Sari la conținut

WhiteWolf

Membru
  • Număr conținut

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de WhiteWolf

  1. Greu de acceptat o asemenea trista veste,cu atat mai mult cu cat este vorba despre omul bun, vesel,jovial,șugubăț la vorba,care a fost Ivan. Noi,camarazii motociclisti, nu te vom uita. Dumenezeu sa-ti ierte pacatele,iar odihna sa-ti fie vesnica! Condoleante familiei!
  2. WhiteWolf

    Accidente 2023

    ACCIDENT IN ROSU,CHIAJNA. WEEKEND 16-17.12.2023. KAWASAKI Z800 Motocicleta accidentata(capacul ambreiajului spart,etc) pare abandonata pe bordura. Daca detinatorul,care sper ca-i ok,familia sau prietenii au nevoie de depozitarea temporara a motocicletei sa sune la 0724180218.
  3. Salut.Fabricat in Italia. Cumparat nou din Spania de primul propietar. "proprietar"
  4. Vand Piaggio X7 125,an fabricatie 2008. 10614km,in crestere. Service complet octombrie 2022. Toate fluidele,filtru ulei,rulmenti jug,anvelope fata/spate si curea transmisie(Malossi) schimbate. Reglaj supape si service etrieri frana.Discuri si placute originale. ITP octombrie 2024. Urme de uzura. 10630km,in crestere. Chiajna. Tel: 0724180218 1200euro. Negociabil.
  5. Salutari tuturor. Aș dori să intru în legatura cu cineva care trece prin mijlocul Serbiei (Kragujevac) în perioada următoare. Tel. 0724180218
  6. Va salut. Sper ca sunteți bine și băgați km la greu dacă n-ati mai oprit pe aici de 2 luni. Sănătate și spor la km.
  7. Succes in continuare.Vremea se incalzeste,zilele se lungesc,o sa puteti depasi usor cei 3.333 km lunari. Felicitari pt noul CRF 300.
  8. Cu speranta ca prognoza meteo nu se va schimba si vom fi destul(legal) de treji dupa noaptea dintre ani,va propun o plimbare inaugurala 2021. Traseu: Sun Plaza,Bd.Tineretului,Pasajul Unirii,Pt.Romana,Pt.Victoriei,Pt.Ch. de Gaulle,Arcul de Triumf,Pt.Presei Libere,Baneasa S. Center. Vehicul,orice cu 2 sau 3 roti,chiar si electric,care poate tine ritmul urban. Adunarea in parcarea Leroy Merlin din Sun Plaza,la 11:30,plecarea la 12:00. Dupa sosirea la B.S.C.,putem discuta trasee si prelungi plimbarea. LA MULTI ANI! Sanatate si mii de kilometri in siguranta!
  9. Dl. Constantin sunteti o inspiratie pt multi motociclisti.La o varsta la care de obicei se vorbeste despre afectiuni medicale,medicamente si locuri de veci,dvs planuiti si porniti intr-o lunga calatorie(chiar si fragmentata) spre orizonturi. Sanatate si mult succes.
  10. Saptamana trecuta am schimbat la un Kawasaki ZR-7 pinionul(terminat),foaia si lantul(inca bunicele).Nimic special,doar ca erau orignale(din fabrica) si schimbul s-a facut la 62000km.Asta a fost posibil datorita faptului ca in ultimii aprox 40000km am folosit ungator de lant. Sa aveti un sezon moto cu cat mai multi km,in siguranta si cu vreme frumoasa.
  11. Pompi,la EICMA ai fost tot pe scuter?Daca da,povesteste cum a fost calatoria pana la Milano si inapoi.
  12. Vesti nu tocmai bune! De curand politia romana a fost inzestrata cu 5 Pan Europene. Sa speram ca motopolitistii sunt informati asupra comportamentului imprevizibil al acestei motociclete.
  13. Cinque Terre pe coasta de vest,San Marino pe cea de east.Ca motociclist o sa fie chinuitor cu masina.Gandul de a te intoarce cu motocicleta te va bantui. Calatorie placuta.
  14. Felicitari pt tura si multumiri pt frumoasele poze si impresii pe care le-ati impartasit cu noi. Acum 15 ani in pretul biletului de acces la NordKapp,si atunci f mare,era inclusa posibilitatea de a pune cortul pe marginea parcarii.In ajutorul celor care vor calatori pana acolo,va rog,chiar si pe ceilalti care ati fost de curand,sa confirmati daca mai este valabil. Multumesc.
  15. Folosesc uleiul Moto Agip de 3 ani,intr-un Kawasaki ZR7,racit cu aer.S-a comportat ca orice alt ulei de calitate folosit anterior,dar la un pret inbatabil.Synthetic Technology este denumirea pompoasa pt semi-synthetic.Peste jumatate din producatori o folosesc.Synthetic,semi-synthetic sau mineral conteaza mai putin.Schimul acestuia la termenii indicati de manualul moto este cel mai important.
  16. "A, si am avut si un singur cort " Asta suna a Brokeback Mountain.Ce s-a intamplat in cort,va ramane in cort. Bravo,pt spiritul de aventura si pt tura asta spontana dusa la bun sfarsit.La mai multe.
  17. Ideal e ca uleiul sa ajunga pe zaua interioara,de unde sa se prelinga si spre role si spre oringuri. Mare grija cu capul dublu direct pe foaie,e predispus sa se infunde,mai ales pe ploaie.
  18. Prezenta la tribunal a unui insemnat nr de motociclisti plus media,in timpul procesului si al pronuntarii, ar aduce un deznodamant corect unor astfel de situatii.Colegii nostri din justitie ne-ar putea ajuta in acest sens. Este in interesul nostru al tuturor,mai ales cand poti cadea asa usor victima nesimtirii altora.
  19. Joi 22 august ati trecut prin Militari,Valea Lunga.V-am raspuns,mai fastacit,la salut pt ca in acelasi timp realizam cine sunteti.O plecaciune ar fi fost la locul ei,neavand o palarie pe care sa o ridic in fata voastra.Sunteti o inspiratie pt motociclistii,calatorii si aventurierii din Romania. Felicitari pt tura si multumiri pt ca ati impartasit-o atat de frumos cu noi.
  20. Drepturile si libertatile unora se termina acolo unde incep drepturile si libertatile altora. Unora li se pare ca au dreptul si isi iau libertatea sa-si modifice tobele. Altii au dreptul la liniste dar nu au libertatea de a se bucura de ea.
×
×
  • Creează nouă...