Bogdan D. Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 In perioada 17-20 iule va avea loc prima intalnire a Tenerestilor din Romania. Sunt invitati cei care detin urmatoarele motociclete: Yamaha Super Tenere, Yamah Tenere, Yamaha XT, Yamaha TT. Mai multe detalii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ne bagam ne bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 daca am TDM primiti? imi place traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 daca am TDM primiti? imi place traseul Nu prea te incadrezi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 In perioada 17-20 iule va avea loc prima intalnire a Tenerestilor din Romania. Sunt invitati cei care detin urmatoarele motociclete: Yamaha Super Tenere, Yamah Tenere, Yamaha XT, Yamaha TT. Mai multe detalii aici. salutare primiti si un pui de xt?! am o yamaha xt 125r cumparata in 2008 am facut de 2 ori transalpina anu trecut si mi-a placut la nebunie am facut traseul descris pe forum in mare parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Nu prea te incadrezi .... ( dar in mine bate aceeasi inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 ( dar in mine bate aceeasi inima ... pune ti un stiker cu XT... si po' sa vii:D.... stiu o motoreta Yamaha Tenere cu transplant ...de la un TDM:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 si eu o stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Confirmarea participarii aici Invitatia este valabila pentru cei care detin Super Tenere, Tenere, XT si TT, nu conteaza anul de fabricatie, starea motocicletei sau capacitatea cilindrica!!! Editat Iunie 22, 2009 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate