Sari la conținut

ENDURO-RALYE RACE 22-24 MAI


bogdan.andries
 Share

Postări Recomandate

BRAVO ,

asta asteptam !

Acum sunt linistit.

la revedere .

 

Pentru mine e un scop in viata sa reusesc sa te multumesc macar cu ceva.

Esti prea repezit si nu pui toate lucrurile in cumpana.

Eu prima data ma uit la mine , nu la altii , ca sa vad unde e dreptatea.

 

 

CURSA LA BACAU S-A INCHEIAT 23.05 LA ORA 18:00 LA CT6 SI LA 19:00 LA SOSIRE

PE 24.05 CURSA S-A INCHEIAT LA 0RA 15:00 LA SOSIRE

 

CEI CARE NU AU TIMP NU AU TRECUT SOSIREA IN ACESTE ORE

 

 

CLASAMENT PE www.endurototal.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 130
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

bai baieti ce se doreste pina la urma????credeti ca cei de pe podium nu au avut probleme cu orientarea??sau nu au fost in tufisuri?sau nu au facut 100 de intoarceri aiurea,trebuia sa mergi atent si nu f tare,intradevar trakul a fost o mica problema.eu la un moment dat am ajuns in brazi si a trebuit sa parchez motorul sa caut o iesire desi eram pe track, nu sa putut merge tare decite ori ma ridicam in picioare si pune-am gazul pierdea m trackul.asa ca toata cursa am mers cu curu in sa si cu ochi in gps de ma doare curu si am luat 3 freze cu ochi in gps dar asta e.citi au facut speciala dintre benzi???de la extrem doar citiva asta era penalizare o ora! la old boys misu si cu ovidiu sint f buni???iar baiatul de pe 3 la old boys era super bun!care e treaba?toata lumea a fost in aceiasi oala!!!!a fost si un concurs de orientare!!!!!la o cursa de enduro marcat sigur clasamentul ar fi fost altul sint convins!!!!!!eu ma dau de un an jumate de 3-4 ori pe saptamina cu ovidiu f mult cu misu cu dany cu o gramada d lume.mai e vorba si de noroc daca cazi si strici gps ul degeaba esti mai bun ca mine.cind au fost crse marcate tot au fost discutii ca nu era marcat bine ca sau furat benzile ca numai stiu ce asa ca cine poate oase roade!bafta la toata lumea eu am umflat premiul si ca si bataia nu se mai poate intoarce roata!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CURSA LA BACAU S-A INCHEIAT 23.05 LA ORA 18:00 LA CT6 SI LA 19:00 LA SOSIRE

PE 24.05 CURSA S-A INCHEIAT LA 0RA 15:00 LA SOSIRE

...............................................................................................................

CEI CARE NU AU TIMP NU AU TRECUT SOSIREA IN ACESTE ORE

Ai fost oprit dupa ora 18:00 la CT6 ; cel mai rapid concurent a parcurs ct6 - sosire in aproximativ 2 h , cum iti imaginezi ca ai fi ajuns la SOSIRE pana la ora 19:00 cind cursa a fost oficial inchisa.

Faptul ca GPS nu bate , e valabil pt toti , faptul ca regulamentul ofera insuficienta abatere , e valabil pt toti , dar toti cei care au timp in prima zi au incheiat cursa , ceilalti au abandonat sau nu au incheiat in timpul limita din regulament.

 

La CT6 sa oprit cursa , nu scurtat.

 

Eu am plecat printre ultimii concurenti. datorita diferentei de timp de start ( si poate ne spui cind a plecat primul si ultimul concurent ) un calcul simplu de fizica determina viteza medie pe care trebuie s-o depaseasca primul si ultimul concurent pentru a se incadra in timpul limita

in regulament ( daca tot vorbim "pa: acte ) NU se specifica ora limita CT6 ora 18:00. Pentru ca am mers lejer si aiurea la indicatiile oficialului NU ai de unde sa stii in cit timp as fi parcurs ct6-sosire .

Regulamentul NU se poate schimba in timpul concursului, chiar si in forme minore .

Intreruperea cursei trebuie realizata in conditii stiute de participanti .

Nu ai de unde sa stii cum mi-am planificat cursa . Daca am mers perfect pe track si as fi ajuns la ora 18:59 la sosire, fara penalizari , as fi cistigat cursa .

 

Noua ne ceri precizie elvetiana pe track. Eu cer timp total de parcurgere pentru toti participantii EGAL . Nu poti cere precizie "ceas" daca ceasul pentru mine are o ora mai putin.

 

Observatiile astea consider ca nu sunt facute la "shmecherie" in punctul 10 nu se sufla o vorba despre ora de start, in schimb regulamentul e plin cu "tehnica navigarii pe gps" si penalizari

Editat de blue_led
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trackul a fost acelasi pentru toata lumea, conditiile de concurs aceleasi, regulamentul unul pentru toti si penalizarile la fel, arbitrul care a citit GPS-urile acelasi pt toata lumea deci ce mai vreti SUNTETI CU CAPUL?????

 

@mugur: eu cred ca te-au oprit din motive de siguranta nu ca au vrut sa-ti puna bete-n roate, e drept ce spui si tu ca timpul limita pt CT1-6 TREBUIA ANUNTAT la fel cum a fost anuntat timpul limita de finish.

 

sfaturi in vederea organizarii viitoarelor competitii

-un regulament mai vast care sa puncteze mai multe posibile probleme

-un brifing facut de o persoana care stie exact particularitatile traseului

- mentinerea aceleiasi aplicari drastice a regulamentului

 

propunere: /index.php?...p;#entry1905977

 

 

 

ba da ce vati trezit toti de dimineata si sunteti gramada p-aici :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?...t&p=1905740

 

Conditiile nu sunt egale pentru toti in conditiile in care nu se adauga diferenta de timp la start la ora limita din CTx .

Sa zicem ca cel mai bun ajunge la limita de timp la checkpoint atunci cel care pleaca ultimul n-are nici o sansa.

 

 

@bogdan : Nu se poate cere precizie pe track atunci cind tracul nu urmareste traseul dorit de organizator, iar clasamentul nu este normal sa se faca dupa cum "bate" gps-ul. Daca as fi stiut mai multe la start as fi comentat atunci. Acum am mai multa experienta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa adaug inca ceva.

 

legat de "gps master", tipul din Buzau din cate am inteles.

din cauza lui, fiind si foarte ***** am ratat briefingul.

 

sambata dimineata am observat bucati lipsa din track. dupa intamplarea nefericita de la Buzau acum imi verific integral trackul cand primesc gps-ul. si eu si Ionut aveam lipsa din track, undeva intre CP3 si CP4. Se mai intampla ca atunci cand se face transferul sa mai scape bucati. in fine, m-am dus frumos la "gps master" sa-l rog frumos sa-mi verifice track-ul si sa-l refaca. mi-a spus sa revin in 5 min. am revenit si el are tupeul sa-mi spuna mie ca daca nu stiu sa folosesc gps-ul sa nu-l mai deranjez, ca am trackul pe gps. normal ca am luat foc... si i-am zis "....." sa se uite pe track ca imi lipseste o bucata din el nu tot. in fine, eu ma certam cu el in loc sa fiu atent la briefing. din cauza asta am ratat faza cu 30km si.... am avut placerea sa privesc peisajul mai mult decat trebuia. pe gps-ul meu nu era trecut decat inceputul zonei de 30km nu si finalul. ca urmare, am mers cu 30kmh pana la alimentare unde am aflat ca am mers destul....

 

sincer, daca se vor mai tine concursuri pe gps si tot acest "gps master" se va ocupa de track si verificari ma gandesc sa nu mai particip. Am facut 6 ore de la Pitesti pana la Bacau si alte 6 la intoarcere ca mr. GPS sa-si bata joc de mine.

 

mai mult, la Buzau, la cursa din primavara, am asistat la "negocierea" penalizarii unui concurent de la OldBoys. au inceput cu 60 min... si dupa intense negocieri au batut palma la 20 min. sau ceva de genul asta. oricum, nu vreau sa dau nume dar asta s-a intamplat. Mr. Gps si-a facut treaba.

 

 

Legat de punctele de alimentare. Tin sa va informez ca am avut 2 canistre pline a cate 20L in fiecare alimentare. Din aceste 2 canistre am alimentat eu si Adriana.

Duminica dimineata am mai gasit 4L in una din canistre iar a2-a canistra era goala. Nu dau vina pe concurenti, dar eu cand am ajuns in alimentare au verificat ce scria pe canistra si ce nr de concurs aveam. DEci.... cum s-a intamplat????

 

duminica. Am avut ghinionul sa se strice aprinderea si am ramas in pana la 8km de start, langa un drum forestier.

am sunat organizatorii, mi-au spus ca in scurt timp vor trece cei care inchid traseul si ma vor ajuta. cum... nu prea stiu, erau 2 tipi, pe motor, fara chinga la ei, fara nimic. au venit , m-au vazut, au incercat sa-mi porneasca motorul... fara rezultat, au incercat sa ma ajute sa scot motorul din valea in care il coborasem in speranta ca-l voi putea porni la vale, nu au reusit nici asta. au renuntat si au plecat sa gaseasca o sfoara... si sfoara s-au facut. am tot sunat organizatorii sa le cer sa trimita o masina sau un atv, fiind foarte aproape de start si chiar pe un drum forestier. nu aveau nimic disponibil si au zis ca ma vor ajuta dupa ce se va termina cursa. ?!?!??!?!?!

 

am sunat un prieten care nu a mai concurat duminica. am trimis coordonatele gps, a venit cu masina personala( Skoda Octavia) si cu remorca. impreuna cu el si prietena lui am tras motorul din vale pana la drumul unde era masina. nu a durat mai mult de 20minute. am urcat motorul si am plecat. aveam deja aproape 4 ore de stat in padure, asteptand organizatorii....

FRATILOR NU E POSIBIL ASA CEVA!!! eu am fost un norocos, eram langa drum si nu am fost accidentat. ce se intapla daca eram intr-o zona greu accesibila si lovit???????

 

legat de track, gps, penalizari, nu mai adaug nimic. doar ca nu trebuia sa fiu descalificat, conform REGULAMENTULUI facut de voi. Am trecut prin toate CP-urile, am facut toate specialele, ( raul si banda ) , etc. Ati interpretat regulamentul, ca atunci cand am avut intreruperi in LOG sa ma descalificati ca abatere de la traseu. Nu cred ca am avut intrerupere de 350m pt ca am mers singur (fiind primul) pe traseu si daca aveam gps-ul inchis o distanta asa de mare imi era aproape imposibil sa ma orientez. ba nu.... ma puteam orienta dupa banda de marcaj.... asa este. imi cer scuze.

 

 

mai sunt multe de spus, dar cred ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul. trebuia sa contactati persoane cu experienta si sa le cereti ajutorul.

Editat de lucian.n
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am observat ca s-au afisat clasamentele intermediare si final pe siteul vostru. Am rugamintea, daca se poate, sa ne dati o lista completa, a tuturor participantilor, cu timpii reali, penalizarile si timpii totali.

 

Am inteles motivul descalificarii mele din ziua 2 (GPS inchis -> track lipsa) dar, avand in vedere ca am terminat in ambele zile, in timp util (arbitrii erau inca la sosire), sunt curioasa, pentru cultura mea generala, sa aflu cat timp am stat in padure si cam ce penalizari am avut in restul track-ului care apare ca realizat pe GPS.

 

Participantii au fost in numar mult mai mare decat cei cativa care s-au aflat pe podium si cred ca sunt multi curiosi sa stie, in ambele zile, ce performante au avut, chiar daca asta nu conteaza pentru vreun premiu.

 

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru organizatori :

 

Nr. 3 si 4 la Open au concurat separat, nu in echipa. Se poate vedea ca s-a plecat separat cu GPS-uri diferite. Nu stiu cine a stabilit ca daca s-a mers impreuna a fost o echipa si nici nu ma mai intereseaza. Eu am concurat pentru bani, mi se cuvenea locul II cu premiul de 500 ron pe care aveam intentia declarata sa-i donez Mariei Chiritescu. Nu ma intereseaza acesti bani, dar mi se pare corect si frumos din partea lor, ca organizatorii sa doneze acesti bani Mariei Chiritescu .

 

Chiritescu Simona ( mama fetitei Maria Chiritescu )

Banca : BRD ag. Eremia Grigorescu Pitesti

Cont lei : RO49BRDE030SV47505600300

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa lucrezi cu gps-ul trebuie sa te pricepi . Daca se vrea traseu impus, atunci cind se realizaeza track-ul in segmente de 500 puncte ( limitare stupida impusa de Garmin ), cel ce transforma track-urile trebuie sa se asigure ca nu se pierde precizia pentru care organizatorii nu fac nici o concesie .

Uitati un exemplu de mostra de trackuri prin acelasi loc dintre care cel galben truncat la 500 puncte tot traseul din ziua 1. Se observa cu ochiul liber, inchis, lipsa de precizie .

Deci, cum zice o vorba din batrini: "daca nu te pricepi nu pui mina, ca se strica".

post-37333-1243284389_thumb.png

 

Desisul de liane , urzici, mure , buruieni nu a avut vreo legatura cu ideea de enduro, se apropie ( la mai putin de 50 m ) de o bataie de joc ( prietenii stiu de ce )

 

 

Ai luat startul doua zile si ai Sosire in doua zile?

 

 

:)

bogdane... :P pricepi ?

SA VEDEM track-urile castigatorilor!" ( prietenii stiu de ce )"

 

 

Ziua 1 ai ajuns la finish dupa ora 19:00 cu mult , de ce te mai roade trackul

 

Vrei sa fii primul fara sosire?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa adaug inca ceva.

 

legat de "gps master", tipul din Buzau din cate am inteles.

din cauza lui, fiind si foarte ***** am ratat briefingul.

 

sambata dimineata am observat bucati lipsa din track. dupa intamplarea nefericita de la Buzau acum imi verific integral trackul cand primesc gps-ul. si eu si Ionut aveam lipsa din track, undeva intre CP3 si CP4. Se mai intampla ca atunci cand se face transferul sa mai scape bucati. in fine, m-am dus frumos la "gps master" sa-l rog frumos sa-mi verifice track-ul si sa-l refaca. mi-a spus sa revin in 5 min. am revenit si el are tupeul sa-mi spuna mie ca daca nu stiu sa folosesc gps-ul sa nu-l mai deranjez, ca am trackul pe gps. normal ca am luat foc... si i-am zis "....." sa se uite pe track ca imi lipseste o bucata din el nu tot. in fine, eu ma certam cu el in loc sa fiu atent la briefing. din cauza asta am ratat faza cu 30km si.... am avut placerea sa privesc peisajul mai mult decat trebuia. pe gps-ul meu nu era trecut decat inceputul zonei de 30km nu si finalul. ca urmare, am mers cu 30kmh pana la alimentare unde am aflat ca am mers destul....

 

sincer, daca se vor mai tine concursuri pe gps si tot acest "gps master" se va ocupa de track si verificari ma gandesc sa nu mai particip. Am facut 6 ore de la Pitesti pana la Bacau si alte 6 la intoarcere ca mr. GPS sa-si bata joc de mine.

 

mai mult, la Buzau, la cursa din primavara, am asistat la "negocierea" penalizarii unui concurent de la OldBoys. au inceput cu 60 min... si dupa intense negocieri au batut palma la 20 min. sau ceva de genul asta. oricum, nu vreau sa dau nume dar asta s-a intamplat. Mr. Gps si-a facut treaba.

 

 

Legat de punctele de alimentare. Tin sa va informez ca am avut 2 canistre pline a cate 20L in fiecare alimentare. Din aceste 2 canistre am alimentat eu si Adriana.

Duminica dimineata am mai gasit 4L in una din canistre iar a2-a canistra era goala. Nu dau vina pe concurenti, dar eu cand am ajuns in alimentare au verificat ce scria pe canistra si ce nr de concurs aveam. DEci.... cum s-a intamplat????

 

duminica. Am avut ghinionul sa se strice aprinderea si am ramas in pana la 8km de start, langa un drum forestier.

am sunat organizatorii, mi-au spus ca in scurt timp vor trece cei care inchid traseul si ma vor ajuta. cum... nu prea stiu, erau 2 tipi, pe motor, fara chinga la ei, fara nimic. au venit , m-au vazut, au incercat sa-mi porneasca motorul... fara rezultat, au incercat sa ma ajute sa scot motorul din valea in care il coborasem in speranta ca-l voi putea porni la vale, nu au reusit nici asta. au renuntat si au plecat sa gaseasca o sfoara... si sfoara s-au facut. am tot sunat organizatorii sa le cer sa trimita o masina sau un atv, fiind foarte aproape de start si chiar pe un drum forestier. nu aveau nimic disponibil si au zis ca ma vor ajuta dupa ce se va termina cursa. ?!?!??!?!?!

 

am sunat un prieten care nu a mai concurat duminica. am trimis coordonatele gps, a venit cu masina personala( Skoda Octavia) si cu remorca. impreuna cu el si prietena lui am tras motorul din vale pana la drumul unde era masina. nu a durat mai mult de 20minute. am urcat motorul si am plecat. aveam deja aproape 4 ore de stat in padure, asteptand organizatorii....

FRATILOR NU E POSIBIL ASA CEVA!!! eu am fost un norocos, eram langa drum si nu am fost accidentat. ce se intapla daca eram intr-o zona greu accesibila si lovit???????

 

legat de track, gps, penalizari, nu mai adaug nimic. doar ca nu trebuia sa fiu descalificat, conform REGULAMENTULUI facut de voi. Am trecut prin toate CP-urile, am facut toate specialele, ( raul si banda ) , etc. Ati interpretat regulamentul, ca atunci cand am avut intreruperi in LOG sa ma descalificati ca abatere de la traseu. Nu cred ca am avut intrerupere de 350m pt ca am mers singur (fiind primul) pe traseu si daca aveam gps-ul inchis o distanta asa de mare imi era aproape imposibil sa ma orientez. ba nu.... ma puteam orienta dupa banda de marcaj.... asa este. imi cer scuze.

 

 

mai sunt multe de spus, dar cred ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul. trebuia sa contactati persoane cu experienta si sa le cereti ajutorul.

 

 

Smechere , am fost unul din oamenii cu cea mai mare rabdare din tot concursul asta.

Cred ca mi-am pierdut rabdarea si de aceea casa nu te bag................................................................

Dute frate si fa compunere in alta parte.

 

VREI SI TU UN SET DE CUPE SA-TI ALEGI UNA.

SUNT TARE CURIOS CE AI SA FACI LA SIBIU , CA VAD CA TU AI PROPRIILE TALE REGULAMENTE ........................ SI LA CATE CURSE AI ORGANIZAT AI DEJA GREATA DE ORICINE

 

VREI NEAPARAT SA TE BALACARESTI CU CINEVA SI SA FACI LUMEA DE (cuvant urat)

 

FA TU CURSA CHELTUIESTE 20.000 EUR SI APOI BEEP PA TINE CUM VREI

 

Pentru organizatori :

 

Nr. 3 si 4 la Open au concurat separat, nu in echipa. Se poate vedea ca s-a plecat separat cu GPS-uri diferite. Nu stiu cine a stabilit ca daca s-a mers impreuna a fost o echipa si nici nu ma mai intereseaza. Eu am concurat pentru bani, mi se cuvenea locul II cu premiul de 500 ron pe care aveam intentia declarata sa-i donez Mariei Chiritescu. Nu ma intereseaza acesti bani, dar mi se pare corect si frumos din partea lor, ca organizatorii sa doneze acesti bani Mariei Chiritescu .

 

Chiritescu Simona ( mama fetitei Maria Chiritescu )

Banca : BRD ag. Eremia Grigorescu Pitesti

Cont lei : RO49BRDE030SV47505600300

 

 

DE FAPT CE VREI ?

3 A FOST SEPARAT SI 4 SEPARAT , CINE TI-A SPUS CA AU FOST IMPREUNA.

S-A GRESIT CALCULUL INITIAL PT BACANU , AM RECTIFICAT , AFOST PLATIT LOCUL 1 , 2 , 3 SI 4 LA OPEN .

CE BANI MAI TREBUIE DE LA ORGANIZATORI.

ROGA TU CONCURENTII CARE NU AO NEVOIE DE BANI SA DONEZE BANII , SINCER NOI AM DONAT MULT DE VINERI PANA DUMINICA SI ACUM NE TRAGEM SUFLETELE.

 

SINCER , CE VREI DE FAPT ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am observat ca s-au afisat clasamentele intermediare si final pe siteul vostru. Am rugamintea, daca se poate, sa ne dati o lista completa, a tuturor participantilor, cu timpii reali, penalizarile si timpii totali.

 

Am inteles motivul descalificarii mele din ziua 2 (GPS inchis -> track lipsa) dar, avand in vedere ca am terminat in ambele zile, in timp util (arbitrii erau inca la sosire), sunt curioasa, pentru cultura mea generala, sa aflu cat timp am stat in padure si cam ce penalizari am avut in restul track-ului care apare ca realizat pe GPS.

 

Participantii au fost in numar mult mai mare decat cei cativa care s-au aflat pe podium si cred ca sunt multi curiosi sa stie, in ambele zile, ce performante au avut, chiar daca asta nu conteaza pentru vreun premiu.

 

Va multumesc.

 

OK , SE REZOLVA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bogdane , inchide computeru , culca-te , si mai hai si tu pe la curse .

 

gata !

 

 

ne vedem la sibiu .

 

 

Sa stii ca am sa vin.

Sper sa nu te incingi la fel , ca ai sa mori repede , oricum pari imbatranit.

Daca e asa la curse mai bine ma dau acasa , ca eu ma dau de placere nu de cearta.

Si nici nu trantesc la nimeni farfuria cu ciorba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Smechere , am fost unul din oamenii cu cea mai mare rabdare din tot concursul asta.

Cred ca mi-am pierdut rabdarea si de aceea casa nu te bag................................................................

Dute frate si fa compunere in alta parte.

Din partea unui organizator de concursuri o astfel de atitudine si un astfel de limbaj sunt ... inadmisibile. Probabil din cauza ca pe forum nu puteti sa ne penalizati cu zilele. Ai incercat vreo data sentimentele traite de Lucian ? De ce este el shmeker, pentru ca semnaleaza o problema ? Daca se accidenteaza cineva grav e pe barba lui , ca doar a semnat !

 

Cred ca nu meritati semnaturile " pentru federatie ". Ati bagat-o pe mineca din cauza accidentului urit cu atv-ul si incercati sa va mai acoperiti cu citeva hirtii ( a propos nici nu avea antet asa ca am v-am semnat o polita in alb ) de asa-zisul regulament si exigenta "clasa profi".

 

Mai organizati si altele ca va pricepeti. Reprosurile noastre sunt nejustificate si tendentioase.

Noi o sa ne vedem de intilnirile prietenesti pentru ca acestea conteaza cel mai mult si nu premiile.

Am avut un 2 start-uri dar sosiri nici una, prima din cauza dezinformarii iar a doua nu-si avea rostul, fiind descalificat. Oricum problema mea e la 50m de concurs.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din partea unui organizator de concursuri o astfel de atitudine si un astfel de limbaj sunt ... inadmisibile. Probabil din cauza ca pe forum nu puteti sa ne penalizati cu zilele. Ai incercat vreo data sentimentele traite de Lucian ? De ce este el shmeker, pentru ca semnaleaza o problema ? Daca se accidenteaza cineva grav e pe barba lui , ca doar a semnat !

 

Cred ca nu meritati semnaturile " pentru federatie ". Ati bagat-o pe mineca din cauza accidentului urit cu atv-ul si incercati sa va mai acoperiti cu citeva hirtii ( a propos nici nu avea antet asa ca am v-am semnat o polita in alb ) de asa-zisul regulament si exigenta "clasa profi".

 

Mai organizati si altele ca va pricepeti. Reprosurile noastre sunt nejustificate si tendentioase.

Noi o sa ne vedem de intilnirile prietenesti pentru ca acestea conteaza cel mai mult si nu premiile.

Am avut un 2 start-uri dar sosiri nici una, prima din cauza dezinformarii iar a doua nu-si avea rostul, fiind descalificat. Oricum problema mea e la 50m de concurs.

 

 

CRED CA VOI SUNTETI AIA CARE ATI UMPLUT FORUMUL CU PROSTII

CE PRIETENIE ESTE SA TERFELESTI ORGANIZATORUL CA TU NU AI TIMP SOSIRE , DAR TE ........... GRIJA DE CLASAMENT, TRACK.....

PENTRU TINE NIMIC NU E BUN .

NU MAI BAGA PROSTII IN CAP LA ALTI OAMENI , CA NU AU NEVOIE

CARE E PILOTUL CU ATV CARE A AVUT ACCIDENT URAT - DE LA URGENTE A FOST TRIMIS ACASA IN PRIMA SECUNDA - - CONTUZIE.

 

 

STII CARE E TREABA , IMI PARE SI RAU CA AM FACUT CURSA PENTRU OAMENI CA TINE SI ORICUM ASI DORI SI PAREREA ALTORA APROPO DE CURSA ,,,,,,,, VARZA CUM SPUI TU.

 

SMECHERE FARA SOSIRE ADUS LA PARC FERME DE NISTE ORGANIZATORI CEAPA

 

E NORMAL SA-TI IESI DIN PAPENI DUPA OAMENI CA TINE , MAI ZICE OMUL UNA DOUA , DAR TIE NU-TI COMVINE NIMIC:

PATUL E PREA TARE

VINUL E ACRU

VITELUL E PREA ATOS

ORGANIZATORUL PREA PROST SA TE SUPORTE.........

 

Enduro-Raly Race , acest "SponsorListMoldaviacs"? la capitolul organizare..... praf pe drum.

1) Gps-ul are eroare de pozitionare , daca traseul a fost stabilit cu o pocnitoare luat de pe automobilul din dotare ..... , uite eroare de 80 m de la punctul marcat cu banda( in coltul dreapta sus se observa banda alb-rosie in copac . Trebuie sa ma credeti pe cuvintul meu de pionier ca gps-ul era set-at pe 80 m.

Ia sa-i penalizam pe organizatori pentru eroare de gps .

post-37333-1243281449_thumb.jpg

2 la CT6 mi s-a spus ca timpul de la ct6 este final pentru ca s-a scurtat cursa si putem sa mergem pe unde vrem la parcul rece, am mers totusi pe track pentu distractie cu exceptia ultimilor kilometri . Evident am fost descalificat .

Daca oficialii au mai multa treaba cu recolta de prune sa nu deschida gura, n-am venit la concurs sa verific oficiali cu alcooltesterul, eu alerg pentru ultimul loc.

post-37333-1243282835_thumb.png

 

 

MULTUMIM PENTRU POZE.

 

NU ARE LEGATURA CU RESTUL

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ultimul post pe aceasta sectiune .

Pe mine nu m-a adus inapoi inchizatorii de traseu, nu mi-au carat motocicleta, nu m-au scos din ripe. Eu chiar m-am intors pentru un concurent deoarece nu mai avea benzina si am donat 1l de benzina sa salvez timpul maturatorilor de traseu. N-am concurat pentru premiu sa-ti fie clar si nu ma cert cu tine pentru rezultat.

Nu ai de unde sa stii cit se smeker sunt si ce fel de om sunt. Nu te victimiza inutil, citeste istoricul meu pe forum si mai vorbim dupa aceea. Faptul ca ai cheltuit 20Ke nu iti da dreptul sa-ti sune bip-erul. Ne jignesti pe toti si iti faci un mare deserviciu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu te baga...stii cum e : ala care se baga sa desparta o bataie o ia cel mai rau. :)

 

oricum, there is some heavy shit going on here....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate discutia incepe sa ia o directie total gresita... Este pacat sa aruncam cu pietre in organizatori. Exista discutii contradictorii pt ca este imposibil sa aduni 100 de oameni si dupa 2 zile de concurs sa plece toti acasa multumiti. Vor exista totdeauna discutii,atata timp cat se vor face curse pe GPS de persoane care au cunostinte medii in ceea ce priveste jucaria...Daaar...trebuie tinut cont de un anumit lucru:cel care organizeaza un concurs depune o munca fantastica,este foarte solicitant dpdv fizic,psihic,economic sa ajungi sa poti spune ,,haideti la cursa". Sunt zile,saptamani intregi petrecute in cautarea traseului...indiferent cum e acel traseu,ei au vrut sa dea ce era mai bun,sunt zile multe in cautarea sponsorului pt ca cei ce se urca pe podium sa fie rasplatiti cum li se cuvine...samd. Ne-am simtit toti bine sambata seara la petrecere...mancarica buuunaaa,vinisori bun,stand la masa cu prieteni din toata tara. Toate acestea se datoreaza unui club care se angajeaza sa organizeze un concurs,sapt trecuta a fost Deva,acum au fost baietii de la X-Cape,in we vor fi cei de la Valcea cu Sibiul,toate acestea neconditionat,nu se imbogateste nimeni dupa un concurs. Parerea mea ca in loc sa ramanem cu resetimente,ar trebui sa spune multumesc pt munca ce ati depus-o...pt noi. Nu contest faptul ca au existat probleme cu track-ul,cu arbitrarea,cu timpii,cu penalizarile,dar toate acestea se pot discuta intr-o maniera in care sa nu jignim pe nimeni. Nu conteaza ca m-am bagat in boscheti si am defrisat padurea ca asa imi arata GPS-ul,nu conteaza ca am facut traseul ca toti ceilalti dar nu am ajuns in timp util la finish deci am fost descalificata,nu conteaza ca m-am pierdut,ca m-am chinuit,ca m-am enervat de mii de ori...conteaza ca am fost acolo,ca m-am dat si ca m-am simtit bine. Acesta este rolul curselor prietenesti! F buna ideea lui Jumba cu intocmirea unui regulament general care sa fie aplicat la concursurile de genul acesta. Ar simplifica atat treaba organizatorului cat si a noastra,al concurentilor...nu ar mai trebui sa invatam de fiecare data un nou regulament. Bogdane,observi ca sunt multe persoane nemultumite,cu nelamuriri,cu intrebari... Zici ca ai fost persoana cu cea mai multa rabdare in concursul acesta. Da,asa este! Dar atunci mai rezista un pic,fa un efort si da-le oamenilor raspunsuri mai concludente,fara atatea beep-uri. Ar fi pacat sa se strice relatii din cauza stresului acumulat,deoarece peste o saptamana cand poate vei fi si tu odihnit ai da raspunsuri mai explicite...dar va fi prea tarziu...atunci deja se va discuta cursa de la Sibiu. Nu mai lua fiecare post ca pe un afront personal. Te-as mai ruga frumos sa postati lista cu rezultatele integral...suntem si noi curiosi astia mai castraveti(vorba cuiva),cam ce loc,ce timpi am facut. Cu respect,Andrea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DE FAPT CE VREI ?

3 A FOST SEPARAT SI 4 SEPARAT , CINE TI-A SPUS CA AU FOST IMPREUNA.

S-A GRESIT CALCULUL INITIAL PT BACANU , AM RECTIFICAT , AFOST PLATIT LOCUL 1 , 2 , 3 SI 4 LA OPEN .

CE BANI MAI TREBUIE DE LA ORGANIZATORI.

ROGA TU CONCURENTII CARE NU AO NEVOIE DE BANI SA DONEZE BANII , SINCER NOI AM DONAT MULT DE VINERI PANA DUMINICA SI ACUM NE TRAGEM SUFLETELE.

 

SINCER , CE VREI DE FAPT ?

 

Eu, cu nr 4 trebuia sa fiu pe locul II si sa primesc 500 ron.

Alex cu nr 3 pe locul I trebuia sa primeasca 1000 ron.

La premiere, mi s-a spus ca am fost in echipa cu nr 3, sunt pe locul I si trebuie sa impartim premiul.

Nu mai vorbesc cat de penibil m-am simtit sa fac poze cu capacul de la cupa lui Alex.

Am considerat ca nu era momentul de discutii in timpul premierii, dar acum cred ca putem indrepta lucrurile.

Eu la cei 500 ron ma refer pe care trebuia sa-i primesc pentru locul II. M-am inscris intr-un concurs, am platit o taxa de participare, am respectat regulamentul, nu am nedreptatit pe nimeni si nu vreau sa fiu nedreptatit de nimeni.

Nu vreau sa primesc eu personal acei bani ci as vrea sa fie donati Mariei Chiritescu.

Daca am gresit cumva la calcule te rog sa ma corectezi.

 

Nu cred ca ai personal nici o vina in asta, dar cred ca ar da bine si pentru clubul vostru sa indreptati lucrurile.

Astept pozitia voastra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo Andreea!!!!

 

Stiu ce inseamna sa organizezi evenimente si la sfarsit sa fii acrit de atatea lipsuri si scapari de organizare.

Unii au mai multa experienta decat altii, unii au de unde sa se inspire, altii nu si incearca sa improvizeze sau sa inventeze. DAR, deci DAR cred ca o facem cu intentii cat de bune posibil. Nu cred ca cineva se pune pe organizat un concurs cu gandul sa castige el sau cineva anume, pentru ca ii este prieten sau mai stiu eu ce.

Petrica, cel care s-a ocupat de gps-uri, este membru in clubul nostru XMRaid, si cum am auzit barfe pe tema ca ar fi favorizat pe cineva l-am rugat sa posteze track-urile suprapuse ale castigatorilor cu care fiecare poate sa confrunte ce are el in gps.

Sper sa gaseasca modul de a face lucrul asta.

Toti vrem sa castigam si e normal, dar trebuie sa stim si sa acceptam ca nu mereu e posibil. din diferite motive. Erorile sunt greu de evitat numai daca organizezi. Daca nu, atunci nu ai unde sa gresesti si nu te doare capul, nu te enervezi si nu raspunzi urat nimanui. Dar asta vrem? sa nu sufere nimeni?

Suparati am fost cu totii cand vedeam ca track-ul o lua razna prin balarii si trebuia sa rupem liane cu gatul (am vazut ca aproape toti avem gaturile insemnate) injuram si mergeam mai departe sau ne intorceam si reintram in track de unde am iesit. Cu totii am facut asta si fiecare ar merita un premiu dar e greu de realizat.

O prietena mi-a sugerat sa fac la concursul viitor premierea ca la six days cu medalii pentru toata lumea. Dar ce implica asta stie cineva? Sunt convins ca toti stim. Multi bani si multe persoane implicate.

Baietii de la Bacau sunt norocosi pentru ca sunt multi si au si puteri financiare nu indiferente. Data viitoare sunt convins ca vor sti mult mai bine ce si cum trebuie facut.

Pana atunci eu zic sa nu mai tragem in pianisti. Vor ramine din ce in ce mai putini si ar fi pacat sa ramanem fara muzica pentru distractia noastra preferata.

Hai sa ne italnim odata la o prieteneasca unde sa ne dam cu motorul de la 09.00 pana la 13.00 si apoi sa punem la punct un regulament. Pe stuctura celui propus de prietenul nostru Jumba eu cred ca o sa iasa beton armat .

Si atunci putem taia capul celor care se abat.

 

Pana atunci hai sa ne vedem la Sibiu si sa facem planul.

 

Ovidiu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa adaug inca ceva.

 

legat de "gps master", tipul din Buzau din cate am inteles.

din cauza lui, fiind si foarte ***** am ratat briefingul.

 

sambata dimineata am observat bucati lipsa din track. dupa intamplarea nefericita de la Buzau acum imi verific integral trackul cand primesc gps-ul. si eu si Ionut aveam lipsa din track, undeva intre CP3 si CP4. Se mai intampla ca atunci cand se face transferul sa mai scape bucati. in fine, m-am dus frumos la "gps master" sa-l rog frumos sa-mi verifice track-ul si sa-l refaca. mi-a spus sa revin in 5 min. am revenit si el are tupeul sa-mi spuna mie ca daca nu stiu sa folosesc gps-ul sa nu-l mai deranjez, ca am trackul pe gps. normal ca am luat foc... si i-am zis "....." sa se uite pe track ca imi lipseste o bucata din el nu tot. in fine, eu ma certam cu el in loc sa fiu atent la briefing. din cauza asta am ratat faza cu 30km si.... am avut placerea sa privesc peisajul mai mult decat trebuia. pe gps-ul meu nu era trecut decat inceputul zonei de 30km nu si finalul. ca urmare, am mers cu 30kmh pana la alimentare unde am aflat ca am mers destul....

 

sincer, daca se vor mai tine concursuri pe gps si tot acest "gps master" se va ocupa de track si verificari ma gandesc sa nu mai particip. Am facut 6 ore de la Pitesti pana la Bacau si alte 6 la intoarcere ca mr. GPS sa-si bata joc de mine.

 

mai mult, la Buzau, la cursa din primavara, am asistat la "negocierea" penalizarii unui concurent de la OldBoys. au inceput cu 60 min... si dupa intense negocieri au batut palma la 20 min. sau ceva de genul asta. oricum, nu vreau sa dau nume dar asta s-a intamplat. Mr. Gps si-a facut treaba.

 

 

Legat de punctele de alimentare. Tin sa va informez ca am avut 2 canistre pline a cate 20L in fiecare alimentare. Din aceste 2 canistre am alimentat eu si Adriana.

Duminica dimineata am mai gasit 4L in una din canistre iar a2-a canistra era goala. Nu dau vina pe concurenti, dar eu cand am ajuns in alimentare au verificat ce scria pe canistra si ce nr de concurs aveam. DEci.... cum s-a intamplat????

 

duminica. Am avut ghinionul sa se strice aprinderea si am ramas in pana la 8km de start, langa un drum forestier.

am sunat organizatorii, mi-au spus ca in scurt timp vor trece cei care inchid traseul si ma vor ajuta. cum... nu prea stiu, erau 2 tipi, pe motor, fara chinga la ei, fara nimic. au venit , m-au vazut, au incercat sa-mi porneasca motorul... fara rezultat, au incercat sa ma ajute sa scot motorul din valea in care il coborasem in speranta ca-l voi putea porni la vale, nu au reusit nici asta. au renuntat si au plecat sa gaseasca o sfoara... si sfoara s-au facut. am tot sunat organizatorii sa le cer sa trimita o masina sau un atv, fiind foarte aproape de start si chiar pe un drum forestier. nu aveau nimic disponibil si au zis ca ma vor ajuta dupa ce se va termina cursa. ?!?!??!?!?!

 

am sunat un prieten care nu a mai concurat duminica. am trimis coordonatele gps, a venit cu masina personala( Skoda Octavia) si cu remorca. impreuna cu el si prietena lui am tras motorul din vale pana la drumul unde era masina. nu a durat mai mult de 20minute. am urcat motorul si am plecat. aveam deja aproape 4 ore de stat in padure, asteptand organizatorii....

FRATILOR NU E POSIBIL ASA CEVA!!! eu am fost un norocos, eram langa drum si nu am fost accidentat. ce se intapla daca eram intr-o zona greu accesibila si lovit???????

 

legat de track, gps, penalizari, nu mai adaug nimic. doar ca nu trebuia sa fiu descalificat, conform REGULAMENTULUI facut de voi. Am trecut prin toate CP-urile, am facut toate specialele, ( raul si banda ) , etc. Ati interpretat regulamentul, ca atunci cand am avut intreruperi in LOG sa ma descalificati ca abatere de la traseu. Nu cred ca am avut intrerupere de 350m pt ca am mers singur (fiind primul) pe traseu si daca aveam gps-ul inchis o distanta asa de mare imi era aproape imposibil sa ma orientez. ba nu.... ma puteam orienta dupa banda de marcaj.... asa este. imi cer scuze.

 

 

mai sunt multe de spus, dar cred ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul. trebuia sa contactati persoane cu experienta si sa le cereti ajutorul.

 

 

Salutare la toata lumea.

 

Am imprumutat userul de la Stefan pentru a INCERCA sa dau un raspuns unora dintre voi.

 

Am sa incep cu Lucian pentru ca, ma ataca cam dur si nu cred ca este cazul.

 

Este adevarat ca unora dintre voi nu s-a transferat bine o parte din trac dar cred ca am rezolvat la toata lumea care a venit si mi-a spus aceasta problema chiar daca nu am putut chiar in momentul respectiv.

 

Legat de trac si de nr. de puncte de pe trac, fiecare dintre voi a avut in prima zi 8 parti de trac adica aprox 3500 de puncte. GPS-urile voastre au inregistrat in prima zi pe log un nr de puncte apropiat de 3500, deci nu catre acuratete trebuie sa ne indreptam atentia.

Sunt de acord cu voi ca partea de la CP 6 la Finish a fost mai complicata si ca tracul va ducea prin nu-stiu-ce boscheti. NU EU AM FACUT ACEST TRAC si nu imi asum nimic din ceea ce era pe traseu.

Eu personal nu stiu ce este in padure pentru ca nu am fost acolo cu voi. Eu pe calculator vad pe unde e tracul si pe unde mergeti voi si in functie de asta am dat penalizarile.

 

Legat de clasament, pot sa va spun ca s-a facut exact pe baza regulamentului. Pe prima pagina din acest topic, la primul post al lui Bogdan scrie asa:

"Traseul va fi marcat cu track GPS , necesar de urmat in conformitate , concursul fiind compus din probe speciale cronometrate. Nerealizarea in totalitate a traseului conform track-ului impus atrage dupa sine penalizari sau descalificarea din competitie.

Fiecare zi de concurs are un START si o SOSIRE"

 

Pentru a fi in clasament era necesar:

- sa iei startul

- sa ajungi la finish pana la orele 19:00 prima zi si 15:00 ziua a doua

- sa predai GPS-ul

- sa realizezi in totalitate tracul.

 

Faptul ca unora li s-a inchis GPS-ul sau ca nu au ajuns la finish pana la orele 19 respectiv 15 a adus de la sine descalificarea pentru ca aceste date nu pot sa le dau de la mine si nici dl Dragomir nu poate.

Toate penalizarile care s-au dat au fost in functie de cum ati mers pe traseu. Au fost 2 persoane carora le-am aratat la sfarsitul zilei a doua cum au mers pe traseu si nu le-a venit sa creada ca au iesit din trac la distante asa mari.

Cat despre negocieri de penalizari, nu au cum sa se intample pentru ca aceste penalizari le-am facut cu dl Dragomir pentru ziua de sambata, noaptea, de la ora 12 pana la ora 6 dimineata, cand aproape toti dintre voi dormeau, iar duminica la restaurant. SUNT DE ACORD CU VOI CA ACESTE PENALIZARI PE CARE LE-ATI PRIMIT AU FOST PREA MARI, DAR AU FOST CONFORM REFULAMENTULUI care l-ati semnat si ar fi trebuit sa-l si cititi cu atentie, si ca a transformat acest concurs in unul de navigare si nu in unul de motociclism, lucru care a adus pe podium poate nu cei mai buni enduristi ci pe cei mai buni navigatori.

Mi-a zis cineva ca mai bine facea traseul pe jos si iesea pe locul intai ca nu avea penalizari. Are foarte mare dreptate.

 

Legat de limitarea de 30 km la ora,sunt 100% sigur ca toata lumea a avut in GPS patru zone cu acesta limitare, adica 4 waypoints cu "zona 30km/h" si 4 cu "sfarsit zona 30 km/h". Daca unii dintre voi ati mers pe zoom 500M1km este posibil sa nu le fi vazut ca s-a suprapus cu un alt waypoint de pe traseu.

 

Nu am descalificat pe nimeni pentru faptul ca s-a intrerupt GPS-ul si s-a spart logul in mai multe bucati, pe care la unii dintre voi am stat si le-am lipit una de cealalta, ci am descalificat doar pe cei care LE-AU LIPSIT BUCATI din traseu.

 

Ar ma fi multe de spus dar nu am timp sa dau raspuns fiecaruia dintre voi si nici nu vreau sa fac asta.

 

Ma bucur ca au fost unii care au venit sa se simta bine, sa se dea cu motorul, sa se intalneasca cu prieteni si ii apreciez pe cei care s-au oprit pe traseu sa ii ajute pe cei care aveau nevoie de ajutor chiar daca stiau ca o sa piarda timp si poate podiumul. Ma bucur ca au existat concurenti care au venit la distractie, dar care au mers pe traseu bine (timp + GPS) si la sfarsit au ajuns sa castige un premiu. Pentru acestia, tot respectul meu.

 

Imi cer scuze personal lui Sorin Chebac pentru incurcatura cu locul la finish. A fost o scapare de-a mea pe care mi-o asum.

 

Cam atat am vrut sa zic.

 

Sper sa vedeti mai mult "partea plina a paharului" si va doresc numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate discutia incepe sa ia o directie total gresita... Este pacat sa aruncam cu pietre in organizatori. Exista discutii contradictorii pt ca este imposibil sa aduni 100 de oameni si dupa 2 zile de concurs sa plece toti acasa multumiti. Vor exista totdeauna discutii,atata timp cat se vor face curse pe GPS de persoane care au cunostinte medii in ceea ce priveste jucaria...Daaar...trebuie tinut cont de un anumit lucru:cel care organizeaza un concurs depune o munca fantastica,este foarte solicitant dpdv fizic,psihic,economic sa ajungi sa poti spune ,,haideti la cursa". Sunt zile,saptamani intregi petrecute in cautarea traseului...indiferent cum e acel traseu,ei au vrut sa dea ce era mai bun,sunt zile multe in cautarea sponsorului pt ca cei ce se urca pe podium sa fie rasplatiti cum li se cuvine...samd. Ne-am simtit toti bine sambata seara la petrecere...mancarica buuunaaa,vinisori bun,stand la masa cu prieteni din toata tara. Toate acestea se datoreaza unui club care se angajeaza sa organizeze un concurs,sapt trecuta a fost Deva,acum au fost baietii de la X-Cape,in we vor fi cei de la Valcea cu Sibiul,toate acestea neconditionat,nu se imbogateste nimeni dupa un concurs. Parerea mea ca in loc sa ramanem cu resetimente,ar trebui sa spune multumesc pt munca ce ati depus-o...pt noi. Nu contest faptul ca au existat probleme cu track-ul,cu arbitrarea,cu timpii,cu penalizarile,dar toate acestea se pot discuta intr-o maniera in care sa nu jignim pe nimeni. Nu conteaza ca m-am bagat in boscheti si am defrisat padurea ca asa imi arata GPS-ul,nu conteaza ca am facut traseul ca toti ceilalti dar nu am ajuns in timp util la finish deci am fost descalificata,nu conteaza ca m-am pierdut,ca m-am chinuit,ca m-am enervat de mii de ori...conteaza ca am fost acolo,ca m-am dat si ca m-am simtit bine. Acesta este rolul curselor prietenesti! F buna ideea lui Jumba cu intocmirea unui regulament general care sa fie aplicat la concursurile de genul acesta. Ar simplifica atat treaba organizatorului cat si a noastra,al concurentilor...nu ar mai trebui sa invatam de fiecare data un nou regulament. Bogdane,observi ca sunt multe persoane nemultumite,cu nelamuriri,cu intrebari... Zici ca ai fost persoana cu cea mai multa rabdare in concursul acesta. Da,asa este! Dar atunci mai rezista un pic,fa un efort si da-le oamenilor raspunsuri mai concludente,fara atatea beep-uri. Ar fi pacat sa se strice relatii din cauza stresului acumulat,deoarece peste o saptamana cand poate vei fi si tu odihnit ai da raspunsuri mai explicite...dar va fi prea tarziu...atunci deja se va discuta cursa de la Sibiu. Nu mai lua fiecare post ca pe un afront personal. Te-as mai ruga frumos sa postati lista cu rezultatele integral...suntem si noi curiosi astia mai castraveti(vorba cuiva),cam ce loc,ce timpi am facut. Cu respect,Andrea
SALUT BAIETI SI MAI ALES FETE!ca un analist fin si atent al miscarii enduriste din romania va cer permisiunea de a fi total de acord ci REA(regina mea)deci nu voi scrie decat un foarte scurt comentariu:va rog foarte mult sa nu uitati ca nici concurentii nici organizatorii nu sunt profesionisti(nu din asta isi castiga existenta),ca atare Felicitari organizatorilor!,Felicitari concurentilor!,iubiti va!,construiti impreuna enduro(vorba lui brucan,,20 -50 ani,,)!si dati mi si mie nr de tel al lui REA ca as vrea sa o cunosc personal sa i multumesc ca mi a luat comentariul din gura!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...