alex_gherman_agh Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Inainte arata asa : Acesta este rezultatul a 2 saptamani de asteptare...eu zic ca merita. Tot respectul pentru artist, i-am dat o gramada de poze ca si tema, si asta a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Frumoasa jucaria, s-o stapanesti sanatos si... km multi cum ii place VFR-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Sincer mie nu imi place cum a iesit, cred ca un efect f apropiat il obtineai cu stickere si ieseai mai ieftin dar acuma na, fiecare cu fixurile lui .Poate ca pozele nu reflecta cu adevarat calitatea lucrarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Sincer mie nu imi place cum a iesit, cred ca un efect f apropiat il obtineai cu stickere si ieseai mai ieftin dar acuma na, fiecare cu fixurile lui .Poate ca pozele nu reflecta cu adevarat calitatea lucrarii La fel zic...cu ce a gresit saracu motor sa pui angrenajele alea pe el? In fine fiecare cu ,,pasaricile"lui.Acum ca ai mai multe ,,rotite"pe mobra trebuie sa le invarti.La cat mai multi kilometri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Peransamblu arata ok, tematica e seper, futurista ... da parca is mult prea multe roti frate, unde mai pui ca multe dintre ele is imposil de invartit(vezi air-brush-ul de pe topcase) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 E, toata lumea stie ca arta e subiectiva si trezeste cate un raspuns in fiecare. Ce vedetzi aici e pentru sufletul meu, care raspunde la angrenajele nefunctionale tocmai pentru ca e de inginer Si sa ne vedem pe drumurile patriei, pentru ca ard de nerabdare sa invart rotitzele cat mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 vad ca esti din ab cin tia facut aerografu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate