, si eu am una aproximativ la fel e super motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 blondu esti retardat ? de ce aduci sus topicuri vechi de 3-4 ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) blondu esti retardat ? de ce aduci sus topicuri vechi de 3-4 ani ? Ca sa se bage in seama prostii ca tine. Si ca sa ma bag in seama si eu, fiindca deja nu mai am loc de papagali ca tine si ca Denis Peni_s pe forumul asta. Editat Mai 1, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Sulescu. te rog nu te mai baga cu mine in seama . multumesc de intelegere. Noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 @Popescu_ MihailRaul:Nu te-am facut papagal sau mai rau,deci te rog shhhhh. ps:as fi putut sa te jignesc si eu dar nu ma pun la mintea lu' unu lu' altu. Pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ma viki, - retard poate te consideri tu - da mai, nu m-am uitat al data si am postat de vre-o doua ori la niste topicuri mai veci, legate de ducati. nu vad care e problema ta... si chiar daca ma uitam la data la care era postat mesajul, tot dade-am un reply cu completarea ca "daca il mai are sa-l stapaneasca sanatos" drum intins si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate