Dan Cata Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Apropos de ce spunea Kinder...stateam si ma gandem,in situatii din astea,cand se duce naiba si casca...banii aia ti-i da cineva?Ca totusi...sunt destui banuti,banuiesc ca majoritatea au casti de la o suta si ceva de euro in sus,nu mai vorbesc de cei care au casti de sute de euro bune... da, casca si echipament, separat de factura motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Pt orice accident produs ar trebui suspendat permisul celui vinovat. Perioada de 30 pana la 90 zile,in functie de gravitate,iar (re)educa mai bine pe cei nediciplinati sau nepasatori. "Nu l-am vazut" este o greseala omeneasca,dupa cum arata studiile,dar nu este o scuza.Cu cat vor sta mai mult "pe bara" cu atat isi vor antrena mai bine atentia. Bafta cu reparatiile. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Pt orice accident produs ar trebui suspendat permisul celui vinovat. Perioada de 30 pana la 90 zile,in functie de gravitate,iar (re)educa mai bine pe cei nediciplinati sau nepasatori. "Nu l-am vazut" este o greseala omeneasca,dupa cum arata studiile,dar nu este o scuza.Cu cat vor sta mai mult "pe bara" cu atat isi vor antrena mai bine atentia. Bafta cu reparatiile.. Subscriu!!! Astept cu interes detalii despre cum ai rezolvat cu asigurarile!!!(regie propie sau service). Si eu astept din decembrie sa-mi dea banii la asigurare(am decis sa-mi fac in regie propie,dupa ce inspectorul m-a asigurat ca iau banii in 15 zile)...se pare ca am luat o decizie proasta!(de aceea parerea mea este sa rezolvi prin service). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 hai sa revin cu un mic apdeit... motorul este in service. dupa constatarea celor de la asigurari, a urmat cea a baietilor de la bavaria... evident - diferenta enorma... cei de la asigurari trecusera vreo 10 repere, la verificarea de service au iesit 22 - majoritatea care nu se vad cu ochiul liber. sau, care nu se vad de cineva care nu se pricepe... pasul urmator - marti cei de la asigurari vor merge la service sa vada noile "amanunte" si sa refaca cuantumul de daune... am omis sa va spun totalul daunelor... mi-a stat ceasul cand am auzit suma... ma rog, asta e... nici nu-l spun ca e astronomic... inca o data multam fain de urari de bine. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate