Marcos Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Am nevoie de un strungar care sa-mi dea un filet pe un ax. Daca ma puteti ajuta cu un telefon de la un meserias din Bucuresti dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Cunosc pe cineva apropiat care este strungar....O sa vorbesc cu el sa vad daca se baga si are timp sa-ti faca acel filet....Cat oferi ca sa stiu ce sa-i spun daca ma intreaba... Numai Bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 cat de gros e axul? fa rost e o filiera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Un nene cu strung si meserias e in incinta ABATORULUI la atelierul de strungarie. Nu e scump baiatul si lucreaza si bine. Cum intrii in abator de pe strada abatorului o iei in dreapta si penultima sau antepenultima usa pe stanga ...da' asta mai poti intreba si acolo. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Am nevoie de un strungar care sa-mi dea un filet pe un ax. Daca ma puteti ajuta cu un telefon de la un meserias din Bucuresti dau o bere salut pot sa te ajut sunt strungar suna doar la 0722659618 Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Un nene cu strung si meserias e in incinta ABATORULUI la atelierul de strungarie. Nu e scump baiatul si lucreaza si bine. Cum intrii in abator de pe strada abatorului o iei in dreapta si penultima sau antepenultima usa pe stanga ...da' asta mai poti intreba si acolo. Bafta asa e, il stiu si eu atentie insa, ca se poate lasa cu pantaloni sfasiati, ca e o catea ca nebuna prin zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Decembrie 12, 2005 Autor Share Postat Decembrie 12, 2005 Mersi. Am reusit si-am rezolvat. La nea misu din ferentari, mi-a facut job de nota 10 Am avut de adaptat axul de directie de la alt jug, la xt 350 furca e muci. Am adaptat una de pe un wrf426. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 pana la urma care din ei e nea misu? ala de la abator? care abator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 pai, dupa cate se intelege, nea misu e in ferentari e vorba de fostul abator splai, in zona podului mihai bravu-vacaresti daca te intereseaza sa ajungi la strungarul de la abator, te pot duce la el, stiu unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionescu Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 La 14.12.2005 la 1:52, draku a spus: pai, dupa cate se intelege, nea misu e in ferentari e vorba de fostul abator splai, in zona podului mihai bravu-vacaresti daca te intereseaza sa ajungi la strungarul de la abator, te pot duce la el, stiu unde e Salutare imi poti da te rog numărul de telefon de la strungar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 Acum 3 ore, Ionescu a spus: Salutare imi poti da te rog numărul de telefon de la strungar Au trecut "decât" 15 ani 1/2 de la postarea pe care ai citat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate