Sari la conținut

Segmenti cota 55


ctutescu
 Share

Postări Recomandate

Salutari tuturor.

Am nevoie de ajutorul unui(unor baieti priceputi). Caut segmenti cota 55. Vreau sa refac un compresor si imi lipsesc numai segmentii de la pistonul mic al acestuia care este cota 55 (pistonul mare l-am rezolvat deja). Va rog sa-mi spuneti ce motor (mai ieftin daca se poate) are cota acesta sau poate cunoaste cineva vreun mester/mecanic care face segmenti la cerere.

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Diametrul pistonului este 55, cilindrul nu am cu ce sa-l masor cu mare precizie dar nu poate fi cu mult mai mare decat pistonul.

mz etz 150 are diametrul cilindrului de 56 mm[corect se spune alezaj],deci cu putina munca de pilire segmentii ar trebui sa intre in cilindrul tau.mai este desigur si problema grosimii segmentilor.cei de MZ au 2mm grosime.nu stiu cat au ai tai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult. Sunt 90% sigur ca si segmentii mei au tot 2mm grosime, iar cota 56 cred ca va fi buna (ar insemna sa tai cam 3mm).

...soate cilindrul de pe blocul compresorului daca se scoate si cu pistonul impreuna cauta un mester care se mai ocupa cu confectionarea de segmenti si dai sa-tii faca ,sau cauta daca gasesti facuti gata pe dimensiunea care corspunde clindrului, nu te apuca sa-i rectifici tu asta daca tii la el (compresor)sau te intereseaza sa al folosesti mut timp pt ca daca bagi seg mai largi rectificati de tine apasa pe cilindru mai mult si o sa ai o uzura accentuata si in scurt timp, segmentii se fac cu o largime anume pt fiecare cilindru tocmai sa nu apese la deschiderea lor prea mult su sa nu preseze indeajuns... diferenta la segmentii de MZ nu ar fi mare ,la grosime sa se potriveasca :)

si ce ai tu acolo e alezaj nu cota!!! ti-a mai spus si kyvaka si de aici daca alezezi cilindrul ai cota 1 ,urmatoarea alezare cota 2 s.a.m.d.

..cum arata compresorul asta al tau? cati cilindri are si cum sant pozitionati?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...