CheluRebel Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 (editat) Cateva harti... cu negru sant traseele (o parte)parcurse anul acesta Editat Decembrie 12, 2005 de CheluRebel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 astea sant numai drumuri forestiere sau si poteci ? poti sa pui si lista de wpt sau plt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Mda, interesant @dannym: din cate vad eu, foarte mult forestier, considerabil de mult asfalt, si doar foarte putine drumuri de stana sau poteci... Traseul pare a fi trasat de mana (sau de shoarece), nu de GPS, deci nema "tracks" PS: O sa-ti trimit eu track-urile de pe unde am umblat vara trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 salut dragos! ai umbat??? sau calarit? parca doftoru a zis pauza...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 Mda, greseala de exprimare. Sorry. Vara trecuta, la mine = 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 14, 2005 Autor Share Postat Decembrie 14, 2005 cam scump un gps si daca erau mai multi bani imi luam ceva echipament de protectie in primul rand ar mai trbui sa amintesti si cate kg are exc-ul tau/ dominatorul meu are in talon 180 kg la care mai pui un rucsac si benzina... ajungi la 200/ cel putin stiu ce vreau pt vara cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 17, 2005 Autor Share Postat Decembrie 17, 2005 am gasit 2 harti noi. oare merge o tura pe acolo? sau tre GPS obligatoriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 Noi la Mare nu am terminat sezonul..... Poate va intereseaza..... Avem o bucata de 25 Km de plaja pe care o faci peste 100 la ora. Spre Periboina....... Sunteti invitati..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 18, 2005 Autor Share Postat Decembrie 18, 2005 (editat) pt cine nu stie, am avut un accident rutier acu o luna. am o tija in mana si nu pot nici macar sa mut un scaun. despre sezon ce sa spun in conditiile astea? as mai fi mers si eu! Editat Decembrie 18, 2005 de CheluRebel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 (editat) am gasit 2 harti noi. oare merge o tura pe acolo? sau tre GPS obligatoriu? Chelule da' multe plimbari ai facut anu' asta. Lungi si prin locuri prin care pe mine nu ma tin balamalele (inca). Incep sa inteleg de ce erai cam suparat pe Dominator intr-un alt topic Imi pare rau pentru tine ca te-ai ales cu tija. Iti urez sa iti treaca repede si fara urmari mai mari decat iti doresti. Respect si Sanatate maxima! Editat Decembrie 18, 2005 de pragmatik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 18, 2005 Autor Share Postat Decembrie 18, 2005 multumiri pt urarile de sanatate. cat despre respect...sant motociclisti care-l merita mai mult decat mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 Bine ai venit in clubul celor care au/au avut fiare prin oase. ) In 1992 am fost mandru posesor de tija kuntscher apoi in 2002 am mai comis-o odata tot pe traseul de motocros. A rezultat o placuta si 11 suruburi si tot pe tibia dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 20, 2005 Autor Share Postat Decembrie 20, 2005 nu cred ca e o intamplare prea fericita daaa...asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate